Brat od Korneta Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 Cvarkov jedini skapirao sustinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Da li morate napisati bas sve sto vam je na pameti u tom momentu i od ove teme praviti facebook teenage chat? 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 Just now, Karakondzula! said: Da li morate napisati bas sve sto vam je na pameti u tom momentu i od ove teme praviti facebook teenage chat? Meni bas tako i izgleda tema u poslednje vreme pa sam se pridruzio tom konceptu. Kada sam pisao da uozbiljimo temu napadose me da ova tema ima tradiciju nerealnih zelja i da je meltene pozeljno da se pise sta prvo padne na pamet, sad kada ja to radim sada ih nervira, zanimljivo. Valjda je pozeljnije da se mraci i panici nego da se sali. A u svakoj sali ima po malo istine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 U tome da ce Laso biti nas trener ima istine koliko i da cu ja to postati. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 SK pise da je Lukic trenutno najozbiljniji kandidat, navodno je danas bio na razgovoru sa Covicem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 (edited) 11 minutes ago, Losmi17 said: U tome da ce Laso biti nas trener ima istine koliko i da cu ja to postati. Mislio sam na sale koje idu ka meni. Ako spanska Marka prenese da ce Laso razmotriti da vodi neke druge klubove (a svi u El zauzeti), mozemo bar da se salimo ne vidim u cemu je problem. Nista onda kad potpisemo novog trenera eto me nazad da se pridruzim mracenju na forumu. Edited July 4, 2022 by 1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, fradler said: SK pise da je Lukic trenutno najozbiljniji kandidat, navodno je danas bio na razgovoru sa Covicem. Koliko je vreme čekanja u redu? Ko na Horgošu!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Reče Čović da će trener biti najbolji 👀 Samo ne ludujte. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) 21 minutes ago, 1945 said: mozemo bar da se salimo ne vidim u cemu je problem. Problem je što je šala simpatična prvi put. To ne mora nužno da znači ako se ponovi još nekoliko puta u kratkom vremenskom roku, da će svaki put da bude simpatično. Al to je već do osećaja, bem li ga, i brzo može da preraste u flood-ovanje teme. Edited July 4, 2022 by fillam 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/sk-saznaje-lukic-na-pregovorima-u-zvezdi/ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 215. strana raspleta! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 11 minutes ago, Nini3112 said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/sk-saznaje-lukic-na-pregovorima-u-zvezdi/ Bar je seda glava🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 4 minutes ago, pavijan2 said: 215. strana raspleta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 23 minutes ago, fillam said: Problem je što je šala simpatična prvi put. To ne mora nužno da znači ako se ponovi još nekoliko puta u kratkom vremenskom roku, da će svaki put da bude simpatično. Al to je već do osećaja, bem li ga, i brzo može da prerasete u flood-ovanje teme. Nisam tako osecajan izvini jbg, potrudicu se da sale budu bolje da udovoljim osecajnim komsijama kojima smeta u sta moze da preraste komsijska tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 jel to trener koji u 95% svoje karijere nije imao strance u ekipi? bas ce se usrecimo a i nas novi skaut, mladi nebojsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) 5 minutes ago, 1945 said: Nisam tako osecajan izvini jbg, potrudicu se da sale budu bolje da udovoljim osecajnim komsijama kojima smeta u sta moze da preraste komsijska tema. A sta ako smeta i Zvezdasima sto ponavljas jedno te isto 100x? Edited July 4, 2022 by Don Radonja 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 2 minutes ago, 1945 said: Nisam tako osecajan izvini jbg, potrudicu se da sale budu bolje da udovoljim osecajnim komsijama kojima smeta u sta moze da preraste komsijska tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 4, 2022 Author Share Posted July 4, 2022 Just now, Don Radonja said: A sta ako smeta i zvezdasima sto ponavljas jedno te isto 100x? Dosta hrabra izjava sa generalizacijom da smeta svim Zvezdasima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 2 minutes ago, pavijan2 said: 215. strana raspleta! Ovo je jos uvek uvodni deo. Kako stvari stoje rasplet ce da pocine tamo na 250+ strani, kad potpisemo trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: jel to trener koji u 95% svoje karijere nije imao strance u ekipi? bas ce se usrecimo a i nas novi skaut, mladi nebojsa Brate vodio je Nizhnji ili kako se vec pise,gde da ih dovede kad nije radio ni u iole ozbiljnom klubu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, 1945 said: Dosta hrabra izjava sa generalizacijom da smeta svim Zvezdasima. Ako nesto ponavljas 100x mozda i zasmeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: jel to trener koji u 95% svoje karijere nije imao strance u ekipi? bas ce se usrecimo a i nas novi skaut, mladi nebojsa Naša domaća baza bez Kaline i Dede je odrončina i jedino Dobrić nešto vrijedi, a nema ni na vidiku nekog kvalitetnog domaćeg igrača koji bi mogao da nas pojača. Ako nam politika bude kupujmo domaće čeka nas blamiranje od sezone 1/1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Lukić je dobar trener. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 4 minutes ago, Dzonii said: Ovo je jos uvek uvodni deo. Kako stvari stoje rasplet ce da pocine tamo na 250+ strani, kad potpisemo trenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Covic nista ne rece za docu Gluscevica A i nema ko da pita 😏 Prica se da je tu bio najveci "razdor" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts