Crni Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 13 minutes ago, Kankkunen said: Bentil je Ganac, naš čoek 100% On je Ganijac, a mi smo Ganci😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Bentil je bezveze pojačanje. U Panati je za dvije sezone imao skroman učinak. Za Armani jeste odigrao dobru sezonu, ali tu ga je služio šut kao nikad u karijeri. Kad se vrate % za tri na neku normalu videće se da je Bentil skroman igrač. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 minutes ago, Predragdjape said: Ne bi preneli tek tako da nema osnova, valjda? Samo hocu da kazem da SK nije 100% pouzdan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 On 6/30/2022 at 2:46 PM, Filbi said: Koliko je mogao da ima para ovaj Ben Bentil u Armaniju , da se pobijemo Ovo je bilo dok smo još vodili računa o novcima 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Samo molim Boga da ne bude patka i za Shabaza 😕 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 @Mile1 @Markoss Daj ljudi oglasite se?😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 9 minutes ago, StiviKivi said: Samo bez tih pijačarskih fazona... Kralju, care i td. Alergičan sam na to Ok gospodine, ali stavljas 6 skupih visokih igraca, besmisleno potpuno 9 minutes ago, Kankkunen said: Momak igrao za PAO, Armani ... pa ne valja, al smo poleteliiii PAO je iza nas godinama u EL, a Ben je i tamo bio epizodista, ne znam sta je problem reci da je nebitan igrac, a samim tim sto je iz Armanija nije nesto jeftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Mora da nam ga Sakota preporucio,igrao je u AEK-u😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 On 19.7.2022. at 16:47, Nini3112 said: 😂 Sada je jasno zasto nije "ozvanicen" Singleton, a navodno je bio done deal vec 3-4 dana. Gazda bacio dimnu sa njim i na miru zavrsio Bena, isto kao i Petrusava gde su mamci bili Zoran i Raduljica. Plasim se samo da nije i Sabaz dimna za nekog Kobsa, jer je i on done deal po insajderima vec par dana... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Bentil mi vise ide uz Radonju. Fizikalac, "prljavac" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 13 minutes ago, StiviKivi said: Samo bez tih pijačarskih fazona... Kralju, care i td. Alergičan sam na to Mene najvise nervra kad mi neko kaze "druze" to se na svakom koraku cuje, i devojke koriste cak. Takodje ne volim kad mi se neko obrati sa "majstore" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Evo insajder objavio pesmu Bella Ciao (Bentil dolazi iz Italije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Meni je Bentil takav bezveznjak da bih možda čak pre probao da rehabilitujem Vajta... Naravno, najradije ne bih gledao ni jednog ni drugog u Zvezdi. 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Inace da pogledamo malo to i sa vedrije strane,ako hoces da das sansu Ilicu da procveta ne moze da se dovede igrac za 30 minuta... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bagzzi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 6 minutes ago, bosMan_jr said: Ok gospodine, ali stavljas 6 skupih visokih igraca, besmisleno potpuno PAO je iza nas godinama u EL, a Ben je i tamo bio epizodista, ne znam sta je problem reci da je nebitan igrac, a samim tim sto je iz Armanija nije nesto jeftin. Sačekajmo malo i videćemo. S'obzirom da verujem Markosu i Miletu oko Krisa, mogu jedino da pomislim da će i ovaj krajnje prosečan igrač da bude u rosteru umesto Wajta recimo. Predsednik nam i onako najavio još 4,5 igrača pre potpisa Petruševa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Na cetvorci smo crkveni misevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Ako struka kaze Bentil ko smo mi da negodujemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 jos justin i pali se masina 💪 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Kažem ja, pravimo dva tima... Idemo da vatamo na svežinu... Dobra taktika, ali košta... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 2 minutes ago, Guru said: Meni je Bentil takav bezveznjak da bih možda čak pre probao da rehabilitujem Vajta... Naravno, najradije ne bih gledao ni jednog ni drugog u Zvezdi. Apsolutno, definicija bezveznjaka. Svaki put kad se ovako nesto desi setim se odlicnog upisa jednog forumasa, nisam siguran kog, o Covicevom dugogodisnjem mahanju novcem koji nema 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Pitajte tog insajdera šta bi sa onom notom - single tone što su kačili prije neki dan? 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Pa kako zar Singulton nije done deal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija96 Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 Sta se desava oko Singltona...Tacno imam neki osecaj da ce zavrsiti kod komsija... Sta mi radimo...Obrni okreni..dali smo Kaliniceve pare Nedovicu i to je to...Ostalo kripimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted July 20, 2022 Share Posted July 20, 2022 5 minutes ago, Crni said: Mene najvise nervra kad mi neko kaze "druze" to se na svakom koraku cuje, i devojke koriste cak. Takodje ne volim kad mi se neko obrati sa "majstore" "Druže " i mogu nekako da podnesem ali to "majstore " mi je u rangu sa pomenuta dva (odvratna) univerzalna poziva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts