Kankkunen Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Čemu služe pripremne utakmice ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mićko81 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 10 minutes ago, Kankkunen said: Čemu služe pripremne utakmice ... Očigledno da bi po neko komentarisao kako smo mi toliko slabi i nikakvi i da smo bukvalno za treću ligu a sezona takmičarska još nije ni krenula.Pametnom dovoljno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Nije da smo za trecu ligu, nego realno ovo sve bez vizije i ideje izgleda. Nista ovde ne izgleda ohrabravajuce. Pocev si od trenera, struke, do tima koji je spojen bez ikakve vizije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Ovako su neki objasnjavali kako ce grobari da nas odvale prosle sezone, uglavnom ovi sto sada najvise kukaju. Bitno je popljuvati, nema veze sto su pripremne utakmice, sto nismo nijednu odigrali kompletni, sto nemamo uvid u zdravstveno stanje, odakle im pravo da ne izgledaju kao Golden stejt posle mesec dana zajednickog rada... Samo negativno, lako ce da se slave trofeji kad dodje do njih Probajte malo da date podrsku i treneru i ekipi. 12 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Holand mi je nekako spor za sutera koji trazi otvorenu poziciju,nije po mom ukusu ali necu da ga napljujem,ima po neki fin pass,ne znam sta mogu da ocekujem od njega,prosecan igrac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 https://nova.rs/sport/kosarka/fiba-promenila-pravila-celendz-svetla-i-nesportske-greske/?widget=frontpage&segment=nova-sporty&article=FIBA promenila pravila%3A Čelendž%2C svetla i nesportske greške&ref=personalized Da li se ovo odnosi i na EL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 5 minutes ago, Laki21 said: https://nova.rs/sport/kosarka/fiba-promenila-pravila-celendz-svetla-i-nesportske-greske/?widget=frontpage&segment=nova-sporty&article=FIBA promenila pravila%3A Čelendž%2C svetla i nesportske greške&ref=personalized Da li se ovo odnosi i na EL? posto ih fiba uvodi, mislim da ne. Nije mi jasno ovo oko nesportskih u zadnja 2 min. Sta, mozes igracu slomiti ruku ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 21 minutes ago, Wesley Sneijder said: Ovako su neki objasnjavali kako ce grobari da nas odvale prosle sezone, uglavnom ovi sto sada najvise kukaju. Bitno je popljuvati, nema veze sto su pripremne utakmice, sto nismo nijednu odigrali kompletni, sto nemamo uvid u zdravstveno stanje, odakle im pravo da ne izgledaju kao Golden stejt posle mesec dana zajednickog rada... Samo negativno, lako ce da se slave trofeji kad dodje do njih Probajte malo da date podrsku i treneru i ekipi. Ni blizu situacija kao prosle godine. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 36 minutes ago, Drug Crni said: Ni blizu situacija kao prosle godine. Jeste po nekim parametrima,opet imaju drasticno bolju ekipu.O kvalitetu igraca govorim. Ali mi jesmo sada izgubili nosioce,neku okorelu zvezdasku pricu i Radonjica.A oni su nosioce zadrzali dakle...nemamo cime da im pariramo.Takodje i onakav nas tim im jasno nije odgovarao,spoljna linija puna defanzivaca na njihove poentere balerine spolja,jasno je bilo da cemo ih gusiti.Sada oni doveli najatleticnijeg pleja EL a mi doveli slaba tela spolja,i ostavili juniora Ivanovica.(uz ovih razloga nam je Markovic apsurdno vazan ove sezone) Sto se tice sadasnje situacije opasno je jako ali je isto tako jako netacno da ekipa nema viziju.Vidi se iz aviona zasto su dovodjeni igraci ovih karakteristika tj za koju kosarku.Sto se tice opasnosti probleatika je sto mi nemamo vremena za uigravanje.Jesu ovo boljke tima koji nema para da zadrzi igrace i trenera koji su osvojili triplu krunu pa ima novu okosnicu ali nemamo luksuz da cekamo.Nama se do 9 10og kola u oba takmicenja pa moze se reci resava sudbina. Ako se ekipa ne trgne kad krene prava borba i Nedovic donese neko ludilo na prejaku ulogu,makar ga i procitali skroz na sredini sezone mi vrlo lako mozemo doci do jako loseg skora u EL i u ABA se okliznom protiv neke COL i izgubimo derbi,nista nezamislivo.Osim rezultata tek onda zamislite atmosferu. Pogledajte raspored. Sto se tice sadasnje igre ne vidim kako kupis Holanda a on ti nema izgradjen sut za 3,takodje izgleda da je definitivno Petrusev trenutno amater pa dokle ga ozivimo.Dobric dobija neke akcije koje ga dovode do pozicija boljih nego na treningu,valjda ima nesto i za Nedu,bas bi znacilo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 (edited) 2 hours ago, bosMan_jr said: Po cemu deluje? Ne znam odakle ovako glupi komentari, sta se to tacno ocekuje od ove grupe igraca posle 3,4 utakmice da bi Vlada mogao biti smenjen. Vlada nije trebalo da bude ni postavljen, a sada kad je postavljen, jedino jos gluplje je da bude smenjen bez prave sanse. Pa zato sto nije trebalo da bude postavljen treba ga smeniti dok nije ni pocelo Nije mi jasno da domilamo igrace domace a ne igraju ! Petrusev decko izgleda treba da se vrati u Megu !!!! Tamo je jedino igrao ,Efes klupa ,Reptezentacija klupa i to bez da se nafa ulasku u igru ,Zvezda klupa ! Edited September 23, 2022 by Darko Pancev Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Prekini da se deres, aman 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 6 hours ago, Arsenije Pesic said: Ste videli majice igrača Olija i šta piše na njima? Znači sada imamo FMP 1, 2 i 3. Piše FMS, to je kompanija koja je dugogodišnji sponzor Olimpijakosa a inače se bave servisom i prodajom vozila... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Ne znam sta je problem sto neko pljuje,kritikuje msm i ovako je to par ljudi kao i da je vazno... Ljudi su nerealni, pitanje je dal su se ikad bavili i amaterskim sportom ali kako god... Da je sve idealno nije... Samo ne razumem pljuvanje a sezona nije ni pocela to mi je bas ono.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Ni blizu situacija kao prosle godine. Pa nije, ali kao sto prosle godine nije bilo onako kako se plakalo ove sezone, isto moze da se desi i ove. Pise se svasta za igrace i trenera, a sezona nije ni krenula, najskuplji igrac jos nije ni debitovao, plej prvi out igra u evropi, novi trener. Sve ovo moze znacajno bolje da izgleda za par meseci, a neki se ponasaju kao da je sezona gotova 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 2 hours ago, Abizolirni said: posto ih fiba uvodi, mislim da ne. Nije mi jasno ovo oko nesportskih u zadnja 2 min. Sta, mozes igracu slomiti ruku ? Do sada svaki faul na ubacivanju lopte u zadnja 2min se okarakterisao automatski kao nesportski. Samo su to pravilo modifikovali. Normalno će ostati isti kriterijumi za nesportski faul. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Ponitka kod Radonje… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Danas protiv ozbiljne ekipe ce biti mnogo toga jasnije šta i kako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 23 minutes ago, LightWeight said: Danas protiv ozbiljne ekipe ce biti mnogo toga jasnije šta i kako ne slazem se, posto smo od prve EL tekme (efes u istanbulu) udaljeni tacno dve nedelje a imamo dvotrecinski novu ekipu, novog trenera a usput nas projektovano najvazniji igrac (nedovic) i jedna od vaznijih akvizicija (petrusev), pretpostavljam, ne igraju jos uvek. znamo svi kako izgledaju ekipe u prva 2-3 kola el; iako je jasno da mi nismo ekipa koja ima luksuz da se uigrava do pocetka novembra pa da krene da redja pobede, svakako bi trebalo imati na umu da je jedan od bitnijih kvaliteta proslosezonske ekipe bila instant-uigranost, zahvaljujuci medjusobnom poznavanju igraca i/ili trenera i iigraca. sada nismo u toj poziciji, tako da bi ovo trebalo da bude ozbiljna provera ali nikako i nesto presudna za zakljucke. moj neki licno-privatni rok za sud kako izgledamo je 13. oktobar, utakmica protiv panatinaikosa u beogradu. daklem, efes moze da se odigra na inspiraciju igranjem protiv prvaka evrope u gostima, ta tekma je za mene precrtana rezultatski ali za 20ak dana je drugo kolo i tu bi trebalo da pokazemo sta smo naucili i da se pokazemo pred domacom publikom, jer ce vajb sa te tekme, prilicno uticati na prvih metar dana takmicenja, imho. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 (edited) 1 hour ago, uini said: moj neki licno-privatni rok za sud kako izgledamo je 13. oktobar, utakmica protiv panatinaikosa u beogradu. uh, nezgodna tekma slazem se sa tobom oko donosenja nekog suda tada, ali nisam uopste optimista za tu tekmu radonja standardno nabrijan na pocetku sezone(iako je sa novim timom) + poznaje u sitne detalje mane i vrline veceg dela naseg rostera bas bas tezak zadatak da ponovim, za tako nesto nam trebaju adams i nedovic u dzejms/okobo ulogama...a to jednostavno ne vidim da ce se desiti Edited September 24, 2022 by NikadProtivKaline 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 11 hours ago, bekrinjo said: Piše FMS, to je kompanija koja je dugogodišnji sponzor Olimpijakosa a inače se bave servisom i prodajom vozila... Znači i oni se bave limenkama, samo malo većim. Provalio sam ja tu šemu, nema svrhe da se pravdate. Sve je to FMP. 'De si Bekrinjo, nema te k'o titule Partizana. Gotova berba? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 5 minutes ago, Arsenije Pesic said: Znači i oni se bave limenkama, samo malo većim. Provalio sam ja tu šemu, nema svrhe da se pravdate. Sve je to FMP. 'De si Bekrinjo, nema te k'o titule Partizana. Gotova berba? Koliko već ima da si provalio i zašto si to krio od nas? 🙂 Sad kad mi znamo da ti znaš, moramo u priču uključiti i neki novi klub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 23 minutes ago, pavijan2 said: Koliko već ima da si provalio i zašto si to krio od nas? 🙂 Sad kad mi znamo da ti znaš, moramo u priču uključiti i neki novi klub Tegi i ja vam pravimo porodično stablo, ko je od koga nastao, u koga se pretvorio i tako to. 10 GB fajl, mislim da smo sve pokrili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 https://www.instagram.com/reel/Ci2VQWuAwBQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 15 hours ago, Kankkunen said: Čemu služe pripremne utakmice ... Ja mislim da sluze bukvalno samo da bi se sto se fizicke spreme tice uslo u takmicarski ritam. To je sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts