Jump to content

Strana reprezentativna kosarka


Recommended Posts

6 minutes ago, McLeod said:

Pa prvo sto debeli Vebster sa jednom nogom u penziji je bolji od apsolutno svakog grckog beka minus Vokap.

 

Njima su nosioci Vokap, Papanikolau i i Papajanis.

 

To je deseti esalon ozbiljne kosarke, a Novozelandjani su i sa gorim timovima na svetskim prvenstvima skidali skalpove boljim ekipama iz Evrope, i to redovno.

NZ jeste nezgodan i nije nemoguce da dobiju Grcku, ali ako tako bude to ce biti ozbiljno iznenadjenje i nista manje od toga.

 

Walkup, Papanikolau i Papajanis su 10. esalon kosarke, a koji su onda esalon Novozelandjani? Ne znas, ne znam ni ja jer realno niko nema pojma o ovim igracima. Tako da je prica o tome kako su imali i slabije sastave suluda. Ne znamo kakav im je sastav i sta mogu, a cisto sumnjam da imaju nekog novog Penneya.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Grcki bekovi dali 30+ poena, prvi put poveli 2 minuta pred kraj protiv Slovenaca gde Luka igra 1 na 5 i imaju besmislenog stranca koji uzima mesto u rosteru.

 

Ako im Janis ne igra, kao sto rekoh, odradice ih Novozelandjani.

 

A ako ne, sjajno. Oni nama ne mogu da ubace 70 poena.

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, McLeod said:

 

 

A ako ne, sjajno. Oni nama ne mogu da ubace 70 poena.

 

Mek sa prognozama je gori od Tamburiksa sa pevanjem.

 

 

 

Na ovo mogu samo da izjavim - Nemoj nas da spominjes, nemoj nas da spominjes!!!! U sledecem maniru:

images-jpeg.jpg

  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Tanki Francuzi, sinoć su bili solidno zapeli, Batum igrao 30 minuta, Furnir 28, i svejedno je bio egal jedno 33 minuta, s tim da je CG užasno šutirala (4/22 za 3) i da su Vučević, Dubljević i Simonović promašili praktično sve što su šutnuli, uglavnom iz otvorenih pozicija. Da je za CG igrao Perry, možda bi dobili Francuze čak i sa ovako lošim šutom.

 

Bez obzira na rezultat sinoć, CG može da bude zadovoljnija, fizički su skoz isparirali ekipi kojoj je to glavni adut (skok 35:28 za CG) i vidi se da niko ne može da igra bully ball protiv njih, u napadu imaju solidan protok lopte, a centri ne mogu ponovi svi istovremeno ovoliko loše da šutiraju. Francuzi će, sa druge strane, imati problem sa svakom ekipom koju ne udave atletikom.

 

Evo statistike, koga zanima.

 

Uzgred, u iduću srijedu Francuska igra protiv Litvanije (prije toga protiv Venecuele u ponedeljak, ali France 4 neće prenositi, ne znam da li će biti na BEIN sport).

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dakle, jasno je da Slovenci idu dokle ih Luka dovuče na krkačama. Sinoć se silno ispromašivao bacanja, ni trojka uglavnom nije slušala a na kraju je izgubio neke ključne lopte. Povremeno se posprdao sa čuvarima ali vidljivo je bilo da mu ne prija u ovoj fazi priprema tako agresivna odbrana Grka, Larentzakis, Lountzis i Kalitzakis, na kraju i Thanasis su ga čuvali kao da im život zavisi od toga. Ostatak Slovenije skroman, Čančar i Prepelič bio ovde trebalo da budu najvažniji igrači posle Luke i Tobeya, ali oni baš nisu u nekoj formi. Samar je usrao sve što je mogao i za sada deluje potpuno nedoraslo ulozi, ne verujem ni da će se proslaviti u EL bar za sada.

 

Grci limitirani ali borbeni. Walkup na kraju prelomio napadački ali nije baš dobar znak kad toliko zavisiš od njega. Thanasis je davao tu agresiju, jeste on generalno na granici cirkusa uvek ali borbenost i pravi pristup mu se nikad ne mogu osporiti, izveo je čak i par lepih košarkaških poteza, ne samo rukometnih. Papanikolaou kao nekad, nije promašivao za 3. Problem Grka je što su baš slabo balansirani, pod košem imaju fine mogućnosti, Mitoglou izgleda odlično i nije zarđao nakon suspenzije, doduše Agravanis je i dalje komedija. Međutim, suviše su ovde bitni neki tanki igrači poput Bochoridisa i Lountzisa. ALi ne sme ih niko potceniti, fajterska ekipa sa dosta IQ. Nismo mi mnogo kvalitetniji u ovom sastavu, samo imamo bolji balans niskih i visokih.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

@Chaos Is Me, jel igrao onaj mladi grk neugodnog imena, sto nas je poslagao u kvalifikacionim prozorima tamo u grckoj, pretposlednja tekma. i kakav je bio ako jeste?

bas mi je tad izgledao opasno u najavi a i sedlacek ga je najavio pre tekme

 

edit

NIKOS ROGKAVOPOULOS

JUN 27, 2001 (22 YEARS OLD)

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

Papa je imao valjda 5/5 za tri i to vecina suteva ne tako laka i bitna. Drvna gradja na beku takodje pogadjala otvorene suteve. Mitoglu odigrao vrhunski. Na takmicenju osim Pape koji ce biti tipa Furnije cas vruc cas hladan niko nece ponoviti ovakvu utakmicu a kamoli zajedno da se poklope.

Link to comment
Share on other sites

  • Manu locked this topic
  • Don Dusko unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...