Naša posla 2.1 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 1 hour ago, Nini3112 said: Da li je Sikma slobodan igrac,citam po netu da jeste ali mi nije bas moguce da se bas toliko ne pominje u ovom prelaznom roku takav igrac? Sikmu bi potpisao i levom i desnom rukom u po dana u po noći… Henry, Ivanović, Marković Nedović, Holland Dobrić, Lazić, Lazarević I petorica koji mogu svi na 4/5 Singleton, Ilić, Sikma, Martin, Mitrović Ovih 13 + Topić, Pavićević Roster sa krvavim kolenima i košarkaškim bezobrazlukom… 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 3 hours ago, pavijan2 said: bez sale, u narednih 24h ocekujem nekoliko bombi u okviru vuciceve pokrivalice pada aviona sa oruzjem. koliko ce toga biti na nasoj, a koliko na onoj strani videcemo. To je već pokrio novim "ratom" sa Hrvatskom ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 3 minutes ago, Setite se 2011 said: To je već pokrio novim "ratom" sa Hrvatskom ... moraju se pokriti sve fokus grupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Radonja otisao u Panatu.😮💨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 20 minutes ago, Placebo Lone star said: Radonja otisao u Panatu.😮💨 Nemoj prijatelju ponovo😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 (edited) 1 hour ago, Dzonii said: I da nema nista od Sabaza, jer je transfer propao zbog pouzdanih ljudi koji su preneli vest pre vremena... A ja kad sam pricao da Sabaz nece da dodje ako nije faktor iznenadjenja vi mi stavljae ha ha smajlije. Eto vam sad Mislim ono, to su enormne gluposti, bukvalno klub ima predstavu ko to moze da zna i moze lako da sakrije tajnu ako bas mora. Kako u Partizanu nema insajdera niti bilo gde osim kod nas? Nego kontam gazda jos pre poziva Sabazu kaze nekome e idi prosiri vest i onda poziv izgleda ovako Halooo dobar dan, Nebojsa Covic na telefonu, da li sam dobio Napiera Sabaza? Yesss, what do you want? Hoces li mozda da dodjes u Zvezdu, uslovi su super, otisli nam trener i pola tima al dovedosmo Vladu Jovanovica, sigurno si cuo za njega? I didn't hear about Vlada. Okej nema veze, pa da l' bi doso mozda, nemas sta da brines, napadamo sam vrh evrolige. TU TU TU TUUUUU Ee jebote kakvi ljudi onaj Laki i one dokone budale sa Vox-a, sjebase mi jos jedan transfer Edited July 17, 2022 by Redstar0356 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 1 hour ago, Redstar0356 said: Eno Šarac prica na tviteru da smo dokoni Ne poznajem ga, da bih znao o čemu se radi. Shvatio sam da je reč o čoveku koji ima ozbiljne godine, a ponaša se često kao uvredjena mlada i klinac od 13 godina. Sa ogromnom dozom sarkazma u svakom postu. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Henri trazio 1,4 miliona za sezonu, dobio je samo zahvalnicu na izdvojenom vremenu. 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Mislim, jeste da se rasipamo i mi i komsije sa parama, ali 1,4 bilo cega drugog osim RSD i krvnih zrnaca mirise na obestecenje za dusevnu bol, a ne na platu za igraca tima koji je u EL. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 54 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Ne poznajem ga, da bih znao o čemu se radi. Shvatio sam da je reč o čoveku koji ima ozbiljne godine, a ponaša se često kao uvredjena mlada i klinac od 13 godina. Sa ogromnom dozom sarkazma u svakom postu. Pedesetak godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 8 minutes ago, Carl Johnson said: Henri trazio 1,4 miliona za sezonu, dobio je samo zahvalnicu na izdvojenom vremenu. "Открили нешто о њему што нам се не свиђа"😄 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Možda će preko puta pa Čova lukavo otkriva novac za koji ovaj igra 😃 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Ne vjerujem da je Šahbaza briga ko je trener. Mislim da su pare u pitanju. To jest, mi smo vjerovatno ponudili neku sumu, on je rekao ok ako niko ne ponudi više. Možda su i neki rok dogovorili i sad se čeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 (edited) 6 minutes ago, Шеф стручног штаба said: "Открили нешто о њему што нам се не свиђа"😄 Pa otkrili da zeli platu od 1.4m i to nam se ne svidja. padose nam snovi o ekipi, nista onda daj Shabaza i da igramo plus svakog cevtrtka, dosta smo peglali odbranu Edited July 17, 2022 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Steta sto nam je skauting takav da ne mozemo da nadjemo nekog slicnog Henriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Ja se samo plasim da nam flor general ne bude cobs 😬 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 (edited) Koja je zapravo neka gornja granica koju bi si zapravo mogli priuštiti kao klub u ovim datim okolnostim za nekog dobrog pleja koji donosi prevagu a da je opravdana. Edited July 17, 2022 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 27 minutes ago, Carl Johnson said: Henri trazio 1,4 miliona za sezonu, dobio je samo zahvalnicu na izdvojenom vremenu. Ko mu kriv kad nije fudbaler. Mrkela bi ga doveo za duplo vece pare, taman jednu nogu da nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 (edited) Jel se FČ3 definitivno penzionisao? Edited July 17, 2022 by Snjofko Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Da, da. on je slican Henriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 3 hours ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Još neko ima istu buvu, ili ste ista osoba 😄 Ovaj lik sve prepisuje odavde 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 11 minutes ago, berti said: Ko mu kriv kad nije fudbaler. Mrkela bi ga doveo za duplo vece pare, taman jednu nogu da nema. Možda ovo i nije loš predlog. Predložiti Mrkeli tamo nekog fudbalera Henria, naravno reći mu da je krilo u pitanju. On ga plati, Henri dodje kao povređen, celu sezonu ne bude u sastavu fk, a ovamo trenira i igra za kk, mogu da se kladim da Mrkela ne bi izvalio. 3 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Mrkla bi pomislio da je to Thierry Henry. 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 I do Mrkele smo stigli😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: I do Mrkele smo stigli😁 Pa kad su insajderi zatajili 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts