JPM Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ne znam da li je ovo do trenera, ali nece ovde Partizan imati problem da osvoji ligu, barem mi necemo predstavljati taj problem, mozda neko drugi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: zvezda se brzo transformisala u prednje polje(pefi stoji i gleda, igramo 5na5) Da je bar tako, Oli se vratio a mi cekamo Ivanovica i Lazarevica da dodju hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucks1337 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Baš me zanima umesto koga će upasti Nedović, nadam se da je to Lazić, ali kako on danas ima najveću minutažu čisto sumnjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kome nije bilo jasno, mozda sad jeste... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 11 minutes ago, Redstar0356 said: Vazno da ste mene napadali kad sam jos na dan potpisa rekao da se iz te lige ne dovode igraci jer tamo je Duop Rit ozbiljna glava a znamo kako igra u El Duop Rit Nema to veze sa ligom iz koje igrač dolazi već kako će da se adaptira. Npr. Shelvin Mack koji individualno može da školuje 90% PG u evropi pa se uopšte nije navikao na evropu. Ima tu stvarno dosta faktora. Messina ga lično zna doveo ga kao provereno rešenje i ovaj ništa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Mnogo lose je sve ovo Da bar igraju Petrusev i Ilic pa da covek gleda zbog razvoja mladih igraca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Malopre komentator rece "13-ti ofanzivni skok Olimpijakosa", gledajuci utakmicu imao sam utisak da je 33-ci u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Stoka razlike Just now, srlepajce said: Mnogo lose je sve ovo Da bar igraju Petrusev i Ilic pa da covek gleda zbog razvoja mladih igraca I Topić. Pola nas bi bez problema pristalo na ovo sramoćenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 bar znamo sta je problem...nedostaje nam igrac na srednjem postu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 1 minute ago, Johnny Štulić said: Nema to veze sa ligom iz koje igrač dolazi već kako će da se adaptira. Npr. Shelvin Mack koji individualno može da školuje 90% PG u evropi pa se uopšte nije navikao na evropu. Ima tu stvarno dosta faktora. Messina ga lično zna doveo ga kao provereno rešenje i ovaj ništa. Kako znamo da moze da skoluje ako je prikazao nista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Bentil podsjeća na Dzonija Obrajanta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Jel će biti neko saopštenje dileja što oće braća da nas nabije tries razlike u pripremnoj utakmici!? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Изгубићу и ово мало косе због ових лудака.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kud i kako je bilo lakse gledati Dzoni OBrajanta treceg nego Bentila 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Srbija je premala za 2 EL tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) U Bentila ušao duh Džonija Obrajanta. Edited September 24, 2022 by pavijan2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Kakav napad posle Tajm auta jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Gde ste pljuvaci Bentila? :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) 4 minutes ago, Redstar0356 said: Kako znamo da moze da skoluje ako je prikazao nista? Zato što je Messina to negde izjavio. Da se jednostavno nije prilagodio a da odskače kvalitetom. Ima tu jako puno faktora veoma često nije ni do kvaliteta igrača. Edited September 24, 2022 by Johnny Štulić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Gde je kolega @1945 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Ovi da su hteli da bude +60 lagano bi to i ostvarili... Tuga... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Uvedi Ilića moj treneru!!! Jel dečko povređen ili je potpisao slučajno i nalazi se u rosteru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 odlican napad dobrica, steta sto nije usla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 9 minutes ago, Borca said: Malopre komentator rece "13-ti ofanzivni skok Olimpijakosa", gledajuci utakmicu imao sam utisak da je 33-ci u pitanju. Mozda za Fala 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СамоТи3 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 У исто време на терену Марковић Лазић Лазаревић Митровић нико не може кош да погоди и тренер нам се чуди како то.. Па нема ниједног који може сам да искреира немогуће да то не види, Илић би се бар борио на скоку Мартин ништа. Е још и Добрић се повреди па ово је тако типично за нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts