drperce Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 hours ago, uini said: i duplo veca. Priznao je!!!! 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 5 minutes ago, Vasa123 said: Sta mislite, hocemo li vecinu meceva ove sezone igrati u Areni ili Pioniru? Ja mislim Pionir. Tesko je i to napuniti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 vec je receno da je Covic na skupstini rekao da se vecina igra u Pioniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, kokodakalo said: vec je receno da je Covic na skupstini rekao da se vecina igra u Pioniru. Nisam to video, znam da je receno skoro da se razmatra da se igra u Areni, ali pitanje je koliko bi bilo izvodljivo kad bismo mi i Partizan bili domacini dan za danom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, kokodakalo said: vec je receno da je Covic na skupstini rekao da se vecina igra u Pioniru. Vecina znaci prve dve u Areni, ostalo Pionir 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Dobro je, Pionir je majka, u Areni treba igrati samo kad je zagarantovano da cemo je napuniti (protiv Barse ili Reala) u suprotnom nam se nikako ne isplati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 hours ago, uini said: i duplo veca. Da je Fica tu golicala bi ga po mudancima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 hour ago, Vasa123 said: Sta mislite, hocemo li vecinu meceva ove sezone igrati u Areni ili Pioniru? Prvo ce se probati kao i svake godine u Areni, ako bude bilo ljudi mislim da cemo tamo igrati. Mislim da je ovo ta sezona kada ce biti najvise ljudi od 2017. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Ajde Singltone osvajacu 2 evrolige, dodji da ti objasnim nesto kako da igras a ti Šabaze, ocu da igras kao za Gnjidica kad sam crtao kontaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 17 hours ago, Princeton said: @Kankkunen & ostali, jeste li gledali možda Luke Travers-a, i Jack White-a? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Znaci: Prva petorka: 1.Šabaz 2.Nedović 3.Holand 4.Singelton 5.Hasan Druga petorka: 1.Ivanović 2.Pojacanje 3.Dobrić 4.Ilić 5.Pojacanje Rotacija: Marković Lazić Lazarević Mitrovic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 12 hours ago, Mile1 said: Vlado Jovanovicu 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, uini said: 😂 liči, liči! Ima već par godina kako omladina u Oz furaju taj Joe Dirt mullet & brčići fazon.. Izgledaju kao da ih je jedna mašina štancala, bukvalno svi liče, tako da više nisam iznenađen. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triticum vulgare Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) 41 minutes ago, Crni said: Znaci: Prva petorka: 1.Šabaz 2.Nedović 3.Holand 4.Singelton 5.Hasan Druga petorka: 1.Ivanović 2.Pojacanje 3.Dobrić 4.Ilić 5.Pojacanje Rotacija: Marković Lazić Lazarević Mitrovic Šta se desilo sa projektom Petrušev? Ako završi sa letnjom ligom, može biti od koristi, ili ne? Edited July 15, 2022 by Triticum vulgare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 42 minutes ago, Crni said: Znaci: Prva petorka: 1.Šabaz 2.Nedović 3.Holand 4.Singelton 5.Hasan Druga petorka: 1.Ivanović 2.Pojacanje 3.Dobrić 4.Ilić 5.Pojacanje Rotacija: Marković Lazić Lazarević Mitrovic Ilic pre Mitrovica 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 pa ilic je 4 luka, u zavisnosti od tog jos jednog centra, 2. ili 3. centar...verovatno 2. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 16 minutes ago, Triticum vulgare said: Šta se desilo sa projektom Petrušev? Ako završi sa letnjom ligom, može biti od koristi, ili ne? Izbegao bih ga svakako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Koliko se Luka podtcenjuje neverovatno, mozda Nas I najkostatniji igrac prosle sezone.... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Je li Šahbaz završio sa rođendanskim slavljem? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 6 minutes ago, quentin said: Je li Šahbaz završio sa rođendanskim slavljem? U Portoriku pola 4 ujutru, još se slavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 Petrusev nema mesta u ovoj koncepciji i to je no brainer. Potreban je jedan "prljav i tezak" koji ce da udje i da za 10 minuta napravi ako treba i 5 faula, ali da se pobije sa teskasima. Koliko god u NBA bio trend small ball, u Evropi je prisutno sasvim solidno ucesce visokih centara (Fol, Plajs, Dzekiri, Tavares, Tarzuski, Kuzmic...). Trenutno imas Martina i Mitrovica koji ne mogu 40 minuta dovoljno efikasno drzati defanzivni skok sa svojim gabaritima, ukoliko se igra protiv visoke petorke. Kuzmic je kao izmisljen za Zvezdine trenutne potrebe. On i Luka u totalu pokriju 15 do 20 minuta, u zavisnosti od toga da li ti treba PnR odbrana + skok ili ciste ganglije u napadu. Bilo bi jako lepo kada bi Kuz ostao! 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 @Princeton Quote Zenit St.Petersburg is finalizing a deal with Caleb Homesley Maznu ga Ćavi ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 1 hour ago, Princeton said: 😂 liči, liči! Ima već par godina kako omladina u Oz furaju taj Joe Dirt mullet & brčići fazon.. Izgledaju kao da ih je jedna mašina štancala, bukvalno svi liče, tako da više nisam iznenađen. Trenutno je kod decaka 18godisnjaka moderan mini val. Verovali vi meni Ili ne 😂 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 9 minutes ago, BojanaCZV said: Trenutno je kod decaka 18godisnjaka moderan mini val. Verovali vi meni Ili ne 😂 Dakle kao pocerkom osamdetih. Cuveni Misel u Kosovskoj😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 9 minutes ago, BojanaCZV said: Trenutno je kod decaka 18godisnjaka moderan mini val. Verovali vi meni Ili ne 😂 Postoji i resenje za to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts