bosMan_jr Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 (edited) 8 minutes ago, uini said: ponitka je stravinsky igrač ali kontam da nije puno puno jeftiniji od kalinića jasno je da holland nije ni blizu tom trošku po sezoni Iz više izvora (naravno onih koji do mene stižu, a to ne mora biti pretačno) čuo sam da nije nešto jeftin, vec da je reč o cifri bliskoj 500k. E sad meni je mnogo logičnije dati Ponitki 750k posle nešto lošije sezone nego dovoditi brata ubicu grobara i na njega Shayoka npr - pa to košta preko milion, a mislim da će biti mrtva trka ko će prvi u shilbing. opet kazem, ove cifre su plod razmisljanja jednog navijaca, ali taj neki pravac bi mi bio logicniji vidim da se brzo stavio znak jednakosti izmedju Hollanda i Mateusza, iako pokusavam da stavim znak jednakosti izmedju Hollanda + Carli Braun Sajok koji god treci neproveren lik i Ponitke Edited July 14, 2022 by bosMan_jr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, mind. said: Bas bismo izabrali Holanda pre Ponitke da su tu negde po ceni. Kapiram zabrinutost oko politike transfera, ali ovo je bas overkill sa izjavama. Pa tu su negde, malo više od duplo ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 na temu cifri, meni se cini da je 500k novih 300k i posledicno/proporcionalno na gore 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 @Kankkunen & ostali, jeste li gledali možda Luke Travers-a, i Jack White-a? Očigledno nisu u opticaju kao trenutna pojačanja, jer smo milioneri-bilioneri, ali na neki trogodišnji ugovor? Ispomognu filijali u LŠ, pa sljedeće godine idemo zajedno u pohod na EC 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind. Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, bosMan_jr said: Iz više izvora (naravno onih koji do mene stižu, a to ne mora biti pretačno) čuo sam da nije nešto jeftin, vec da je reč o cifri bliskoj 500k. E sad meni je mnogo logičnije dati Ponitki 750k posle nešto lošije sezone nego dovoditi brata ubicu grobara i na njega Shayoka npr - pa to košta preko milion, a mislim da će biti mrtva trka ko će prvi u shilbing. opet kazem, ove cifre su plod razmisljanja jednog navijaca, ali taj neki pravac bi mi bio logicniji Apsolutno sam saglasan da Ponitka vredi tih 250k vise, ako je tolika razlika. Ne znam sto se nije pokusalo u tom slucaju sa Poljakom, mada pitanje je tu i njegove zelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 3 minutes ago, bosMan_jr said: Iz više izvora (naravno onih koji do mene stižu, a to ne mora biti pretačno) čuo sam da nije nešto jeftin, vec da je reč o cifri bliskoj 500k. E sad meni je mnogo logičnije dati Ponitki 750k posle nešto lošije sezone nego dovoditi brata ubicu grobara i na njega Shayoka npr - pa to košta preko milion, a mislim da će biti mrtva trka ko će prvi u shilbing. opet kazem, ove cifre su plod razmisljanja jednog navijaca, ali taj neki pravac bi mi bio logicniji vidim da se brzo stavio znak jednakosti izmedju Hollanda i Mateusza, iako pokusavam da stavim znak jednakosti izmedju Hollanda + Carli Braun Sajok koji god treci neproveren lik i Ponitke Msm da je pre oko 600+- Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, Maverick88 said: Msm da je pre oko 600+- U svakom slucaju nije tu negde vise nego duplo, i veoma sam zainteresovan koji ce to top EL klub ove sezone potpisati Ponitku za 1.2m evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 14 minutes ago, Issey said: Jel ima neki igrač Budućnosti a da ga nismo dovodili kod nas u poslednjih nekoliko dana? Gavrilo Pajovic 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, Princeton said: @Kankkunen & ostali, jeste li gledali možda Luke Travers-a, i Jack White-a? Očigledno nisu u opticaju kao trenutna pojačanja, jer smo milioneri-bilioneri, ali na neki trogodišnji ugovor? Ispomognu filijali u LŠ, pa sljedeće godine idemo zajedno u pohod na EC 👍 Znaš da sam prošle sezone navijao za Pert dobar igrač, al prvo da se ošiša ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, bosMan_jr said: U svakom slucaju nije tu negde vise nego duplo, i veoma sam zainteresovan koji ce to top EL klub ove sezone potpisati Ponitku za 1.2m evra. To se slazem ja nisam ni doveo u pitanje njegovu cenu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 5 minutes ago, bosMan_jr said: Iz više izvora (naravno onih koji do mene stižu, a to ne mora biti pretačno) čuo sam da nije nešto jeftin, vec da je reč o cifri bliskoj 500k. E sad meni je mnogo logičnije dati Ponitki 750k posle nešto lošije sezone nego dovoditi brata ubicu grobara i na njega Shayoka npr - pa to košta preko milion, a mislim da će biti mrtva trka ko će prvi u shilbing. opet kazem, ove cifre su plod razmisljanja jednog navijaca, ali taj neki pravac bi mi bio logicniji vidim da se brzo stavio znak jednakosti izmedju Hollanda i Mateusza, iako pokusavam da stavim znak jednakosti izmedju Hollanda + Carli Braun Sajok koji god treci neproveren lik i Ponitke ako bi bila razlika 500k vs 750k, onda da, to bi bio idiotizam ali ako je npr 500k vs milion, onda je u konstrukciji sastava verovatno razumno zašto biraš duplo jeftinijeg ja bih lično uvek platio jednog vrhunskog igrača radije nego tri euroleague polovnjaka al' to ja sa inferneta tako razmišljam, nemam pojma šta je realna situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 6 minutes ago, Princeton said: @Kankkunen & ostali, jeste li gledali možda Jack White-a? Jesam, mada mi zao sto ga nisam nikad uhvatio sa White Stripes. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Shabazzu danas rodjendan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 50 minutes ago, Guru said: Vi otvorite ponovo RSB pa čuvajte vatru u prirodnom okruženju A koji smo to - MI? 😄 Znaci, sada mi je jasnije. Ovo je kk Radonjic forum te svako ko mu nije naklonjen nije podoban. Ili isto tako, onaj ko nije protiv Covica takodje nije podoban? Bar da znam gde pisem... Ne bih ukapirao da nije bilo tebe, te - hvala ti! 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, srlepajce said: Shabazzu danas rodjendan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Je l nam ovo Ra usao u Derika Williamsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 hour ago, Predragdjape said: Otvorite temu gde cete pljuvati i prozivati upravu kako nema pojma, ne zna, itd. 1 hour ago, Guru said: Vi otvorite ponovo RSB pa čuvajte vatru u prirodnom okruženju Pravimo sprdnju sami od svoje teme... taj forum je mrtav, kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 S obzirom da nas dežurni pripremaju na podcijenjenog Kobsa i da ljekari ne daju Shabazu da dođe u Beograd, mislim da su Nedović, Martin pa i Holland loša riješenja. Mnogo bi bolja bila kombinacija Sili, Šehović i Gerald Lee. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Šta je sa ovim Sha(la)ba(j)zoom? Jel' potpisao ili ponestalo tinte 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 3 minutes ago, bodo said: Šta je sa ovim Sha(la)ba(j)zoom? Jel' potpisao ili ponestalo tinte 😁 Preusmerio pozive na Kobsa. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2 minutes ago, bodo said: Šta je sa ovim Sha(la)ba(j)zoom? Jel' potpisao ili ponestalo tinte 😁 Изгледа да понестаје тинте.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Mogli bi tog Sabaza da ozvanice vec jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 27 minutes ago, Princeton said: @Kankkunen & ostali, jeste li gledali možda Luke Travers-a, i Jack White-a? Očigledno nisu u opticaju kao trenutna pojačanja, jer smo milioneri-bilioneri, ali na neki trogodišnji ugovor? Ispomognu filijali u LŠ, pa sljedeće godine idemo zajedno u pohod na EC 👍 Ako mislimo na istog on trenutno igra letnju ligu za Denver i to odlično. Odmah bih ga doveo . U poslednje vreme pratim NBA, EL , zvezdu i skoro ništa preko toga, a i to dosta slabije, ali sam zbog Denvera da vidim šta radi novi GM gledao malo njihove SL tekme i Vajt je odličan za odmah ako hoće u Evropu. Isto tako Kamagate centar, samo duplo bolji od petruševa npr.,ali mislim da on ostaje u NBA. Prosto mi je neverovatno da je igrao u jebenom Parizu i da ga nismo pokupili ni mi ni grobari a tražili smo centra . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Izgleda i njemu lekari ne daju, sto kaze @Sector. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 1 minute ago, necke said: Mogli bi tog Sabaza da ozvanice vec jednom možda nije prošao lekarski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts