Kosjan Willavić Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 39 minutes ago, NikadProtivKaline said: plej od 178cm nece nikada igrati kod radonje i bezveze je uopste i pominjati nesto tako Ima jedan te visine ( samo nominalno ) koji se naigrao kad je Radonja hrkljusoljubac otisao 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) 9 minutes ago, NikadProtivKaline said: cenim i to ne samo zbog visine ili hajde ovako - dajte primer kada je radonja u svojoj trenerskoj karijeri imao takvog igraca a da ga je on birao Ako budemo tražili <178, onda čemo stvarno teško pronaći Ali ako tu kategoriju malo proširimo pa kažemo fizički slabašni igrači, onda smo jednog takvog imali lani. Nikola Ivanović Edited June 21, 2022 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Nije najvažnije koliko je igrač visok, već na kojoj visini igra ... stara trenerska priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Znaci,nista od Ilica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Znaci,nista od Ilica? Kako mislis nista? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 dzoni je 190, plus ga je radonja vec trenirao sanse da se takav dovodi iz g lige su ravne nuli a i na dzonijevom primeru smo videli koliko je to tesko uklopljivo u coach ra kosarku da dovede jos jednog, i to jos sitnijeg, dok je dzoni jos tu - nema sanse pisao sam negde vec ranije da nam je ovakav dzoni solidan problem pri sklapanju rostera on bi takav sitan morao mnogo vise da donosi u napadu nego sto je to trenutno slucaj jbg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Pa,bilo je reci da je dogovoren,da vec trenira po Radonjicevom programu (ako sam dobro razumeo) i da se samo ceka konacni kraj sezone da se ozvanici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 9 minutes ago, Kankkunen said: Nije najvažnije koliko je igrač visok, već na kojoj visini igra ... stara trenerska priča. spreman sam na opkladu da takav igrac - skraceni trpac iz g lige nece doci kod radonje gajba piva, avatar, biraj… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 3 minutes ago, Drug Crni said: Pa,bilo je reci da je dogovoren,da vec trenira po Radonjicevom programu (ako sam dobro razumeo) i da se samo ceka konacni kraj sezone da se ozvanici. Još uvek trenira 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: spreman sam na opkladu da takav igrac - skraceni trpac iz g lige nece doci kod radonje gajba piva, avatar, biraj… Kad sam ja rekao da hoće ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 izvini onda ti samo filozofski trabunjas, a ja sam pogresno razumeo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Prosle godine u ovo vreme smo zavrsili tri igraca ali je i sezona bila nesto kraca cini mi se, ispravite ako gresim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: izvini onda ti samo filozofski trabunjas, a ja sam pogresno razumeo:) Baš tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Just now, Benito said: Prosle godine u ovo vreme smo zavrsili tri igraca ali je i sezona bila nesto kraca cini mi se, ispravite ako gresim... zar ti ne rece da smo zavrsili jednog? izvor, da pogadjam…random tnjiteras?:) 1 minute ago, Kankkunen said: Baš tako. nisam mislio nista lose, vec samo da filozofiras:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Kada je zatvaranje biralista? Šarca nema od kada je u vodjstvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: zar ti ne rece da smo zavrsili jednog? izvor, da pogadjam…random tnjiteras?:) Hehe znaci jos dva 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Zar nije receno da prvo idu odlasci/produzeci ugovora pa tek onda dolasci ? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 4 minutes ago, srlepajce said: Kada je zatvaranje biralista? Šarca nema od kada je u vodjstvu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 3 minutes ago, Predragdjape said: Zar nije receno da prvo idu odlasci/produzeci ugovora pa tek onda dolasci ? 😄 Dotle ce Dalibor zavrsiti u komsiluku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Samo polako,prvo da padne konacan dogovor sa Ra,ima vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 11 minutes ago, srlepajce said: Kada je zatvaranje biralista? Šarca nema od kada je u vodjstvu Sutra cu zatvoriti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 14 minutes ago, srlepajce said: Kada je zatvaranje biralista? Šarca nema od kada je u vodjstvu Ja cekam da onaj koji je otvorio i zvanicno i zatvori biralista, prebroji glasove, pa onda da se da vreme za zalbe, pa posto niko nije dobio apsolutnu podrsku dva najbolja kandidata idu u drugi krug i demokraCki se i posteno izabere. Ja se zahvaljujem znanim i neznanim glasacima, uspeh je u ovakvoj medijskoj blokadi izboriti se za drugi krug, bez ulozenog dinara u kampanju i sa teskim optuzbama od strane jednog protivkandidata izbiti na celo, Zahtevam drugi krug da bude sve posteno i demokraCki. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Ma kakav drugi krug, otvarajte tu temu ... nije sveto pismo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Cek malo kako znanim glasacima? To znaci da su izbori u startu neregularni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Waters je retko talentovan igrač, al' je lud ko struja - ne zna se da li mu je gora selekcija šuteva ili pasova, sećam se da je na jednoj G-League utakmici koju sam gledao imao nešto tipa 5/17 iz igre i 11 izgubljenih lopti. Al' da je kreativan - jeste, da može da zatrpa - može još kako, a ima i prebrze ruke u odbrani, pa je svako spuštanje lopte na parket u njegovoj blizini veoma rizično... Al' on je baš sušta suprotnost od onoga što Radonjić traži na poziciji pleja - sajz, IQ, decision making, disciplinu u igri, kontrolu tempa... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts