LightWeight Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Ajdee Covicu daj tog Bacon pa da izginemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Tema zrela za ključ 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Quote Džejlen Adams - plej kakav odavno nije viđen u Australiji, Zvezda dobila pravog lidera. Trofejni trener Džoi Rajt za Mozzart Sport preneo utiske o novom organizatoru igre crveno-belih https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/dzejlen-adams-plej-kakav-odavno-nije-vien-u-australiji-zvezda-dobila-pravog-lidera/427083 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Коначно и нека добра вест, Тео4 ће проћи комплетне припреме са екипом сад кад не иде на ЕП. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 3 minutes ago, Урош19 said: Коначно и нека добра вест, Тео4 ће проћи комплетне припреме са екипом сад кад не иде на ЕП. 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Nemoj tog penzionera kod nas!!!! Kad nije igrao dok je bio kadar da igra el sad nam ne treba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 Teo odmah kod nas, a Kari kao savetnik za par meseci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 3 hours ago, Darko Pancev said: Nemoj tog penzionera kod nas!!!! Kad nije igrao dok je bio kadar da igra el sad nam ne treba nie to naš level... EC igrač već godinama, izborio EL preko Burse, ispušena lula, odbrane bez, frlja asiste, puši duvana i pie burbone, verovatno i juri sojke a košta jače od precenjenog Nedare. Ako se vrati u BGD neće ni Jelizaveta da ga zaulari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 1 hour ago, Wingwalker said: nie to naš level... EC igrač već godinama, izborio EL preko Burse, ispušena lula, odbrane bez, frlja asiste, puši duvana i pie burbone, verovatno i juri sojke a košta jače od precenjenog Nedare. Ako se vrati u BGD neće ni Jelizaveta da ga zaulari. A i zli I izlapeli Pesic ga mrzi jer mu zapravo zavidi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted August 8, 2022 Share Posted August 8, 2022 1 hour ago, berti said: Teo odmah kod nas, a Kari kao savetnik za par meseci... Isto predvidjam😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Teo je zaboravio sta znaci sportski zivot ,dosao je na pripreme fizicki u katastrofalnom stanju(proverena informacija) Pesic ne trpi to ,kod njega se zna red i moraju da postuju svi pravila ponasanja ! Nije to Sulejman Ljubicanstveni da pozove igrace ispadne u ranoj fazi takmicenja i onda okrivi igrace za poraz a on nista nije kriv ! To kod Pesica ne postoji,On sece u korenu i naravno odgovara za svoje postupke ! Zna se da ako ne udjemo u polufinale sve ostalo je neuspeh! Ps . Nikako ga ne dovoditi ! Mislim na Tea,sto se tice Karija otvorena su mu vrata uvek ,najkompletniji trener i najinteresantnija licnost bez dlake na jeziku ! 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 lol 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) ....greška Edited August 9, 2022 by Siki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 3 hours ago, AgroLaki said: lol danas svi pisu o kosarci 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 Teo je done deal, sve se desilo jako brzo i takvog igraca nismo mogli da odbijemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 5 hours ago, Darko Pancev said: Teo je zaboravio sta znaci sportski zivot ,dosao je na pripreme fizicki u katastrofalnom stanju(proverena informacija) Pesic ne trpi to ,kod njega se zna red i moraju da postuju svi pravila ponasanja ! Nije to Sulejman Ljubicanstveni da pozove igrace ispadne u ranoj fazi takmicenja i onda okrivi igrace za poraz a on nista nije kriv ! To kod Pesica ne postoji,On sece u korenu i naravno odgovara za svoje postupke ! Zna se da ako ne udjemo u polufinale sve ostalo je neuspeh! Ps . Nikako ga ne dovoditi ! Mislim na Tea,sto se tice Karija otvorena su mu vrata uvek ,najkompletniji trener i najinteresantnija licnost bez dlake na jeziku ! Ime i prezime izvora informacije (sem ako nije drugi forumaš, ili bilo koji pokazatelj da ne trućaš u prazno). Edited August 9, 2022 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 6 minutes ago, DameTime said: Ime i prezime izvora informacije (sem ako nije drugi forumaš, ili bilo koji pokazatelj da ne trućaš u prazno). Овај неки фазон 3 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 1 hour ago, DameTime said: Ime i prezime izvora informacije (sem ako nije drugi forumaš, ili bilo koji pokazatelj da ne trućaš u prazno). Od komšinice sin koji je taksista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 29 minutes ago, propolis said: Od komšinice sin koji je taksista. Vozio Pesica pa mu ovaj ispricao sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 6 hours ago, DameTime said: Ime i prezime izvora informacije (sem ako nije drugi forumaš, ili bilo koji pokazatelj da ne trućaš u prazno). Izvor informacija BODO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 7 hours ago, DameTime said: Ime i prezime izvora informacije (sem ako nije drugi forumaš, ili bilo koji pokazatelj da ne trućaš u prazno). Da sam hteo da kazem rekao bi ,sam Muta je danas rekao onako nepazljivo ,da ga nije trebao zvati ako nije spreman fizicki ,to je krug ljudi koji poznaju situaciju i igrace ,ponavljam ,nivo spreme Tea je na nivou rekreativca ! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 5 minutes ago, Darko Pancev said: Da sam hteo da kazem rekao bi ,sam Muta je danas rekao onako nepazljivo ,da ga nije trebao zvati ako nije spreman fizicki ,to je krug ljudi koji poznaju situaciju i igrace ,ponavljam ,nivo spreme Tea je na nivou rekreativca ! Neka je. Taj rekreativac će harati EL ove sezone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 7 hours ago, DameTime said: Ime i prezime izvora informacije (sem ako nije drugi forumaš, ili bilo koji pokazatelj da ne trućaš u prazno). Ako nije bilo na instragamu ne priznajemo info Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 (edited) 12 minutes ago, Perkos2 said: Ako nije bilo na instragamu ne priznajemo info Sve što je objavljeno na društvenim mrežama je podložno našim slobodnim tumačenjima, samim tim to je subjektivno i zavisi od tačke gledišta. Na primer ja sam (uglavnom) pesimista pa često tako gledam i na ove stvari. Ali kad neko napiše proverena info, iz prve ruke, done deal i slično, preuzima drugačiju vrstu odgovornosti jer nešto tvrdi. Te stoga pozivam na izvor. 19 minutes ago, Darko Pancev said: Da sam hteo da kazem rekao bi ,sam Muta je danas rekao onako nepazljivo ,da ga nije trebao zvati ako nije spreman fizicki ,to je krug ljudi koji poznaju situaciju i igrace ,ponavljam ,nivo spreme Tea je na nivou rekreativca ! Ako nisi spreman da kažeš ko je izvor (hint: verovatno ga i nemaš), onda nemoj da pričaš kako imaš proverene info. Edited August 9, 2022 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted August 9, 2022 Share Posted August 9, 2022 6 minutes ago, DameTime said: Sve što je objavljeno na društvenim mrežama je podložno našim slobodnim tumačenjima, samim tim to je subjektivno i zavisi od tačke gledišta. Na primer ja sam (uglavnom) pesimista pa često tako gledam i na ove stvari. Ali kad neko napiše proverena info, iz prve ruke, done deal i slično, preuzima drugačiju vrstu odgovornosti jer nešto tvrdi. Te stoga pozivam na izvor. Ako nisi spreman da kažeš ko je izvor (hint: verovatno ga i nemaš), onda nemoj da pričaš kako imaš proverene info. A ti ces da mi zabranis da prenesem informaciju ? Ovo nije proverena info nego ziva istina koju znaju svi u nasem taboru ali se za sada nista ne govori,bice vremena i za to a do tada boem neka ide u kafanu kad vec i zivi tim zivotom nekoliko poslednjih godina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts