Nek grmi jako Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Dobio Vlada tesnu završnicu. Bio je miran na klupi... Šta ga briga i ako fasuje otkaz u Savezu, kad ima posao u Zvezdi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Miran Vlada do kraja,svidja mi se to iako su ga centri zezali celu utakmicu nije imao ko da zagradi skok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 4 minutes ago, 1945 said: Ako dovedemo jos jednog beka na pleja ili 3/2 kako god, to znaci da ce Lazarevic ili Lazic da idu van 12. Po meni bi bio zlocin nad Lazarevicem staviti Lazica pre njega odnosno svaki minut koji mu potencijalno bude uzimao. Lazicu je vreme da ima ulogu Simona iz prosle sezone, da bude tu za timsku hemiju i da kroz treninge cuva nase bekove jer je i dalje ne bas kao pre ali dobar defanzivac, da bude u 12 tek u slucaju daleko bilo nekih povreda ili povremeno u Aba ako odmaramo nekog i to je to. Moje misljenje, a nisam siguran da iko zna 100% dal ce Lazic imati minute u Evroligi i koliko, mozemo samo da nagdjamo. Ako se spominjao i Shayok i Charlie Brown to bi trebalo da znaci da trazimo jos jednog 2/3 igraca a sve i da Lazic bude u 12 pre Lazarevica ne vidim umesto koga ce da igra. Ti kao da ne znas da ovde nije poenta u kosarkaskim kvalitetima. Lazic kao Lazic bez Radonjica je nesto sasvim drugo. I sve sto pricas je normalno, ali poenta je da bez obzira sta i kako, on ce imati mesto u timu i to zna svako ko je koliko toliko upucen u hijearhiju kluba. Carli Braun kog pominjes je verovatno najgori igrac koji se povezivao sa nama u poslednjih par sezona, ocaj od kosarkas i sramotno bi bilo da on bilo kome uzme mesto u timu. Plej, Ivanovic, Markovic. Nedovic, Holand Dobric, Lazarevic, Lazic Teoretski, sve je popunjeno jer Ivanovic moze da igra i na 2, sto je radio i sa Kobsom (hehehehe). Na stranu to sto on ne moze da cuva 80% plejeva, kamoli dvojki. A ako je istina ovo sto se pominje, da hocemo da raskinemo ugovor sa Dzonijem, klub je toliko izgubio kompas da komotno moze da se ugasi ova sezona. Naravno, mislim da je to obicna glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 11 minutes ago, 1945 said: Ako dovedemo jos jednog beka na pleja ili 3/2 kako god, to znaci da ce Lazarevic ili Lazic da idu van 12. Po meni bi bio zlocin nad Lazarevicem staviti Lazica pre njega odnosno svaki minut koji mu potencijalno bude uzimao. Lazicu je vreme da ima ulogu Simona iz prosle sezone, da bude tu za timsku hemiju i da kroz treninge cuva nase bekove jer je i dalje ne bas kao pre ali dobar defanzivac, da bude u 12 tek u slucaju daleko bilo nekih povreda ili povremeno u Aba ako odmaramo nekog i to je to. Moje misljenje, a nisam siguran da iko zna 100% dal ce Lazic imati minute u Evroligi i koliko, mozemo samo da nagdjamo. Ako se spominjao i Shayok i Charlie Brown to bi trebalo da znaci da trazimo jos jednog 2/3 igraca a sve i da Lazic bude u 12 pre Lazarevica ne vidim umesto koga ce da igra. 11 minutes ago, 1945 said: Ako dovedemo jos jednog beka na pleja ili 3/2 kako god, to znaci da ce Lazarevic ili Lazic da idu van 12. Po meni bi bio zlocin nad Lazarevicem staviti Lazica pre njega odnosno svaki minut koji mu potencijalno bude uzimao. Lazicu je vreme da ima ulogu Simona iz prosle sezone, da bude tu za timsku hemiju i da kroz treninge cuva nase bekove jer je i dalje ne bas kao pre ali dobar defanzivac, da bude u 12 tek u slucaju daleko bilo nekih povreda ili povremeno u Aba ako odmaramo nekog i to je to. Moje misljenje, a nisam siguran da iko zna 100% dal ce Lazic imati minute u Evroligi i koliko, mozemo samo da nagdjamo. Ako se spominjao i Shayok i Charlie Brown to bi trebalo da znaci da trazimo jos jednog 2/3 igraca a sve i da Lazic bude u 12 pre Lazarevica ne vidim umesto koga ce da igra. Evo ja cu da ti kazem pa da zapamtis! Lazic Branko dok je u Zvezdi nece biti van 12 ko god da dodje i potpise od stranaca ! Tacka! Edited July 22, 2022 by Darko Pancev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Lazic je bukvalno clan porodice Covic i igrace u Zvezdi sve dok on zeli. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 16 minutes ago, pavijan2 said: informaciju deli @uini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Pancev Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Lazic ce biti pre Lazarevica uvek ,odbrana i krvava kolena ,stav ,ponos ,kapiten i ono sto se zanemaruje to je prilicno dobar sut pri coskarenju kada ostane sam ! Lazarevicev sut je komedija ,pogodi jedan pa dba polomi obruc ,vidi se da ne ume niti ce ikad umeti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, Darko Pancev said: Lazarevicev sut je komedija ,pogodi jedan pa dba polomi obruc ,vidi se da ne ume niti ce ikad umeti takav je i lazić bio prvih 10 godina cca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Just now, necke said: Aj u 5 centi da nece biti Sabazz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) cini mi se da ste zaboravili kako je lazic izgledao u non radonja sezonama on svakako jeste ovo: Quote Lazic je bukvalno clan porodice Covic i igrace u Zvezdi sve dok on zeli. ali postoji igranje, a i udonis haslem igranje ocekujem da laza nastavi da bude faktor u svlacionici, ali realno manje minuta za njega nego prethodnih sezona Edited July 22, 2022 by NikadProtivKaline 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 3 minutes ago, necke said: Zapratih ovog insajdera odma`.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Kakav mag klaca 💪 lik je nachural kakva hladnokrvnost 🔥🔥 Radonji je trebala cela sezona + Cibona da shvati kako se resava zavrsnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Kad cemo sebi priznati da je Ivanovic promasaj i da jednostavno on nije igrac za el? Nadam se da ima bar malo istine u ovome da hocemo da se rastanemo i mislim da bi to bilo najbolje za sve. Znam znam kako da pobogu "Silbujes" nekoga ko ima nadimak Dzoni al realno zauzima mesto gdje bi mogao doci igrac koji moze bar nesto da odbrani i tako da balans u vanjskoj liniji. Jesnostavno odlaskom Ivanovica se otvara brdo novih opcija a njegovim ostankom se be dobija ama bas nista. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 6 minutes ago, Borky said: Kad cemo sebi priznati da je Ivanovic promasaj i da jednostavno on nije igrac za el? Nadam se da ima bar malo istine u ovome da hocemo da se rastanemo i mislim da bi to bilo najbolje za sve. Znam znam kako da pobogu "Silbujes" nekoga ko ima nadimak Dzoni al realno zauzima mesto gdje bi mogao doci igrac koji moze bar nesto da odbrani i tako da balans u vanjskoj liniji. Jesnostavno odlaskom Ivanovica se otvara brdo novih opcija a njegovim ostankom se be dobija ama bas nista. Nit manji komentar, nit vise gluposti. Dzoni je u najbukvalnijem smislu nesto najbolje sto ovaj klub ima, neko ko ima muda, neko ko ce donositi poene u drugom unitu. Jeste, bas smo odlicno prolazili sa tom cuvenom "odbranom" evo vec par sezona. Ali cuj, "njegovim ostankom ne dobijas bas nista". Momentalni transfer blama. Edited July 22, 2022 by Mirage93 3 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 @Mirage93, u kakvom najbukvalnijem smislu je ivanović nešto najbolje što ovaj klub ima (kad smo već kod gluposti i blamova)? jasno je da postoje obostrane simpatije između džonija i navijača, to je sve ljudski i lepo. ipak, šlogirati se nešto na temu njegovog menjanja, ne kapiram. dečko je odigrao jednu sezonu za zvezdu. možda može biti bolji ali se slažem sa borkyjem da i mi možemo bolje od njega na backupu, u zavisnosti od prvog pleja, razume se. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 22 minutes ago, uini said: ti si ga schilbovao, a ostavljao vajta? mislim dzonija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Meni je favorit ovo da se odlaskom Dzonija otvara brdo novih opcija. Verovatno jos Sabaza/Shajoka koji nece doci. Mada od kluba me trenutno apsolutno nista ne bi cudilo, malo sta ima smisla. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 51 minutes ago, zvezdsusrcu said: Koji je sad ovaj 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 (edited) 1 hour ago, Sector said: Večeras je petak veče. Čekamo bombu koju je najavila ona insajderka što prodaje karte. Edited July 22, 2022 by Laki21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 1 minute ago, pavijan2 said: ti si ga schilbovao, a ostavljao vajta? mislim dzonija. ja sam precizno rekao da ne kapiram zašto je svima white logičan za raskid ugovora (tj isplaćivanje da ode) a džoni nije. ako ima para za schilbovanje, ja se ne bih vodio emocijama, već samo građenjem bolje kompozicije tima Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 Znaci treba isplatiti jos jednu godinu ugovora Ivanovicu odmah i dovesti zamenu za njega kome isto treba placati platu. BAT here we go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 26 minutes ago, Don Radonja said: Aj u 5 centi da nece biti Sabazz. Много је куме на ову скупоћу😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 3 minutes ago, uini said: @Mirage93, u kakvom najbukvalnijem smislu je ivanović nešto najbolje što ovaj klub ima (kad smo već kod gluposti i blamova)? jasno je da postoje obostrane simpatije između džonija i navijača, to je sve ljudski i lepo. ipak, šlogirati se nešto na temu njegovog menjanja, ne kapiram. dečko je odigrao jednu sezonu za zvezdu. možda može biti bolji ali se slažem sa borkyjem da i mi možemo bolje od njega na backupu, u zavisnosti od prvog pleja, razume se. Silbovati Ivanovica a ostaviti Markovica od 35god kao bekap pleja zvuci kao ludilo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 budimo realni, dzoni jeste razocarenje u svojoj prvoj sezoni kod nas i stoji da nas on ne mestu bakup pleja dosta ogranicava kod formiranja te bekovske linije opet, neka struka, cuj mene nebojsa, mislim struka proceni, da li ima smisla cekati ga i ovu sezonu i koje su sanse da to bude (znacajno) bolje nego prosle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts