Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 11 minutes ago, Šarac said: 500.000 eur. Obestecenje. Taman da pokrijemo iznos za porez i da budimo cisti pred drzavom i da ne budemo jedini koji dugujemo za porez posto ove ostale zabole djoka. A mozda i ostane i za novog vodju , tesko da mozemo istrpeti obojicu na terenu a i van parketa. Novog vodju? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Kankkunen said: Daj neku zagonetku ... Igra za Fenerbahče i zove se Marko. 🙃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Just now, Guru said: Igra za Fenerbahče i zove se Marko. 🙃 Daj boze da dodje ali Gudura je sve samo ne vodja 😊 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Nismo mi cvecke, ali cela ta prica oko kkp postaje odvratna. Trpanje para , medijska grozota, mogucnost da rade sta hoce, igraju sta hoce, dugovi za koje ih zabole uvo... I uz sve to danonocna kukumavcenja, ubedjenje da je neko fasciniran njima, dozivljavanje kluba kao simbola bunta i protivnika rezima... 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Oćemo sad na svakoj temi pisati o pumpanju para u Partizan? Pa jbt više... 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Znaci verovatno i odlazi Kalina,kad se vidi obestecenje kao pare za porez i neka izjava na profilu KK Crvena Zvezda nastavlja da placa porez i td... To je bitnije od igraca svakako... Zato bas ne ocekujem taj ISORAK u EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Just now, Nini3112 said: Znaci verovatno i odlazi Kalina,kad se vidi obestecenje kao pare za porez i neka izjava na profilu KK Crvena Zvezda nastavlja da placa porez i td... To je bitnije od igraca svakako... Zato bas ne ocekujem taj ISORAK u EL. Mozda cemo i pomoci Ciboni da se ne ugasi od tih para. Nadam se da Zirbes nije bio ozbiljan sa oprastanjem. Cifru koju Barsa moze da plati Kalinicu ako uopste dodje do dogovora mi ne mozemo platiti. Za porez sam sarkastican ali ocigledno da neki kapiraju a neki se prime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 minute ago, Šarac said: Mozda cemo i pomoci Ciboni da se ne ugasi od tih para. Nadam se da Zirbes nije bio ozbiljan sa oprastanjem. Cifru koju Barsa moze da plati Kalinicu ako uopste dodje do dogovora mi ne mozemo platiti. Za porez sam sarkastican ali ocigledno da neki kapiraju a neki se prime. Pa naravno da se prime, ovde da napises da dolazi Bradley Beal u KKP ljudi bi kukali na sav glas, jer solidan broj onih koji pisu veze nemaju sa kosarkom. Bila bi steta da Kalinic ode zaista, ali nikakvo iznenadjenje i nadam se samo da su u klubu spremni za taj scenario jer 500k obestecenja + Kalinina plata + projektovani budzet mogu da nam obezbede dobra pojacanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Skapirao sam da si u tom postu TI sarkastican ali ne znam bas kako Nebojsa razmislja,mozda bas tako kao sto sam napisao. Svakako mi ne mozemo platiti koliko Barsa moze sto je i normalno i cak mi je i drago zbog toga,ako hoce da ode Kalina nek mu je srecno i sve najbolje,zasluzio je svaki rispekt kod nas,dosao je u teskom trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Od ovoga o Kalini mene mnogo više brine što Radonja ne potpisuje. Inače, može dobar tim da se složi i bez Kalinića, posebno ako je toliko obeštećenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 29 minutes ago, Don Radonja said: Vidis? 😄 Slep sam kod očiju, ne videh uopšte te novotarije. Sve preko 50: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Moze igracki da se slozi dobar tim, ali prevagu u situaciji kada ce oni da imaju verovatno jaci tim donosi nesto sto samo pojedinci imaju. Muda, stav, samouverenost! 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Just now, berti said: Moze igracki da se slozi dobar tim, ali prevagu u situaciji kada ce oni da imaju verovatno jaci tim donosi nesto sto samo pojedinci imaju. Muda, stav, samouverenost! Šampionski gen. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 50 minutes ago, Laki21 said: Samo da se pohvalim, svakog dana u svakom pogledu sve više i više napredujem znači sad si šegrt a ovo za neprimjereni vokabular to nijesmo vidjeli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Kalina nece sigurno u Barsu, ne gotivi on te separatističke delove zemalja 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 48 minutes ago, Kankkunen said: Daj neku zagonetku ... Puna skola djaka, niotkuda vrata? 🤔 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 2 minutes ago, Dragan Mićić said: Puna skola djaka, niotkuda vrata? 🤔 Hvala, sad je jasno da je u pitanju Milko Bjelica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 5 minutes ago, Dragan Mićić said: Puna skola djaka, niotkuda vrata? 🤔 Lubenica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 minute ago, Redstar0356 said: Lubenica Znači igrač koji liči na Džeja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 4 minutes ago, Filbi said: Znači igrač koji liči na Džeja Ili Bjelo dugme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 hour ago, Šarac said: 500.000 eur. Obestecenje. Taman da pokrijemo iznos za porez i da budimo cisti pred drzavom i da ne budemo jedini koji dugujemo za porez posto ove ostale zabole djoka. A mozda i ostane i za novog vodju , tesko da mozemo istrpeti obojicu na terenu a i van parketa. 55 minutes ago, Guru said: Igra za Fenerbahče i zove se Marko. 🙃 Kalina i Gudura se ne gotive nešto? 46 minutes ago, Šarac said: Mozda cemo i pomoci Ciboni da se ne ugasi od tih para. Nadam se da Zirbes nije bio ozbiljan sa oprastanjem. Cifru koju Barsa moze da plati Kalinicu ako uopste dodje do dogovora mi ne mozemo platiti. Za porez sam sarkastican ali ocigledno da neki kapiraju a neki se prime. U smislu da im pošaljemo neku lovu? A oni nama Prkačina. Može Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: A oni nama Prkačina. Može Ne moze. Zasto? Zato! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 Ako se postavlja pitanje Kalina ili Gudura, naklonjeniji sam ovom drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted June 22, 2022 Share Posted June 22, 2022 (edited) Mislim da potencijalni odlazak Kaline jasno govori o tome koliko zelimo i mozemo da napravimo iskorak u EL, a vrlo verovatno i u ABA.. Edited June 22, 2022 by Zvezdale 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts