Jump to content

U Zvezdu, zna se! 2022/23


Brat od Korneta

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

  1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

    • WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Koliko nerezonskih poteza a tek smo doveli trenera i jednog igraca...Covic s ovim izjavama hteli smo Lasa ali on ne moze pa smo se odlucili za Jovanovica deluje kao da je totalno pukao.Dajemo 300k za obestecenje plus masnu platu za Nedovica i to sve sa ugovorom od tri godine a necemo Holinsa?Dajemo vise para za Kalinica od Barse?Ne bih da mracim ali ovi potezi Covica su totalno idiotski.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Radonja said:

Meni je samo trulo sto mi nemamo pare da zadrzimo Holinsa i Dedu...Tako i obezbedimo Radonjica da ostane i da gradi....

Ali zato imamo pare  za Nedovica....Ali zato VJ...

 

Ukoliko bi Holinsu dali 650k a Davidovcu 800k, to je siguran put u propast, koliko bi onda trebao Dobric da dobije dogodine itd. Imali bi isti tim kao prosle godine samo duplo skuplji koji niko osim Radonje koji je digao sidro ne bi mogao da vozi tako uspesno. Iskreno ja ne verujem u te price da je Radonja trazio ostanak Holinsa ili ide i on, a jos manje Davidovca.

Nista manje mi se ne dopada ni ovaj koncept sada, nije Srbija toliko bogata zemlja da se nepevanje Vucicu seceru placa sa 2x10ak miliona eura.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, uini said:

 

opet kažem, ja nemam nameru da ulazim u pojedinačna primanja jer mislim da to nije ni bitno 

ono što je važno je da je ovo čovićev podatak, koji će valjda zauvek šatdaunovati te ideje da dobrić, davidovac i lazić i ko već igra za kikiriki, wolters, white i hollins za malo veće kikirikije a kalina za 650k, najbiše 800k

 

ono što je važno je to što kažeš: 7milki (minimalno 7, jer ne verujem da će proporcionalno svi troškovi van rostera porasti, jednostavno nema logike) = je vrlo solidna lova da se napravi euroleague roster.

 

kako će sastav biti skrojen & kako će trener i str. štab voziti taj sastav, ostaje da vidimo.

Ne igraju za kikiriki, ali ni za sulude novce, ako vec pominjes Coviceve podatke.

Imas i izbacenu tabelu za proslu godinu. Dobric, Davidovac 300-350k, Wolters-White-Holins 450k.

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

 

Jovanović je trenerski posao počeo sa 28 godina, kao asistent u FMP Železniku, da bi 2016. preuzeo mladi tim Crvene zvezde. Debi na klupi prvog tima iz Železnika imao je godinu dana kasnije, a na njoj se zadržao tri godine, pre nego što je preuzeo Cibonu.

Novi strateg crveno-belih će, dakle, biti najmlađi prvi trener u Evroligi u sezoni 2022/23. a gotovo je izvesno i da će Zvezda imati najmlađi stručni štab u eliti s obzirom na to da je Jovanovićev prvi asistent Marko Simonović 30. maja napunio 36 godina.

Jovanović, međutim, neće biti jedini debitant u najjačem takmičenju – pored njega novajlije su Aleks Mumbru i Kazis Masvitis.

Četvrdesettrogodišnji Mumbru je posle četiri sezone provedene na klupi Bilbao Basketa imenovan za trenera Valensije, dok je dve godine stariji Litvanac dobio šansu da „prodrma“ Žalgiris posle nekoliko loših sezona. Masvitis je od septembra prošle godine i selektor reprezentacije Litvanije, a u karijeri je radio u ekipi Aisčiai iz Kaunasa, Šakalaiju, Neptunasu, Lietkabelisu i ruskoj Parmi iz Perma do izbijanja rata u Ukrajini.

Pored pomenutog trija najmanje iskustva u Evroligi ima novi trener Real Madrid Ćus Mateo, koji je silom prilika zamenio Pabla Lasa na klupi Kraljevskog kluba. Pedesettrogodišnjak se „upisao“ u elitnom takmičenju krajem 2021. kada je Laso imao koronu. Takođe, legendarni Oded Kataš, od skoro strateg Makabija, je tokom kratkog boravka u Panatinaikosu u biografiji dodao i evroligaške utakmice.

 

Sa sportkluba

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, uini said:

 

nema potrebe da slusam ista 

rek'o chovo 9 prosla, 12 ova minus par milki za dugove, mislim da nema mesta daljem dubljenju ko ima 400k a ko milion ili izmedju. 

chova je pricao svasta nesto

izmedju ostalog i da je max koji zvezda placa igrace 400-450k

imas i cuvenu excel tabelu, isto od chove

sad vrti neku drugu pricu

samo ti selektivno biras samo one informacije koji ti idu uz ukupni narativ

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dropkick Murphys said:

Znači 12 miliona ukupni budžet, gde ulazi dug od 3 miliona iz prethodnih sezona.

Realan budžet za ovu sezonu je 9m, od kojih ćemo 6 da imamo da platimo, a ostala 3 ulaze u budžet za 2023/2024 kada ćemo imati ukupni budžet 15 miliona. 

Ako ne platimo porez bog da nas vidi 😁😁😁😁😁

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, LevonKendal said:

 

Jebem ti. Ne mogu ga gledati više. Jedan dan se raspada, drugi dan ima 15 skokova, pa raspadanje itd. V

Ako Kuzmicev ostanak znaci nedolazak Raduljice verujem da bi ga vise od pola Zvezdasa i dalje rado gledala kod nas. Odjednom mi se mnogo svidja kako covek igra.

  • Like 20
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...