Milos 3.14 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 46 minutes ago, Filbi said: Ako je Ahmedovski nek bude Ipče Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 4 hours ago, Darko Pancev said: Zatvorili smo roster,to je to? Vec odavno. Ako nesto bude u Januaru vrh glave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) Polako. Mislim da nismo zatvorili roster. Edited August 11, 2022 by PavNO1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Spoiler Jebiga braco, pokusao sam i nisam uspio.... Mission Failed 😢😢😢 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 6 minutes ago, PavNO1 said: Polako. Mislim da nismo zatvorili roster. Na osnovu čega? I šta misliš na koju poziciju će doći novi igrač? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Opet imamo zatvoren roster bez bekap dvojke i sa jako tankom pozicijom 3. Na dvojci je napredak u odnosu na proslu sezonu, na trojci bas downgrade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 (edited) 1 hour ago, zemljoradnik said: Na osnovu čega? I šta misliš na koju poziciju će doći novi igrač? Još treba da se vidi ko neće biti dio ekipe za sledeću sezonu. Nakon toga će se raditi i na pojačanjima. Tržište se prati u oba smera, tako da bih sačekao. Zavisi gdje Jovanović vidi Holanda. Ja ga vidim kao dvojku (zamjenu za Nedovića u nekim varijantama), nikako kao 3. Mislim da će se tu tražiti još jedan igrač. Po meni, greške su ostanci Markovića i White-a(nadam se da je Kuz bivši). Da je tu došao igrač uz Adamsa, sa trojkom bi riješili sve muke. I dalje se iskreno nadam da će se za White-a i Kuzmića naći neko rešenje pa da se do početka sezone pojure dva kvalitetna pojačanja, primarno na 3 i na 3/4 Kad već nije moglo bolje, onda ovako: 1. Adams, Ivanović, Marković (greška) 2. Nedović, Holand, Lazić 3. Pojačanje, Dobrić 3/4 Pojačanje, Lazarević 4. Bentil, Ilić 5. Martin, Petrušev, Mitrović Najranjivija mi je pozicija 1 zbog Markovića za kog zaista mislim da ne može pružiti dovoljno ove sezone. Džoni takođe nije igrač na kog možeš da se osloniš pretjerano u EL. To je neki prosjek, ali ajde, ne možeš promijeniti kompletan tim. Ako kojim čudom Marković pređe u FMP (da bude mentor klincima) a dođu pojačanja na 1 (ili 1/2 kombo) i 3, onda mislim da smo sposobni da napadnemo i top 8. Ovako, ostaje veliko pitanje. Edited August 11, 2022 by PavNO1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Prosle godine smo bili prenatrpani na krilima, a falio nam je centar, dok cemo ove godine biti prenatrpani na centarskim pozicijama, a fali nam krilo/bek. 4. Bentil, White, Ilic 5. Martin, Petrusev, Mitrovic Nikako balans da nadjemo... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Sumnjam da će Dobrić ili Lazić igrati na SG. Realnije mi je da Holland bude rezerva Nedoviću a da SF pokrivaju Dobrić, Lazić i Lazarević. Meni se ni malo ne sviđa selekcija na toj poziciji, Dobrić nije kvalitet za startera a druga dvojica nemaju veze sa EL. Imamo evidentan višak igrača, za čije plate u zbiru bismo mogli lagano da dovedemo vrhunsko krilo i da nam ostane kusura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 1 hour ago, Vasa123 said: Reveal hidden contents Jebiga braco, pokusao sam i nisam uspio.... Mission Failed 😢😢😢 Jebote recite mi da ovo nije stvarno Pa koji je ovo nivo cyber stalkinga i krindza "Can you answer me ONE QUESTION PLEASE!" 5 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 Po meni bi Kuz bio ekstra na ovu ekipu, naravno uz manji ugovor. Da donese malo visine, odigra 5-10 min, zna on dobro da odradi odbranu. A da....to bi ok bilo sa je Radonjic tu...ok nista onda....precrtavaj...nek ide covjek dalje da zaradi jos koju kintu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 18 hours ago, bekrinjo said: 9og Septembra se u Beogradu igra test meč protiv Kluža... dulence se vraca kuci. vrrrrrhhhhhhh za koga li ce da navija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 U rubrici drugi o nama. On je kompletan plejmejker, čak imam slobodu da dodam – najkompletniji plejmejker kojeg sam gledao u Australiji, a tamo sam uz kraće pauze već dve decenije. Verovatno najveći njegov kvalitet je sposobnost da ubacuje poene kada je to najpotrebnije, ali ima i dobar pregled igre što pozitivno utiče na saigrače, jer ih razigrava i donosi neretko lake poene. Atletski potkovan, brzog driblinga, sposoban da menja pravac u trenutku, opisao je novog organizatora igre crveno-belih iskusni strateg. Neki Ozi trener o Adamsu.😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted August 11, 2022 Share Posted August 11, 2022 2 hours ago, srlepajce said: 1:12:27 @Gurubice poslastica sa Adamsa ali i Nedovica.Misliim ceo koncept ekipi odgovara,logicno,ali Adams posebno voli iz tranzicije.Imas li za to neku zanimljivu statistiku za njega i Nedovica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 20 hours ago, PERICA!!! said: Po meni bi Kuz bio ekstra na ovu ekipu, naravno uz manji ugovor. Da donese malo visine, odigra 5-10 min, zna on dobro da odradi odbranu. A da....to bi ok bilo sa je Radonjic tu...ok nista onda....precrtavaj...nek ide covjek dalje da zaradi jos koju kintu... Kuzmic ima 3cm vise od Petruseva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Jako zanimljivo predavanje. Ono što je pričao, i kako gleda na tranziciju i kretanje igrača, mislim da je ova ekipa Zvezde stvorena za takav tip košarke, i to je ono što mi se zaista sviđa. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 na papiru da u realnosti petrusev ima nestandardno dugacak vrat i ne bas impozantan wingspan ne moze bas filiip da se poredi sa kuzom na tu temu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Ovi nas drže prilično nisko ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 1 hour ago, NikadProtivKaline said: na papiru da u realnosti petrusev ima nestandardno dugacak vrat i ne bas impozantan wingspan ne moze bas filiip da se poredi sa kuzom na tu temu Nema veliki wingspan Al zato ume da uhvati loptu i skoči Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 JA SAM SA TEOM DOGOVORIO SVE OKO DOLASKA U ZVEZDU! Nebojša Čović otkrio kako su NAVIJAČI sprečili Milošev transfer! https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1674634/Nebojsa-Covic-dogovorio-Teodosica-u-Zvezdi.html 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 10 minutes ago, Kankkunen said: JA SAM SA TEOM DOGOVORIO SVE OKO DOLASKA U ZVEZDU! Nebojša Čović otkrio kako su NAVIJAČI sprečili Milošev transfer! https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1674634/Nebojsa-Covic-dogovorio-Teodosica-u-Zvezdi.html Quote "Jedino se nismo dogovorili sa Virtusom koji nije hteo da pristane ni na ne znam kakvo obeštećenje. Pričao sam sa predsednikom Virtusa i on je rekao: 'Pustio bih ga sad odmah, ali ja to ne mogu da uradim ne znam šta da mi date, jer mi to ugrožava klub, jer su navijači vezani za Teodosića'", naveo je Čović. Idi bre Covicu, kad se sad nisam zadavio bananom! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 15 minutes ago, Kankkunen said: JA SAM SA TEOM DOGOVORIO SVE OKO DOLASKA U ZVEZDU! Nebojša Čović otkrio kako su NAVIJAČI sprečili Milošev transfer! https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1674634/Nebojsa-Covic-dogovorio-Teodosica-u-Zvezdi.html Nebojsa, ne seri. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi-Wan Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 Jbt pa jbt jos jednom, ovo su neki novi nivoi demagogije i spinovanja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 O, majko mila, ajde sto lupeta i spinuje nego sto i Milosu pravi problem. Sad treba navijaci Virtusa da citaju kako je on hteo da ode i dogovarao se sa drugim klubovima... Narocito sto je coveku sada verovatno jedan od gorih perioda u zivotu posle svega oko reprezentacije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts