Mile1 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, Predragdjape said: Zasto ne? Pa ima najvise iskustva od svih domacih opcija. I trofeja pritom ( ne racunam Pesica, on je vec u godinama i mislim da se i ne razmatra) Ima da nas opeljesi a nece uraditi nista 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, Mile1 said: Ima da nas opeljesi a nece uraditi nista Nemamo garancije ni od jednog trenera da ce nesto uraditi. Trebamo gledati ko sada moze najvise doprineti od ponudjenih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 mile ima makar nekoliko "samo ne.." kandidata ( : 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 minutes ago, uini said: mile ima makar nekoliko "samo ne.." kandidata ( : i to je nesto 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) i meni je ivanovic samo ne pre bih prihvatio i nebojsu not slinu stefanovica nego njega ta prica bi se zavrsila gore nego sa ćelafutom Edited July 1, 2022 by NikadProtivKaline 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ne postoji Nebojša Stefanović trener, to vam se slindža priviđa. Postoji Nenad Stefanović (trener FMP) i verovatno bi imao autoritet nad igračima jednog evroligaša kao ja što bih ga imao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Sferopulos otpao, ali imamo novog kandidata - Gavrilovic napustio strucni stab Virtusa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 hour ago, StiviKivi said: https://sportklub.rs/kosarka/euroleague/sta-radite-zvezdi-zasto-ovolika-sizofrenija/ Čitam tekst i razmisljam Simon se nameće kao zamena za Radonju, kad ide „Nisam još definitivno odlučio, ali mislim da ću igrati još godinu, dve. Ako je reč o regionu, to će isključivo biti Crvena zvezda. Ima vremena za razgovor i dogovor. Osećam se dobro, zašto ne bih još produžio karijeru.“ A na forumu pište aparati Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, Ridji said: Čitam tekst i razmisljam Simon se nameće kao zamena za Radonju, kad ide „Nisam još definitivno odlučio, ali mislim da ću igrati još godinu, dve. Ako je reč o regionu, to će isključivo biti Crvena zvezda. Ima vremena za razgovor i dogovor. Osećam se dobro, zašto ne bih još produžio karijeru.“ A na forumu pište aparati Iskreno, meni je ovo bezobrazluk, iako gotivim Simona. Pretprosla sezona jos tu i tamo, ali prosla sezona je katastrofalna. On jeste fizicki spreman i dalje (bar tako izgleda), ali je jasno da je sa ozbiljnom kosarkom zavrsio. Nije mogao nista da uradi cak ni protiv klinaca iz Mege, a za neke ozbiljnije meceve uopste ne ulazi u obzir. Zavrsio si svoje covece, mozes biti pomocni trener u toj istoj Zvezdi, ali nemas vise sta da trazis kao igrac i da zauzimas mesto nekom igracu koji bi mozda i mogao da nam pomogne. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 30 minutes ago, Mile1 said: Ima da nas opeljesi a nece uraditi nista I da se pritom posvadja sa pola igraca. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Quote Giannis Sfairopoulos is considering his options and he may prefers to wait for another spot. Right now it seems he will not go to Red Star, per @Totalbasketgr sources. Pod uslovom da ovaj tvit ima iole verodostojnosti ovo postaje smešno, mislim jes' da smo u rasulu i da smo poznati da nismo dobre/redovne platiše ali ovako zvučimo kao šugavi 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Strasno koliko njih parazitira u klubu Bas ozbiljna cistka treba 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Israel Gonzales dolazi u bg na trenersku kliniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, Don Radonja said: I da se pritom posvadja sa pola igraca. 😄 opet, sa onim doktorom gluščevićem ili kako već bi bio u sjajnim odnosima! malo šta ivanović voli više od tvrdnje da igrač može puno ranije na teren jer mu nije ništa 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Kapiram da je Alimpije done deal do ponedeljka. Treba proci ipak kroz gazdine filtere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 minutes ago, Filbi said: Israel Gonzales dolazi u bg na trenersku kliniku I? Kapiraš da je kandidat za trenera? Ja mislim da su šanse za to manje nego za Sferopoulousa. Možda mi večinom budemo rangirani bolje od Albe u EL, ali za jednog trenera bi bio prelazak iz Albe u Zvezdu kao da se spustio sa konja na magarca. Ili gore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 16 minutes ago, fradler said: Sferopulos otpao, ali imamo novog kandidata - Gavrilovic napustio strucni stab Virtusa. Ovo jeste opstena tema al ne bas toliko. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Ja bih probao sa Schillerom ako ima el klauzulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Sutra je Covicev rodjendan, mozda nas iznenadi necim 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 minutes ago, necke said: Sutra je Covicev rodjendan, mozda nas iznenadi necim 😁 Пре ће комше да избаце још неког Пантера на видело. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 hour ago, uini said: mile ima makar nekoliko "samo ne.." kandidata ( : Bojim se da je Alempije premija u odnosu na ostatak lagera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Šta se ovo dešava, svi traže neke garancije, budžete, trte mrte. Da sam na Čovinom mestu, dao bih rok Sferopulosu da se izjasni. Pomisliće ljudi da je to neki normalan način razmišljanja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 hours ago, Sector said: Nebojša iskusno baca dimne bombe pred ozvaničenje Alempija. Bukvalno ovo. Sto se jacim imenima frljamo, to se grdjeg finalnog resenja plasim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Nije problem naci trenera, problem je naci predsednika a ne prcednika. Covic da ljubi u dupe Radonje...ne moze da se kraducka i igra EL Vama smesno sto se putuje u Berlin preko Vijetnama.. COVICU ODLAZI VISE I VODI SVOJE RODJAKE, PRIJATLJE ITD.. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts