Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Everlook said: Sa igracke strane mozda, sa platezne nije. A to je ovde poenta. Aha, dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) I na zidu njegov poster ne mogu da shvatim, piše lepo ispod slike centar Hasan Martin... Morao sam da se ulogujem posle pola meseca van Srbije samo da bih stihovima podržao potpisivanje Nede i Martina. A sad povratak u razgovore sa skandinavskom srednjom klasom o koroni i Ukrajini. Edited July 8, 2022 by Nek grmi jako 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 (edited) 2 minutes ago, daba said: Kum uopste ne lupeta, već se malo zeza malo vam najavljuje. To što vi ne možete da prepoznate kad se zeza a kad stvarno najavljuje niko vam nije kriv. Pa dobro, znaci to mogu i ja nasumicno da radim i kad neko potpise ja izvadim post od pre mesec dana i kazem ,,Evo, rekao sam vam, pogodio sam. A ovo ostalo, to se malo zezam sa vama" Edited July 8, 2022 by Redstar0356 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Dovodimo tipove igraca koji su nam preko potrebni bili u prošloj sezoni 😃 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Martin je bas ono sta nam treba na centarskoj poziciji, bas sam zadovoljan potpisom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Прошле године је било још центар и топ 8 а сад ће бити још тренер и топ 8 хахахах 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, Pero said: Mozda ce nasi ozvaniciti Martina u 12:00 ko sto su Nedovica juce u 16:24 👀 U 12:00 se može ozvaničiti samo produžetak saradnje sa jednim igračem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 32 minutes ago, Filbi said: Au, posle Kaline, vidim da će i Neda da donira platu za fondaciju Dileje. 😂 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Just now, Redstar0356 said: Pa dobro, znaci to mogu i ja nasumicno da radim i kad neko potpise ja izvadim post od pre mesec dana i kazem ,,Evo, rekao sam vam, pogodio sam. A ovo ostalo, to se malo zezam sa vama" Previse imas kratak staz na forumu da omalovazavas jednog kuma. Sam Šarac je pre mesec+ dana napisao da su vec dogovorena 2 igraca: jedan domaci, jedan strani. Kalimera: grcki jezik-> Pao i Oly=grcki timovi. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daba Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, Redstar0356 said: Pa dobro, znaci to mogu i ja nasumicno da radim i kad neko potpise ja izvadim post od pre mesec dana i kazem ,,Evo, rekao sam vam, pogodio sam. A ovo ostalo, to se malo zezam sa vama" Misli sta hoces a i ja budala pa ulazim u polemiku. Ai on je lud sto pise uopste. Da sam na njegovom mestu ne bih vise nijednom napisao dobar dan niti ista slicno pa vi lupajte glavu da li i ko dolazi. Inače ovde sve pršti od ozbiljnosti. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 18 minutes ago, Chaos Is Me said: Iako sam lično prezadovoljan i Nedovićem i Martinom kao pojačanjima (ostankom Whitea sam prilično rezigniran), potpuno je suludo da se roster ovako sklapa bez trenera. Čović je sve osim glup čovek, ali ne mogu da verujem da već nije naučio na svojim greškama i da se ovako zaigrao kao neki klinac na nekoj menadžer igrici. Ko ce biti trener vise je nego jasno, fikus, naravno. Ceka gazda sa zvanicnom objavom trenera dok prvo opali 2-3 bombe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 7 minutes ago, Redstar0356 said: Nema veze, ako ga ne primeti, zapevace mu Raduljica AKO MIISLIIIS DA SI SAAAAAAMMMMMM TI PODIGNI RUKU NEK ULICU GORE ZA NOVI DAAANN inace, coveka koji sa 35 slusa Gobline, ne bih doveo ispred zgrade na basket a kamoli da podize atmosferu u profssionalnnoj ekipi ti bese slusas acu lukasa, dzordzovog davno izgubljenog buraza? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 19 minutes ago, Redstar0356 said: Kum vise lupeta nego sto pogadja, prvo taj kalime4o nije znacio nista, drugo dobar dan nije znacilo nista, kineska slova nisu znacila nista Ma ne, ponudjen mu je Hasan Martin i Nedovic a nismo mogli da mu zadrzimo fakin Hollinsa, da da Da sam moderator poslao bih te na dobro hladnjenje. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Nema potrebe da se napada Kum.Njegova dobra volja je da nam pise ko dolazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Konačno centar s kojim će Ivanović moći da zavrti pik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevonKendal Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Skauting služba se fokusirala na Grčku ligu Nismo odavno, Milane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гаучо Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Једно је сигурно. Ништа нисте, или ниско, били у праву на ових 258 страница. Нека тако буде и за Калинића па да гори све ове сезоне 🔥🏆🇷🇸 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Mislim da pokusavaju da sa par dobrih igraca odobrovolje kasnije ozvanicenje Dovle Jovanovica. Tipa ljudi ce biti manje rezignirani. Kao da ne znate coksa, pun je tih stoseva i trikova. Sad sam jos sigurniji da je Jovanovic novi trener. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Snizenje neko u toj Grckoj. Dajte i trenera iz Grcke.. necu se bunim 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 1 minute ago, LevonKendal said: Skauting služba se fokusirala na Grčku ligu Nismo odavno, Milane. Ovakav skauting je svako na forumu mogao da odradi 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 2 minutes ago, LevonKendal said: Skauting služba se fokusirala na Grčku ligu Nismo odavno, Milane. Dobar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 13 minutes ago, Redstar0356 said: Nema veze, ako ga ne primeti, zapevace mu Raduljica AKO MIISLIIIS DA SI SAAAAAAMMMMMM TI PODIGNI RUKU NEK ULICU GORE ZA NOVI DAAANN inace, coveka koji sa 35 slusa Gobline, ne bih doveo ispred zgrade na basket a kamoli da podize atmosferu u profssionalnnoj ekipi Ja bih ga npr.doveo samo zato što sluša Gobline, nisam znao za taj podatak, potpisuj Radulju 5 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 Just now, Losmi17 said: Mislim da pokusavaju da sa par dobrih igraca odobrovolje kasnije ozvanicenje Dovle Jovanovica. Tipa ljudi ce biti manje rezignirani. Kao da ne znate coksa, pun je tih stoseva i trikova. Sad sam jos sigurniji da je Jovanovic novi trener. Pa da. Zato i ona priča po tviterima: kakvi igrači će doći i ja mogu da budem trener Kao da pišu deca 7. razred. Takvo razmevanje košarke...ili upravo ovo što si ti napisao. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николица Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 15 minutes ago, Crni said: Zapamtite ovaj komentar Дај Боже, али ми је то научна фантастика. Мада.... Треба веровати увек🔴⚪🔴⚪🔴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted July 8, 2022 Share Posted July 8, 2022 8 minutes ago, uini said: ti bese slusas acu lukasa, dzordzovog davno izgubljenog buraza? Lukas je Džordanov polubrat sa ćaletove strane, a Mwilov sa kevine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts