djura.net Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 2 minutes ago, Predragdjape said: Zasto imas taj negativan stav u vezi Nedovica? Da li mu zameras sto ne igra odbranu(pogledaj kako su bile organizovane ekipe u kojima je do sada igrao) ili neke druge stvari? Mislim poredjenje Antic - Nedovic je meni smesno iskreno. Iz razloga sto mislim da ce Nedovic dati 100% sebe na terenu( po ugledu na Kalinica) nego Antic koji se manje vise sprdao i najmanje bio ono zbog cega je doveden. Pored toga, Nedovic je svestan gde dolazi i kakav je pritisak sada. dobar si decko, normalno komuniciras na forumu, pa da ne bude da ti kuliram pitanje, ali ja sam vec rekao u cemu je problem sa ovim potpisom. vidi, sve ono cemu se nadas kad je rec o Nedovicu u kkcz je navijacka projekcija, objektivne okolnosti kazu da ce zapravo biti potpuno suprotno. 3 minutes ago, K.Dot said: Ja nisam toliko pratio Nedovića ali eto sad čujem da je to kanta od igrača. Nedoviću dalje od zvezde, ne može Dobrić da igra odbranu i za tebe. Nedovic nije prosao pored onoliko trofeja koliko ih je podigao Dobric. Ali je zato zaradio od naivcina tolike novce da moze da podigne zlatni spomenik od 100 metara posvecen ljudskoj gluposti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 14 minutes ago, Perkos2 said: ovo je pojačanje kao kad se svojevremeno tadija vratio u Zvezdu, na prvom meču ovacije a posle smo jedva čekali da ga oteramo iz ekipe Tadija nikad nije ni bio EL igrač a nešto se ne sjećam oduševljenja, bar ne na forumu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Čekajte samo da vidite kad petorka: Ivanović, Nedović, Dobrić, Vajt, Mitrović...spusti protivnika na 65 poena. za poluvreme ( : 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Pricati da je Nedovic slabo pojacanje je teska nebuloza. Ima on mana, ali da smo mi imali strelca tipa Nedovic prosle sezone, plej of evrolige ne bi bio u pitanju sa sve ruskim timovima. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksa Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Na koga se odnosi drugo "dobro jutro". Trenera ili igraca? Nadam se da je na ovo drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Mogao bi i Kalina da ostane! 🤨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Ima on mana, ali da smo mi imali strelca tipa Nedovic prosle sezone, plej of evrolige ne bi bio u pitanju sa sve ruskim timovima. taj na tvom avataru se ne bi bas potpuno slozio, naprotiv. on plej of EL cilja drugacijim tipom igraca, bukvalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nedović ne igra odbranu, ali zato Dobrić zakiva. Pa molimo Boga da i njega Radonja ne odvede, a Nedović nije pojačanje. 😮 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 hour ago, Chaos Is Me said: Nedović je za Avramovića Majkl Džordan lično, što se napada tiče. Jedan trpao Reale, Barse i Efese, drugi Krke i Borce. I ponekad nas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 6 minutes ago, Dropkick Murphys said: Čekajte samo da vidite kad petorka: Ivanović, Nedović, Dobrić, Vajt, Mitrović...spusti protivnika na 65 poena. za poluvreme ( : Petorka busna kao supalj sir. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, djura.net said: taj na tvom avataru se ne bi bas potpuno slozio, naprotiv. on plej of EL cilja drugacijim tipom igraca, bukvalno. Radonja da. Ali nama je za nekoliko pobeda vise falilo upravo ono sto Nedovic donosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Ne znam sta da mislim,drago mi ke sto se vratio al znam da nema bas neki pobednicli mentalitet,inace mislim da je drugo dobro jutro za trenera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Drugo dobro jutro moze znaciti sledece: Potpis trenera, produzetak ugovora Lazicu, produzetak ugovora Kalinicu.😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 3 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Nedović ne igra odbranu, ali zato Dobrić zakiva. Pa molimo Boga da i njega Radonja ne odvede, a Nedović nije pojačanje. 😮 Nedoviceva odbrana pre 10 godina i danas nije isto. Daaaaleko od toga da je neka defanzivna zver, ali je on sad vec par godina unazad korektan defanzivac koji ti nece osnaziti odbranu, ali koga ne moras da sakrivas Teo style. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Predragdjape said: produzetak ugovora Lazicu Zar to ne bi bilo Laku noc? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Samo nemojte da ga pljujete kada dodju utakmice gde ima 3-15 a od toga 1-10 za tri. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Nedovic je za mene no brainer. Igrac van sablona, neko ko moze da izmisli poene kad nema ideje, jednostavno ozbiljan trpac na EL nivou. Ako bude imao dobru sezonu to je neko ko nas dize na visi nivo i salje u taj iskorak. 27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 (edited) Ja sam skoro pa siguran da nema ništa od produžetka saradnje sa Kalinićem, dolazak Nedovića mi to samo još više potvrđuje. Eto možda me Čović iznenadi i uspe da u istoj ekipi ima i Kalinića i Nedovića. No da vidimo mi ko će njih da trenira, Vlada Jovanović ? Edited July 7, 2022 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 hour ago, StiviKivi said: Hahaha. Pa ovde bre do večeras ima da se dosegne kvorum u mišljenju kako nama zapravo i nije neko pojačanje Nemanja Nedović. I kako nam je to loš izbor. Mi cigani idemo od očaja do sjaja pa nazad... 😊😊😊😊 Pa ono kako si ti mislio drugačije, zar je bio igrač kome mi nismo našli manu, ne samo onima koji su zaista dolazili nego onima koji su pominjani kao potencijalni ili želje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Mene od odbrane više brine njegova sklonost povredama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Placamo obestecenje Panati u iznosu od 300k.Ugovor bi trebao da bude potpisan na 2+1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Samo nemojte da ga pljujete kada dodju utakmice gde ima 3-15 a od toga 1-10 za tri. 😄 Ne može ti to niko garantovati! Biće NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Znači danas smo slabiji nego juče, da se zaključiti iz postova. 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Edward Louis Severson III said: Ne može ti to niko garantovati! Biće NEMANJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Frooooom DEEEP! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 7, 2022 Share Posted July 7, 2022 Just now, Mile1 said: Placamo obestecenje Panati u iznosu od 300k.Ugovor bi trebao da bude potpisan na 2+1 Ne plaćamo ništa. Panata će mu kompenzirati 100k i dolazi kod nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts