Jump to content

Otvaranje teme za 22/23  

140 members have voted

1. 1. Koga bi ste da otvori temu za 22/23

• WingWalker
      35
    • Devil
      14
    • Sarac
      53
    • Ridji
      17
    • Princeton
      20

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/22/2022 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Bentil je bezveze pojačanje. U Panati je za dvije sezone imao skroman učinak. Za Armani jeste odigrao dobru sezonu, ali tu ga je služio šut kao nikad u karijeri. Kad se vrate % za tri na neku normalu videće se da je Bentil skroman igrač.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
On 6/30/2022 at 2:46 PM, Filbi said:

Koliko je mogao da ima para ovaj Ben Bentil u Armaniju , da se pobijemo

Ovo je bilo dok smo još vodili računa o novcima 🙂

• Ha-ha 1
Posted
9 minutes ago, StiviKivi said:

Samo bez tih pijačarskih fazona...

Kralju, care i td.

Alergičan sam na to

Ok gospodine, ali stavljas 6 skupih visokih igraca, besmisleno potpuno

9 minutes ago, Kankkunen said:

Momak igrao za PAO, Armani ... pa ne valja, al smo poleteliiii :classic_smile:

PAO je iza nas godinama u EL, a Ben je i tamo bio epizodista, ne znam sta je problem reci da je nebitan igrac, a samim tim sto je iz Armanija nije nesto jeftin. 

Posted
On 19.7.2022. at 16:47, Nini3112 said:

😂

Sada je jasno zasto nije "ozvanicen" Singleton, a navodno je bio done deal vec 3-4 dana. Gazda bacio dimnu sa njim i na miru zavrsio Bena, isto kao i Petrusava gde su mamci bili Zoran i Raduljica. 

Plasim se samo da nije i Sabaz dimna za nekog Kobsa, jer je i on done deal po insajderima vec par dana...

• Like 1
Posted
13 minutes ago, StiviKivi said:

Samo bez tih pijačarskih fazona...

Kralju, care i td.

Alergičan sam na to

Mene najvise nervra kad mi neko kaze "druze" to se na svakom koraku cuje, i devojke koriste cak.

Takodje ne volim kad mi se neko obrati sa "majstore"

Posted

Meni je Bentil takav bezveznjak da bih možda čak pre probao da rehabilitujem Vajta... Naravno, najradije ne bih gledao ni jednog ni drugog u Zvezdi. 

• Like 15
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, bosMan_jr said:

Ok gospodine, ali stavljas 6 skupih visokih igraca, besmisleno potpuno

PAO je iza nas godinama u EL, a Ben je i tamo bio epizodista, ne znam sta je problem reci da je nebitan igrac, a samim tim sto je iz Armanija nije nesto jeftin. 

Sačekajmo malo i videćemo. S'obzirom da verujem Markosu i Miletu oko Krisa, mogu jedino da pomislim da će i ovaj krajnje prosečan igrač da bude u rosteru umesto Wajta recimo. Predsednik nam i onako najavio još 4,5 igrača pre potpisa Petruševa.

Posted
2 minutes ago, Guru said:

Meni je Bentil takav bezveznjak da bih možda čak pre probao da rehabilitujem Vajta... Naravno, najradije ne bih gledao ni jednog ni drugog u Zvezdi. 

Apsolutno, definicija bezveznjaka.

Svaki put kad se ovako nesto desi setim se odlicnog upisa jednog forumasa, nisam siguran kog, o Covicevom dugogodisnjem mahanju novcem koji nema

• Like 1
Posted

Sta se desava oko Singltona...Tacno imam neki osecaj da ce zavrsiti kod komsija...

Sta mi radimo...Obrni okreni..dali smo Kaliniceve pare Nedovicu i to je to...Ostalo kripimo

Posted
5 minutes ago, Crni said:

Mene najvise nervra kad mi neko kaze "druze" to se na svakom koraku cuje, i devojke koriste cak.

Takodje ne volim kad mi se neko obrati sa "majstore"

"Druže " i mogu nekako  da podnesem ali to "majstore " mi je u rangu sa pomenuta dva (odvratna) univerzalna poziva... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...