Markoss Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 15 minutes ago, Kankkunen said: Zapravo, jako je bitno, igrači to posebno cene. Igraci pre svega cene autoritet znanja, to je primarno, tako da Vlada moze da bude najbolji covek ikad, al ako ga provale da ne zna koliko bi trebalo da zna ili da mogu da vrdaju, nece mu to nista pomoci. 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 4 minutes ago, Sam B said: Jebiga, usrali smo gotov transfer pisanjem na forumu 😆 Kobsa zato ne mozemo usrati 😆 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 20 minutes ago, Kankkunen said: Zapravo, jako je bitno, igrači to posebno cene. Ako si ikad trenirao kolektivne sportove, znas da igraci vise cene trenere koji ulivaju ozbiljnost i strahopostovanje nego dobre ljude na leba da ih mazes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 4 minutes ago, Markoss said: Igraci pre svega cene autoritet znanja, to je primarno, tako da Vlada moze da bude najbolji covek ikad, al ako ga provale da ne zna koliko bi trebalo da zna ili da mogu da vrdaju, nece mu to nista pomoci. A ko kaže da ne zna, forumaši ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Ako si ikad trenirao kolektivne sportove, znas da igraci vise cene trenere koji ulivaju ozbiljnost i strahopostovanje nego dobre ljude na leba da ih mazes. to pricaju u novinama ali igraci pre svega cene znanje a karakter je sekundarna stvar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 2 minutes ago, Redstar0356 said: Ako si ikad trenirao kolektivne sportove, znas da igraci vise cene trenere koji ulivaju ozbiljnost i strahopostovanje nego dobre ljude na leba da ih mazes. Тачно. Вујошевић је говно од човека али је имао поштовање играча. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, fasper said: Тачно. Вујошевић је говно од човека али је имао поштовање играча. o boze. vujosevic je dobar trener a te njegove mind games su za novine i tv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Radonjić je strog trener, al i dobar čovek ... Nedavno smo mogli da čitamo reakcije igrača Reala o Pablu Lasu, svi do jednog pričaju o njemu kao čoveku, a ne treneru ... naravno, on je i vrhunski trener. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Imam utisak da na forumu Napier nema tezinu koju bi trebalo da ima. Na svoju nesrecu, usled baxuza da uvek gledam ili lose ili bas najgore timove NBA lige, nagledao sam se Napiera i tvrdim da bi on mogao biti najbolji plej koga je Zvezda ikad imala (jedina briga je zdr.stanje). Meni je on u Vizardsima bio...u nedostatku recnika... do jaja jebote! Njegov nedolazak bi bio ozbiljan udarac. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 17 minutes ago, Kankkunen said: A ko kaže da ne zna, forumaši ... Mozda i zna, ali i Vladu da pitas sta ga kvalifikuje za klupu Zvezde, verovatno bi se ili zbunio ili zagrcnuo. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Just now, Markoss said: Mozda i zna, ali i Vladu da pitas sta ga kvalifikuje za klupu Zvezde, verovatno bi se ili zbunio ili zagrcnuo. Kvalifikuje ga sto nece mnogo da se mesa u dovodjenje igraca i tek malo vise u svoj posao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 minute ago, Markoss said: Mozda i zna, ali i Vladu da pitas sta ga kvalifikuje za klupu Zvezde, verovatno bi se ili zbunio ili zagrcnuo. aha ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 45 minutes ago, Kankkunen said: Zapravo, jako je bitno, igrači to posebno cene. A mnogi i zloupotrebljavaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Sad se setih jel taj naš Vlada dobio najtrofejnijeg na turniru u Opatiji prošlog leta/ jeseni, ili tu negde ... ako se dobro sećam. E sad sam bacio grudvu gde ne treba ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Jeste (blag) offtopic ali pošto slabo imam vremena da ispratim van ove teme, kog je to Partizan nadovodio pa ovde kolektivna depresija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Quote 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 2 minutes ago, Ridji said: Jeste (blag) offtopic ali pošto slabo imam vremena da ispratim van ove teme, kog je to Partizan nadovodio pa ovde kolektivna depresija? Papapetru, valjda ... mada, depresija se uselila i ne mrda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Nije depresija al nije se ni lako sad prebaciti da zivis u Turskoj ili Spaniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) 19 minutes ago, Ridji said: Jeste (blag) offtopic ali pošto slabo imam vremena da ispratim van ove teme, kog je to Partizan nadovodio pa ovde kolektivna depresija? Exum, Panter, Naneli, Ledej, Lesor kao 1st unit na papiru Madar, Avramovic, Andjusic, Papapetru, Smajlagic kao 2nd unit + dolazi bar jos plej koji nece biti ispod ovog nivoa 1st unita. Za 1 mesto u 12 ce se boriti Koprivica, Trifke, Glas i Tristan. Good enough? P.S. Svi sy u prajmu osim Smajlagica koji bi trebalo da ove godine dobije taj boost (posto je u KKP dosao posle dyze povrede i neigranja u GSW). Trener: Zeljko Obradovic sa svojim strucnim stabom OFF TOPIC CLOSED. Edited July 15, 2022 by leki bg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 5 minutes ago, leki bg said: Exum, Panter, Naneli, Ledej, Lesor kao 1st unit na papiru Madar, Avramovic, Andjusic, Papapetru, Smajlagic kao 2nd unit + dolazi bar jos plej koji nece biti ispod ovog nivoa 1st unita. Za 1 mesto u 12 ce se boriti Koprivica, Trifke, Glas i Tristan. Good enough? P.S. Svi sy u prajmu osim Smajlagica koji bi trebalo da ove godine dobije taj boost (posto je u KKP dosao posle dyze povrede i neigranja u GSW). OFF TOPIC CLOSED. Jaki su, nema šta ... al dobijali smo mi i jače. Na parket, pa kom opanci, kom obojci ... ništa bez borbe. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) Nama plej odlucuje koliko cemo biti konkuretni, tako da ne smijemo se zajebavati i nesto eksperimentisati vec iskesirati koliko god treba. Edited July 15, 2022 by Vasa123 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Nema šta, ciganski parastos. Primite moje saučešće, čuš mene Singltona, saučešće🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Pravo je vreme da Covic opet zasere kada je vrlo bitno. Nesto u stilu da je roster zatvoren, da na jedinici imamo Markovica i Dzonija,,, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Opušteno momki, vraćamo se na fudbal. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 12 minutes ago, Vasa123 said: Nema plej odlucuje koliko cemo biti konkuretni, tako da ne smijemo se zajebavati i nesto eksperimentisati vec ako treba i odrijesiti kesu koliko god treba. Ukoliko je Singlton rešen, upravo ovde nam se lomi sezona, na pitanju prvog pleja. Igrač poput Šabaza bi nas učinio konkurentnim u svim takmičenjima, a neko poput Kobsa obratno, čak i uzimajući u obzir početnika na klupi. I tu sad nema mnogo pameti, ili se dreši kesa ili u grmlje. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts