Problem sa licnim greskama Posted June 6 Share Posted June 6 Špance predvode Llull, Rudy, Lorenzo i braća Hernangomez. Btw nema Rubija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted June 6 Share Posted June 6 12 hours ago, Chaos Is Me said: Jel se zna ko će prenositi ove kvalifikacione turnire? Videh negde da će biti na SK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 7 Share Posted June 7 13 hours ago, Kooineeperk said: I nista od Bozica opet. Sta je sada bilo? Vadi zub. Ne, to je bilo zadnji put. Ne želi kvarit kemiju. Ne, to je predzadnji. Umoran je. Zašto je košarka jedini momčadski sport di neki igrači toliko ne doživljavaju reprezentacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 7 Share Posted June 7 Nije valjda jos uvek ljut od onog ranije? Bozic je stvarno cudan lik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 7 Share Posted June 7 Bozic je precenjen u pm. Ne vidim sta bi on tu pored Hezonje, Sarica i Smitha radio. Lik je bespotreban bez lopte u rukama a u ovoj ekipi ima igraca koji su zaduzeni za to jer su jednostavno bolji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 9 Share Posted June 9 ●PG: Thomas Walkup, Nick Calathes, Michalis Lountzis, Dimitris Moraitis ● SG: Kostas Sloukas, Giannoulis Larentzakis, Vassilis Toliopoulos, Neoklis Avdalas ● SF: Kostas Papanikolaou (captain), Ioannis Papapetrou, Vassilis Charalambopoulos, Panagiotis Kalaitzakis ● PF: Giannis Antetokounmpo, Dinos Mitoglou, Nikos Chougkaz, Giannis Kouzeloglou ● George Papagiannis, Kostas Antetokounmpo Ovo je mnogo ozbiljna ekipa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 9 Share Posted June 9 Nema Tristana. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 9 Share Posted June 9 Btw izneđujuće da nema ni Rogkavopolousa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 15 Share Posted June 15 Kostas razmislja o odbijanju nastupa za Ethniki ovoga leta. "The national team for me is not a [matter of] decision. I've been an international player since I was 11. My father used to take me to games and put on a blue-and-white T-shirt. I understand what the national team means, it is very sad what has happened in the finals. The best thing for me is to fight for my country. I don't know... My disappointment is too big," he confessed. Asked whether receiving an apology from those who he thinks have wronged him would change his mindset, Sloukas responded: "I don't want any apologies. I don't need anything. I'm clean. Anyone who has chosen to do something else doesn't care at all. Everyone should be held accountable for their own actions." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 16 Share Posted June 16 Jonas Valanciunas nece igrati za Litvaniju na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu koji se igra u Portoriku. Pobednik kvalifikacija u Portoriku (favoriti Litvanija, Italija i domacin Portoriko) ce na Olimpijadi biti u grupi sa SAD, Srbijom i Juznim Sudanom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16 Share Posted June 16 To bi mogla da bude i ok vest za Litvaniju da konačno Sabonisa stave na 5 i daju mu veliku ulogu, pa da konačno vidimo ko je i šta je u fiba košarci. To nije bilo moguće sve ove godine gde je Jo Val bio prvi igrač. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 17 Share Posted June 17 15 hours ago, Borca said: Jonas Valanciunas nece igrati za Litvaniju na kvalifikacionom turniru za Olimpijadu koji se igra u Portoriku. Pobednik kvalifikacija u Portoriku (favoriti Litvanija, Italija i domacin Portoriko) ce na Olimpijadi biti u grupi sa SAD, Srbijom i Juznim Sudanom. Povreda ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 17 Share Posted June 17 2 hours ago, Pero_Cameron said: Povreda ili? Negde videh (ali ne znam da li je istina) da je nesto oko nemogucnosti da igra zbog toga sto treba da potpise novi ugovor u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 17 Share Posted June 17 SAD bez Kwahija na OI, zamena verovatno Derrick White. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 17 Share Posted June 17 Klay Thompson ce da trenira i vjerovatno nastupa sa Bahamima na pripremnom Akropolis kupu i kvalifikacijama na OI a cuvace ga neko od ovih momaka na tom Akropolis kupu Spoiler Na spisku su: Kendrik Peri (Unikaha), Igor Drobnjak (SC Derbi), Petar Popović (Budućnost Voli), Đorđije Jovanović (Budućnost Voli), Marko Kljajević (Podgorica), Luka Bogavac (SC Derbi), Zoran Vučeljić (SC Derbi), Dino Radončić (Bajern), Andrija Slavković (Budućnost Voli), Emir Hadžibegović (SC Derbi), Aleksa Ilić (Budućnost Voli), Vasilije Baćović (SC Derbi), Marko Simonović (Bahčešehir), Filip Anđušić (Podgorica) i Nikola Vučević (Čikago). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 17 Share Posted June 17 Uopste me ne bi iznenadilo da Bahami pobede Spance i plasiraju se na OI. Preko noci su postali sila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 17 Share Posted June 17 @MrTwister šta je sa Nikolom Ivanovićem? Pročitao sam da je povreda, ali on je sezonu završio prije dva mjeseca, od svakakvih povreda bi se čovjek oporavio za to vrijeme. Neće da igra ili ima neki veliki problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted June 17 Share Posted June 17 14 minutes ago, Beonegro said: @MrTwister šta je sa Nikolom Ivanovićem? Pročitao sam da je povreda, ali on je sezonu završio prije dva mjeseca, od svakakvih povreda bi se čovjek oporavio za to vrijeme. Neće da igra ili ima neki veliki problem? Kod njega je mislim povreda, dok su neki drugi iz nekih glupih razloga odustali ka da imaju sto pametnije da rade. U svakom slucaju to nam je sto nam je. Bez prakticno petorke jedne citave se ide sto zbog povreda sto zbog nekih drugih razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted June 18 Share Posted June 18 5 hours ago, MrTwister said: Kod njega je mislim povreda, dok su neki drugi iz nekih glupih razloga odustali ka da imaju sto pametnije da rade. U svakom slucaju to nam je sto nam je. Bez prakticno petorke jedne citave se ide sto zbog povreda sto zbog nekih drugih razloga. Nisam gledao Dubljevića ove sezone, ali nagađam da za njega i nije neka šteta, ima već 3 godine kako se njegova igra svodi na pick and pop. Radović je tražio da odmori i ne može mu se mnogo zamjeriti, on je baš uvijek bio tu za reprezentaciju 10+ godina unazad, Marko Todorović je povrijeđen. Šta je sa Žugićem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted June 18 Share Posted June 18 Svaka cast Vucevicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 18 Share Posted June 18 Solidna ekipa za sredinu ABA lige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20 Share Posted June 20 Koliko vidim, Kanada sprema sve najjače što imaju na raspolaganju. Možda i drugi favorit turnira. https://www.sportsnet.ca/olympics/article/canada-basketball-announces-mens-training-camp-roster-ahead-of-olympics/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted June 20 Share Posted June 20 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Koliko vidim, Kanada sprema sve najjače što imaju na raspolaganju. Možda i drugi favorit turnira. https://www.sportsnet.ca/olympics/article/canada-basketball-announces-mens-training-camp-roster-ahead-of-olympics/ Hoćeš da kažes da su SAD treći favorit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 20 Share Posted June 20 Murray / Nembhard SGA / Dort / NAW Barrett / Wiggins Brooks / Brissett Olynyk / Lyles / Powell baš ozbiljna ekipa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted June 20 Share Posted June 20 Valjda je Jokic bolji igrac od Mareja. Kako to mogu da budu drugi favoriti na turniru a od sale smo ih dobili prosle godine. Amerika,Nemacka ,Srbija,Kanada,Francuska. To je redosled favorita. 7 hours ago, Chaos Is Me said: Murray / Nembhard SGA / Dort / NAW Barrett / Wiggins Brooks / Brissett Olynyk / Lyles / Powell baš ozbiljna ekipa Ide onaj hrast umesto Powell-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts