JPM Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Mozda je Shabazu baba iz Berana. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 17 minutes ago, necke said: A zasto bi ga dirali i da igramo EC? To nam je sto nam je, ukoliko ovo bude licilo na nesto a ne obezbedimo EL zasto bi ga menjali. Valja nam za EL ali nece za EC 😄 Mislio sam u smislu nekog velikog neuspeha da mu se pripisuje bez obezbedjivanja EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Jovanović računa na Nikolu Topića 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, drakon1 said: "preplanuli" je bio izraz koji je upotrebio. Dubljević Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Je l se seća neko, i koliko vas, Jovice Antonića? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 6 minutes ago, drakon1 said: "preplanuli" je bio izraz koji je upotrebio. U pravu si. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 To mi drug iz mlađih dana, što ti on pade na pamet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, Ridji said: Je l se seća neko, i koliko vas, Jovice Antonića? Bese on i kod nas u Nišu bio trener? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Jovica Antonic je i kum Saleta Djordjevica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Just now, srlepajce said: Jovica Antonic je i kum Saleta Djordjevica Ima li neko da nije kum sa nekim poznatim 😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 6 minutes ago, Ridji said: Je l se seća neko, i koliko vas, Jovice Antonića? Da , što, isto bio mlad perspektivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 9 minutes ago, Nek grmi jako said: To mi drug iz mlađih dana, što ti on pade na pamet? Zato što je i on iz neke slične priče sa 32-33 godine seo na klupu Zvezde koja je bila evroligaš i šampion u tom momentu. Igrali smo lepu košarku sa njim te sezone, imao je simpatije navijača i delovao je kao veoma perspektivan trener. Tako nešto me sad podseća ova priča sa Jovanovićem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 12 minutes ago, Ridji said: Zato što je i on iz neke slične priče sa 32-33 godine seo na klupu Zvezde koja je bila evroligaš i šampion u tom momentu. Igrali smo lepu košarku sa njim te sezone, imao je simpatije navijača i delovao je kao veoma perspektivan trener. Tako nešto me sad podseća ova priča sa Jovanovićem Ok, nisam baš bio u toku jer mi u glavi bubnji ovo što je Čović malopre ispričao... Kakav je to kamikaza, majko moja mila... I umesto da s ponosom nosi titulu, osim doktorske, i najuspešnijeg predsednika KKCZ, istorija će ga pamtiti i kao verbalnog samoubicu koji je uspeo da ocrni samoga sebe i kad je kriv i kad nije kriv, i pokenja se na vlastiti legat. Zato i ne može da dođe do izražaja kad priča dobro o pojedinim fenomenima, poput plaćanja poreza, transparentnog poslovanja sa iskazivanjem plata igrača i stručnog štaba, te nekim drugim aktivnostima kojima se zaštitio u ovoj lopovskoj sredini, da bi na kraju pokazao da ne mora sve da bude onako kako su to ranije zamišljali Vesić, Žeželj, Pauk, Vujošević i Todorič, a danas to zamišlja Ostoja. Jer uvek kod njega ide red dobrih stvari, pa red neopisivih sranja. Jbt, kakva je to doza samodopadljivosti i kako mu više nije muka samoga sebe? Edited July 13, 2022 by Nek grmi jako 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 18 minutes ago, Ridji said: Je l se seća neko, i koliko vas, Jovice Antonića? Iz nekog razloga, sjecam se Zurnala u kojem sam procitao da je on nas novi trener. Mozda umjesto Laleta Lucica dosao ili tako nesto. Lik izgleda k'o dingospo. Ali da, tu je, vrti se pa vjerujem da dosta ljudi zna za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) Ciljamo li to na Dubljevića? Ne vjerujem da će on napustiti Valensiju. Tamo je klupska legenda, uživa u lijepom gradu, ima dobre pare. Edited July 13, 2022 by Sjećaš li se Rum kasato 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Naturalizovani Đetići: Rochestie, Rice, Javonte Green, Needham, Cobbs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 4 minutes ago, Sjećaš li se Rum kasato said: Ciljamo li to na Dubljevića? Nevjerujem da će on napustiti Valensiju. Tamo je klupska legenda, uživa u lijepom gradu, ima dobre pare. Jedino ako je lud da napusta Valensiju i da dolazi u ovo nase blato od kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Napier, Guduric, Dubljevic i mislim da je to to za ovu godinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 ne vjerujem da bi Čović za crnca rekao "preplanuli". Mislim da se u taj opis stvarno bolje uklapa Dubljević koji se sunča na plažama Valencie več godinama 🙂 Istina je da je on več dugo tamo itd. Ali može bti da je došlo do zasičenja sa obe strane, i da je Valencia spremna da malo osveži situaciju i tu nadje drugog igrača. Po onome što sam ja video, neke zadnje dve godine to više nije onaj dominantni Dubljević od ranije. Ni blizu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 1 hour ago, uini said: čovi stalno van rostera na budžet odlazi 35% nema veze dal' je budžet 5miliona, 9miliona ili 12 miliona Zato što prema finansijskim pravilima EL, 65% ukupnog budžeta sme da ide na plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 3 minutes ago, Green23 said: Zato što prema finansijskim pravilima EL, 65% ukupnog budžeta sme da ide na plate. Samo sto je Cova napravio lapsus pa rekao da je to minimum za plate 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Just now, Green23 said: Zato što prema finansijskim pravilima EL, 65% ukupnog budžeta sme da ide na plate. okej, šta će onda da radi sa 35% budžeta (za koje je prilično taksativno naveo čemu služe)? da poveća nekome platu u klubu sa 1.500eur na 15.000eur i da kupuje dva čarter leta u jednom pravcu ako smo već državni klub koji pripada narodu, živo me interesuje kako će tih 35% biti iskorišćeno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 (edited) 52 minutes ago, Drug Crni said: Meni se cini da je spominjao "jednog naturalizovanog Crnogorca.." pa je u jednom momentu dodao nesto tipa "jedan je pravi Crnogorac,a drugi malo obojeni.." (sto inace ima ruznu konotaciju)..a i voditelj je spomenuo Kobsa,na sta je Co reagovao.. Da nije rodjak Rasela Vestbruka u pitanju, posto mu je istekao ugovor u podgoričkoj Budućnosti. Kobs i Vestbruk su rodjaci btw Edited July 13, 2022 by MikiMilane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Red je da se izvinim za napisano (iako nije bilo namerna greska). Covic je upotrebio izraz "preplanuli". Gazda,stavi u svoj tefter: "Drug Crni..izvinio mi se.." 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 13, 2022 Share Posted July 13, 2022 Dubljević se jeste ulijenio poslednjih sezona, ali bi predstavljao ozbiljno pojačanje pod košem. Ako bi gledali samo ofanzivno stranu igre, Bojan bi vjerovatno bio u top5 centara u Evropi. Donosi širinu u napadu, igru na postu, dobra dodavanja posle udvajanja. Može za 15-20 minuta da napravi ozbiljan nered svakom protivniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts