Delija Zabalj Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Mislim da bi dolazak Sferopulosa bio pun pogodak .Sa njegovim dolaskom igracemo agresivnu odbranu i kvalitetan napad ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Bio bi. Ali nece se desiti. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 per sources, Sferopulos juce nije stigao da razgovara sa N.Č. razlog - preveliki red ispred kancelarije, pun trenera koji zele u EL Zvezdu Filip mu je ipak obecao termin danas oko 16:30, nakon Šarasa stay tuned! 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelija Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 17 hours ago, blesingejm said: Sve 5, sem što je Alimpijević u međuvremenu stekao integritet. Alimpije ti li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 7 hours ago, Tamburinjo said: Moze samo malo objasnjenje zasto je Ivanovic nepodoban ali se sa druge strane priziva Kari Pesic koji je zadnji uspeh kao trener imao tacno pre 20 godina? Kao Kari je simpatican ce pita gde kokta a Ivanovic je lud. Mozda jeste lud ali kao takav je uzeo titulu bas tom Kariju sa mega timom. N stranu sto ne bih voleo ni jednog od pome utog dvojca. Mislim da je sa Duskom problem sto je magnet za igrace, ali za njihov nedolazak. Prati ga ta reputacija jos od Oberta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Stratosferadopulos je odlicno resenije, samo da se obistini, ako da dragi sućur Allah, bicu srecan ko malo dete krsta mi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 minute ago, Crni said: Stratosferadopulos je odlicno resenije, samo da se obistini, ako da dragi sućur Allah, bicu srecan ko malo dete krsta mi. smanji malo ludovanje ako hoces da se obistini 2 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: smanji malo ludovanje ako hoces da se obistini Заувек ће бити смешно, али сад стварно не смемо лудовати, ломи се сезона са тренером. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, Crni said: bicu srecan ko malo dete krsta mi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 On je skoro odbio ponudu Panate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 10 minutes ago, srlepajce said: On je skoro odbio ponudu Panate Zato sto mu je crveno-belo pri srcu. 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 4 hours ago, grati said: Kako vam se cini Fletcher Magee za rezervnog sutera? U Aba ligi 13ppg 47.5% trojke. Bukvalno Billy Baron v2 i igra za kikiriki sto se Covicu svidja Evo jos nesto zanimljivo o njemu: Fletcher broke the all-time NCAA record for most career three point field goals, surpassing JJ Redick, Stephen Curry, and Travis Bader, who previously had 504, in the First Round of the NCAA Tournament. His career NCAA three-point percentage of .435 and free throw percentage of .908 are among the highest ever. Kada ovako sutiras a u Studentskom Centru si onda je jasno da su ti ostali kvaliteti ustvari mane.Bili je klasicna haubica sa realno losom odbranom,kreira sebi sut ispod proseka itd.Ovaj je isti takav samo jos losiji od Bilija u tim segmentima.Znaci ako je Bili nedostatak u odbrani ovaj je cunj,i manje od toga.Samo mu pogledaj stav i kako izgleda medju ostalim kosarkasima.Sad vidim ima 25god,dao bi mu jos 10 a gradja mu nema veze sa kosarkom. Naravno kad ima ovakav sut opet moze da bude iskoriscen ali nisam siguran da smo mi voljni da mesto stranca koristimo na coveka kojem je prava uloga 2-4 akcije na njega i klupa,10min na utakmici u EL plafon.Nije nas roster toliko dubok da imamo Kerola i igrace sa jednom specijalnoscu. Mislim ja bih voleo da mi imamo i buzdet i pameti za ovakvu akviziciju ali tesko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 7 hours ago, Čvarkov said: Ali golf dvojka, skoro trojka Crveni. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Nebojša iskusno baca dimne bombe pred ozvaničenje Alempija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 9 hours ago, hakeem said: 18.40h Zvezda: Dobro vece, da li ste vi agent gospodina Sferopulosa? Agent: Da ja sam, izvolite Zvezda: Da li je vas klijent zainteresovan za mesto trenera u nasem klubu? Agent: Konsultovacu se sa njim pa cu vam se javiti 18.45h Agent zove Sferopulosa koji se ne javlja na telefon 20h Tviter: Main candidate for Red Star coaching position is Sferopoulos 21h Tviter: Done deal between Red Star and Sferopoulos! 22h Sferopulos: Hej, zvao si me Agent: Da, zvali su iz Zvezde da pitaju da li si zainteresovan za mesto trenera? Sferopulos: Ne 11.30h KKcz insajder: Novi trener naseg kluba je Dragan Sakota. Ucinili smo sve sto je u nasoj moci da dovedemo Sferopulosa ali sitni detalji su presudili. Onoliko istine ima u ovome Edited July 1, 2022 by nunilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Брат Алимпије дели на стори вести о томе како је он главна мета Црвене звезде. 12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Jel se to i Bobi vraca u Evtopu? Al nas neko ujeba zestoko. Bjelica, Bobi u Evropi a mi dinara bez grrr.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Jel Rile zavrsio u Bresi? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 2 minutes ago, deez nuts. said: Jel Rile zavrsio u Bresi? Bila je neka priča, ali ništa konkretno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Stimac tranira pun gas, samo kazem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 15 minutes ago, suptil said: Jel se to i Bobi vraca u Evtopu? Al nas neko ujeba zestoko. Bjelica, Bobi u Evropi a mi dinara bez grrr.... bobija ne bih partizanu poželeo. super je momak i imamo lepu istoriju, tako treba i da ostane 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 3 minutes ago, Miki28 said: Stimac tranira pun gas, samo kazem. Propali mu oni NFT majmuni, sve je pare spiskao, ima da igra do 50. , nadam se nikada više kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 Just now, K.Dot said: Propali mu oni NFT majmuni, sve je pare spiskao, ima da igra do 50. , nadam se nikada više kod nas. Ozb? Nisam znao za to tj da je ulagao u to😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted July 1, 2022 Share Posted July 1, 2022 (edited) 20 minutes ago, suptil said: Jel se to i Bobi vraca u Evtopu? Al nas neko ujeba zestoko. Bjelica, Bobi u Evropi a mi dinara bez grrr.... Znacili bi nam tako iskusni igraci na nas mlad tim 😁.Bez zezanja,mislim da ni Bobi ni Bjelica nemaju vise preterani sportski motiv za bilo koji tim a kamoli za nas. Edited July 1, 2022 by NikeAir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts