Jump to content

PDF Kosarka - obavestenja


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

1 hour ago, MarkoB said:

Zvezda je u ovoj seriji sa Partizanom pokazala to sto pokazuje u zadnjih 10 godina - da igra i uspeh zvezde zavisi iskljucivo od sudijskog kriterijuma. 

 

Bez tolerisanja nepropisne defanzive "u meso", zvezda nema aduta uz kojih moze da dobije partizan. Takva "kontakt igra" prolazi u regionalnoj kosarci, ali ne i van nasih granica, gde takav kriterijum uglavnom ne postoji.

 

Evo 3 primera, koji ovu tezu potvrdjuju:

 

1. Neuspeh u evropskim takmicenjima:

 

Iako ima izreka, da dobra defanziva donosi titule - Zvezda je u zadnjih 10 godina jednom igrala top 8 Evrolige, gde je dobila metlu (3-0 izgubila protiv cska). U ostalim godinama se uglavnom mucila, dok je bila dominantna u domacim takmicenjima zbog "prepoznatljive odbrane".

 

2. Neuspeh zvezdinih "elitnih defanzivaca" u klubovima van jadranske lige:

 

Ni zvezdini vodeci defanzivci se uglavnom nisu proslavili van regionalnih granica.

 

Primer Lazic: Iako poznat po svojoj "elitnoj defanzivi", Lazic nikad nije igrao u drugom evropskom klubu sem zvezde. Sinoc je uspesno "branio" jednog od najboljih bekova, ako ne i najboljeg beka, evrope, kevina pantera.  Zasto se nije snasao van jadranske lige / zasto niko nije bio zainteresovan za ovakvog defanzivca? Zato sto bi u svakoj drugoj ekipi van nasih prostora sa normalnim kriterijumom sudjenja dobio za minut dve licne greske i tu bi za njega utakmica bila gotova.

 

3. Neuspeh zvezdinih trenera u  klubovima van jadranske lige:

 

Primer Dejan Radonjic: Iako je na nasim prostorima bio poznat kao trener kome je defanziva kljuc igre , Radonjiceva "defanzivna klinika" se van jadranske lige nije mogla ni u bajernu ni u panathinakosu videti. Zasto? Zato sto nije dozvoljena ta vrsta odbrane ni u nemackoj, ni u grckoj, pa ni u bilo kojoj drugo zemlji van jadranske lige.

 

Bez tolerisanja "kontakt igre" (ili kako zvezdini komentatori na areni isticu "energicne/crvste odbrane crvene zvezde"), zvezda nema sta da trazi protiv partizana u petoj utakmici. 

 

 

10 dana -  iskonstruisane tata teorije + isti post ostavljen na ABA liga temi. I sva cetri posta koja je ispisao mu se bave istom tematikom.

Tako da mu je ovo i poslednje upozorenje.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Tuzno 2
  • WOW 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Gereon Rat said:

Pošto se ovakvi upisi dozvoljavaju na našoj temi a moji brišu, ponoviću

Da kultura nasilja-silovanje cigana na terenu originis

Posle ovog posta   smo bili u dilemi da li da mu damo jos jednu sansu u vidu od 30 dana kazne ili trajno... I onda je ispisao sledece:

2 hours ago, Gereon Rat said:

Da mi se napuši kurca ciganska moderacija 

 

I tako nam je doneo odluku za nas a to je trajno.

Upitanju je lik kome je 50% posto postova obrisano zbog tatisanja.

Edited by Don Dusko
  • Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Drug Crni said:

Mi njih u Areni možemo dobiti samo ako im pariramo šutem. A nemamo taj kvalitet

.

Jedna od većih nepravdi je što će Ledej dovršiti drugu sezonu u Srbiji bez promene ličnog opisa. 

 

5 Dana - Ne zelimo da se ovaj forum pretvori gde cemo zeleti da neko fizicki nasrce na nekog igraca ma koliko nam bio antipican i ma koliko prljavih poteza pravio.

 

Mi kao moderacija znamo da ovakva kazna trebala malo duzi period ali smo uzeli da je forumas ovo napisao u afektu i da je upitanju forumas koji dosada nije imao nikakve ispade ovog tipa i da je vrlo korektan i zato smo odlucili za kaznu ove duzine.

Edited by Don Dusko
  • Like 2
  • Ha-ha 2
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, NightKingle said:

I konacno se isplatilo plakanje Čačanima po odredjenim mestima, da se pre svega skloni Kalina iz sampionskog tabora, godinu i metar dana vidimo rezultat. Kao malo se kasnilo sa zvezdinim budzetom tralalala, obrisace se i ova titula gumicom kao i sto je i rumunski knez ozbrisan.

 

10 dana

 

Tatisanje koje se oseća kao da je došlo sa nekih drugih foruma.

Na malom broju postova koje je napisao pre ovoga nije imao kaznu i zbog toga smo odlučili da damo prvu i poslednju šansu umesto da ga odmah uklonimo.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, kendrick said:


Ti smarač možeš jaja da mi naduvaš, dosadan si ko proliv. 
 

Ostalima se izvinjavam za nepromišljen emodži, kkczinsajder dojave o kamenju su mi smešne, ima hiljadu novinara i kamera, širi se panika i dezinformacije nepotrebno. Ispalo je dosta ružno kada se secira, pogotovo sa  ovom morbidnom slikom Čovića koja je naknadno dodata. 

 

20 dana

 

Napušavanje drugog forumaša + pređašnja istorija + sporni smajli (za koji se jeste izvinio i donekle objasnio, al' pošto stalno tako reaguje na postove sa kojima se ne slaže, eto lepe prilike da u budućnosti to svede na minimum)

 

 

Edited by Guru
  • Like 5
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Tuzno 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

On 6/20/2023 at 1:15 PM, NikadProtivKaline said:

komitet za legitimnost pojacanja da pogleda tekst na b92, pa nas obavesti da li smemo na ovom topiku da pisemo o tome

 

19 hours ago, NikadProtivKaline said:

to se desava kad naprasno odlucis da menjas kriterijume

pa ne znas dal si doso il si poso

 

3 dana

 

Konstantno nekonstruktivno prozivanje moderacije. 

 

Prethodne postove smo iskulirali, za prvi citirani smo dali upozorenje pre 2 dana, zbog drugog ide kazna. 

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Шутер из блока said:

Da nije tužno bilo bi smešno, jebeni Polonara prosečni/ispod prosečni EL igrač i isti takav midžet Vinston rupetina/nepostojeći u odbrani, a ništa posebno/nikakav bukvalno ni u napadu. Piši propalo i još jedna bačena EL sezona u bunar već sad.

 

Warn za Šutera iz bloka

 

Ovo što radiš je sada već klasičan flooding, dobijamo konstantno žalbe na tvoje pisanje i krajnje je vreme da malo prikočiš i smanjiš broj postova, posebno jer u njima uglavnom ponavljaš jedno te isto. 

 

  • Like 7
  • Thanks 4
Link to comment
Share on other sites

On 6/25/2023 at 4:32 PM, Kooineeperk said:

 

Za rome je ovo kao da su nasli zetone pored nekog kockarskog aparata.

 

Vidjao sam ih kako obijaju ove bele kontejnere, nekako od dole izvlace flase. I od kako ceo blok baca tu staklo, valjda im je opao procenat onog sto nadju po kontejnerima, pa se dosetili da obiju ove. Manje se cimaju i prevrcu djubre, a prinos bolji. 

 

Warn - smatramo da forumas nije mislio nista lose ovime posto gledamo celi kontekst njegovih postova na ovu temu. Da je post ostao samo na ovoj recenici isla bi kazna i to bas zestoka.

Sad za ostale sto pitaju sto nam je trebalo ovoliko dugo da reagujemo...Pa trebalo nam je malo vise vremena da se dogovorimo sta i kako.

 

Sem ovog warna popricali smo sa @Kooineeperk preko pm-a i objasnili da izbegava ovakve konstrukcije pogotovo ako su vezane za rome. Moderacija shvata da romi jesu podredjeni u ovom nasem drustvu i shvatamo da je tema delikatna ali uzimajuci u obzir sve odlucili smo se za warn i ako ponovi(ne samo on vec bilo ko) ide automatska kazna i to malo duza od 10 dana.

 

On 6/25/2023 at 4:15 PM, prolup said:

Uzeli titulu pa avangarda nakot preliva i po ostatku neta.

 

3 dana - post je upucen prema forumasu @Veljos i smatramo da ovakvi izrazi nisu dobrodosli.Isto vazi i za RSB nakot.

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Benito said:

Ne znam da je alkoholicar, znam samo da je debil (izvinjavam se na recniku)

 

3 dana

 

Ako si već stigao i da napišeš izvinjenje mogao si i da ne klikneš na reply dugme. 

 

Opet upozorenje za sve da malo povedete računa šta pišete i kakve izvore informacija kačite na transfer temama, pre svega na KKCZ. 

Nekolicini vas su stigli warn-ovi, a ako se slične stvari ponove idu sitnije kazne od 1 dan. Za naredne korake ćemo videti, ali nadam se da će prethodno biti dovoljno. 

 

Link to comment
Share on other sites

@Kronostime 1 dan

 

Posle upozorenja nastavio sa štancanjem multimedije. 

 

S obzirom da ne postoji opcija MOP za pojedinačne teme, zamolili bismo @Kronostime da posebno on povede računa o postovima koje ostavlja. Pre svega zbog, svima nama dobro znane, istorije kažnjavanja i opomena na ovu temu. U suprotnom ćemo ili morati da reagujemo MOP-om na čitav sadržaj ili višednevnim kaznama. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Furija said:

Pozdravljam ekipu, čitam i pratim vas već duze vreme i svaka cast za različita mišljenja.

 

Ja pre svega sumnjam u trenera i mislim da je veliki deo grešaka do njega. Te njegove rotacije i izmene retko ko razume. Sve utakmice koje je trebao da dobije je glat izgubio: u Italiji dve za redom, od švaba kod kuće i tamo u gostima, što se tiče ABA lige o Ciboni je i suvišno pričati jer je titula tada izgubljena. Ne spremiti zonu za ovaj rumenkov tim a to su svi radili koji su ih dobijali je vrhunac njegove po meni prodaje magle.

Finale ABA lige je izgubio kada su oni bili domaćini na apsolutno isti način i to je sam priznao. Da nije došao Kampazo još bi gore prošli. Dakle ja bih prvo krenuo od trenera i njegovog izveštaja jer lično mislim da je velika prevara.

 

Upozorenje

 

Dobro došao, pre svega, a zatim i opomena zbog boldovanog.
Može i bez toga.

  • Like 3
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Pero said:

Izdao si popa Mirotaaaa Mirotaaaa Mirotaaaaaaaaa

 

36 minutes ago, Pero said:

Evroligu igramo sigurno, Chova ostaje sigurno, Dusko ostaje sigurno, @Шутер из блока a ti kude si

 

5 hours ago, Pero said:

 

 

1 dan

 

I pored upozorenja nastavio u istom ritmu. Čini mi se da je bio još koji post, koji nisam citirao. Od postova koji nemaju veze sa Zvezdom, do besmislenih oneliner-a... 

Link to comment
Share on other sites

16 minutes ago, fradler said:

0fd513b5-4bcb-435b-85e2-cce80993f1e4.png

 

:classic_sad:

 

3 dana.

 

Uzimajuci trenutak kada svi Zvezdasi cekaju zvanicnu objavu od EL da li ce igrati, ovakve lazne vesti/twitowi stvarno nisu potrebni jer samo ovakvo nesto fali da se zapali masa i da nastane nered na forumu.A i secam se da smo upozorili da se ovakve vesti proveravaju i izbegavaju da se kace po forumu.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

44 minutes ago, K.Dot said:


Pa još gore ako je Duško tražio Davidovca, počinjem opasno da sumnjam u njegovo rasudjivanje , nije on trener od juče ali sve više deluje da je trener bez motivacije. 

 

22 minutes ago, lukag said:

ja se stvarno na momente pitam jel vi pisete nadrogirani il samo niste normalni

 

7 dana - nemojmo ljudi ovako da se obracamo forumasima ako se ne slazemo(deljenje dijagnoza).

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Koach from Petlovog hill said:

Tel Aviv, lepo mu stoji zuto dok smrdi...


10 dana

 

Kolega je uspeo za jedan dan da napiše 4 bezvezna posta + ovaj citirani


Javna opomena za @Pero da povede računa o pisanju inače slede jače kazne.
Prethodno upozoren, a nakon toga i odslužio jednodnevni ban.

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Stex said:

kao navijac partizana, vise citam vasu temu nego nasu, zelim vam sve najbolje i da ova zurka potraje, mentalne oscilacije su veoma impresivne kod pojedinih forumasa, opasne dijagnoze imate hhahahaahahahh

 

ubedljivo najjaca tema ne na forumu nego na internetu, samo cepajte momci hahahahaha

 

10 dana

 

Nadam se da nema šta da se objašnjava 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Zacool said:


covek vam je rekao istiny…

 

imate gresku u algoritmu… al razumem 10 godina ste bili neprikosnoveni, jebali nas uzduz i popreko, igrali sa dva kluba u ABA… mi bili 7-8 i opustili ste se…

 

imali ste 9 sezona u EL da nesto uradite, niste.. i sad kad pokazujemo znakove zivota posle 10 godina, mi smo drzavni projekat, jedino mesto gde se skandira protiv vlasti, jedino mesto gde se utisava zvuk sa tribina, i onda smo mi miljenici.. posle 10 godina…

 

ozbiljna greska u algoritmu u koju vas je uveo nebojsa covic sa svojim izmisljenim neprijateljima kojih nije bilo 10 godina…

 

da sad za vas redom potpisu Mirotic, Laprivitola, Teodosic to je valjda ok? Jer vama to pripada?

 

a mi sam 500.000 navijaca u sezoni, ako Panter produzi, onda nam to ne pripada? Kao ni Mirotic, Klajburn ili ko zna ko…

 

nejasni ste mi… 

 

11 hours ago, Zacool said:

@fedor

 

Amin.

 

dovedes campazza, platis ga koliko ga platis, muljas sa ugovorima njegovim, popases disciplinsku, ne igra ti takav igrac 3 meseca, i da onda je glavni krivac Zoran Savic a ne onaj koji je muljao sa ugovorom…

 

kakvo bolesno rezonovanje…

 

Trajno

 

Štobseonoreklo zalutao. 

 

Čitav opus mu je kao ova dva post, zbog čega je i dobio kaznu, a očigledno nema nameru da stane. 

Edited by uvrnuto
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

@Veljos upozorenje 

 

Prestani sa postovima koji ne sadrže više od 4 reči, neproverenim transfer informacijama i sl. 

 

edit:

 

Trajno

 

Nakon konsultacija smo se ipak odlučili za trajni ban, pre svega zbog prethodno pomenutog u upozorenju. Od samog starta bivstvovanja apsulutno bez ikakvog "doprinosa" forumu. 

Edited by uvrnuto
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Mirage93 said:


Dakle, Luka Mitrovic je kriv sto je covic senilan i iskompleksiran pa shodno tome, on treba da kaze ne, ja necu da prihvatim ogroman novac koji nigde drugde ne mogu da dobijem da bi dobio odobrenje od random ljudi sa interneta koji me vredjaju a vecini je najveci uspeh da palamude i hiperbolisu na istom tom internetu?

Luka Mitrovic je za nas i nasu situaciju sasvim legit back up opcija, kao i Dejan Davidovac. Svako ko nije ogranicen kao terasa zna zasto je to tako. Da li su oni realne back up opcije u drugim klubovima? Nisu naravno. Prekinite da kmecite kao zene i sacekajte da vidimo sta ce nam biti dozvoljeno ove sezone.

 

12 dana

 

Diskvalifikacija i vređanje sagovornika na diskusionom forumu + mizoginija

  • Like 6
  • Thanks 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Drug Crni said:

Jel to džukela produžila ugovor sa Partizanom?

 

 

2 hours ago, Drug Crni said:

Nema potrebe da mi brišete postove o onoj smrdini koja se odaziva na ime Zek Ledej. 

Jer će biti baš mučno gledati ga i naredne sezone u derbijima. 

 

Ja nemam nameru da prestanem. 

 

10 dana

 

Od nekog kao što je @Drug Crninajmanje očekujemo ovakvo pisanje, a posebno ne ovo "sukobljavanje" sa moderacijom. I nakon prethodnog bana je reagovao slično kao u drugom citiranom postu. 

 

Nema razloga da bilo ko ili šta izaziva ovakve reakcije kod jednog izrazito primerenog forumaša. Time i da pravi problem i sebi i moderaciji, a pre svega zbog dobre saradnje i podrške koju smo uvek imali od kolege. 

Edited by uvrnuto
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Furija said:

Izvini a šta smo dobili sa Mitrovićem, njega samo buregdžije fale. Nije se video u finalnoj seriji, igrač ograničenih mogućnosti i u bitnim utakmicama nevidljiv. Čak je i bio malo bezobrazan sa svojim raspravama sa sudijama i sporim vraćanjem u odbranu. 

Davidovac ok, može da bude dobra zamena za nekoga iz prve postave jer je atipičan igrač.

Šta mi to više čekamo i dokle da čekamo. Možda da nam se vrati Fića na pleja. Ja iskreno o Kampacu i ne razmišljam više, uz njega treba imati opasne košgetere i opasnog centra kako mi to nemamo ne znam šta će nam on. Postali smo ozbiljan spinerski klub. 

Ovi preko puta rade ozbiljan zločinački posao, digla se bagra kao nikad pre a rumeni u belim rukavicama glumi poštenjačinu. Sile mordora su se udružile kao nikad a kod nas spremaju saopštenja jer smo tu najjači.  

 

Trajno

 

Peti post na forumu i ovakva bljuvotina, očigledno zalutao. 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

On 7/1/2023 at 12:14 AM, miance189989 said:

Ovde sve neki okoreli pljuvaci bez klikera...

 

 

ali sta napise ovaj covek drgnk mislim...

 

On 7/1/2023 at 12:19 AM, drgnk said:

 

Ništa ne razumeš, a još manje znaš. Pitanje je da li uopšte umeš da čitaš (mislim na funkcionalnu pismenost). U trolovanju si šampion, to moram priznati. Čak nije jasno ni sa kim polemišeš u pretposlednjem postu. Nekakva psihoza možda? I prekini da mi se obraćaš lično, ne zanima me tvoje mišljenje. Isto važi i za ovog lika Mikija.

 

@miance189989 7 dana

@drgnk 10 dana, zbog malo jačih uvreda

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...