Jump to content

Šta kupiti od tehnike?

Recommended Posts

4 minutes ago, Green23 said:

https://www.market.metalac.com/side-by-side-frizideri/gorenje-frizider-nrs-9182-vxb1.html

Ja imam ovakav, samo bez ovog mini bara sa desne strane, evo već treću godinu, ja sam prezadovoljan kako radi 🙂 Inače, ovo je ubedljivo najbolja cena za ovaj frižider, malo je iznad budžeta. U drugim radnjama je i po 160-170k, 

Hvala. Veci je friziderski deo pa mi ova kombinacija ne igra. Vise sam za jednak friziderski deo i zamrzivac, jer vec imam frizider sa malim zamrzivacem a necu da ga prodajem jer ne mogu nikakve pare da se uzmu.

On 10/19/2024 at 1:49 PM, JPM said:

Hvala. Veci je friziderski deo pa mi ova kombinacija ne igra. Vise sam za jednak friziderski deo i zamrzivac, jer vec imam frizider sa malim zamrzivacem a necu da ga prodajem jer ne mogu nikakve pare da se uzmu.

Teško ćeš naći da ima jednak deo, jer je veći prostor u frižideru veći prioritet. Možeš tražiti bez ovog dela za vodu i led, pa ćeš imati više prostora u delu zamrzivača, ali meni je ovo bilo bitnije. Meni nikad zamrzivač nije bio ni blizu pun. 

• Like 1

• 2 weeks later...

Treba mi preporuka za laptop koji bi se koristio za office paket i pretraživanje interneta. Voleo bih da bude što lakši i kompatibilniji za mlaćenje po aerodromima, da ima mogućnost da se poveže na monitor (HDMI) i da ima ulaz za iphone punjač. Razmišljao sam o MacBook Air-u, ali ne patim od marke, a ni performanse mi nisu naročito bitne (poželjno bi bilo da ima SSD i to je sve), pa ako postoji neka ultra laka varijanta ali da je jeftinija rado bih je odabrao. 

Zasto bi uzimao MacBook kada ces platiti vise nego za Windows laptop, a treba ti za osnovne stvari? Za to sto ti treba bilo koji Dell XPS ili lenovo ima da odrade posao, a biraj manji ekran da bi ga lakse nosio. Ja imam Dell 7340 kada putujem, ekran 13" , tezina manje od 1 kg. Vidi Asus ili Acer, verujem da su jeftiniji.