OgX Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Bluetooth slušalice, one male, cijena do 50 evra? Neka preporuka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 PHILIPS bezicne slusalice TAT1207BK/00 TWS mene služe odlično. Doduše, ja nisam neki audio purista. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 11, 2023 Share Posted March 11, 2023 Od mene prepopruka za ove: https://btech.com/en/realme-buds-air-2-wireless-earbuds-black.html Baterija drzi fenomenalno, bez probelma izguraju 3+ sati u kontinuitetu, izolacija je fantasticna, kada ih stavim u uho, bez da ukljucim muziku, imam problem da cujem ljude koji su odmah pored mene. S druge strane ni ja nisam neki audio purista, daleko od toga i ne mogu dati bolju ocenu kvaliteta samog zvuka, jer kao i kod monitora ne uocavam narocitu razliku izmedju modela u tom segmentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Baš ste me uboli sa sledećom kupovinom. Interesantno mi deluju ove koje je @Stiletto preporučio, deluju mi kao da mogu da se nose i u kancelariji i u teretani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 U kancelariji rade posao odlično. Za teretanu ne znam, tamo nisam ulazio od negde od srednje škole 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Mora čiča da vozi bicikl da mu noga ne bi otpala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 On 3/11/2023 at 6:47 PM, Romantik said: Od mene prepopruka za ove: https://btech.com/en/realme-buds-air-2-wireless-earbuds-black.html Baterija drzi fenomenalno, bez probelma izguraju 3+ sati u kontinuitetu, izolacija je fantasticna, kada ih stavim u uho, bez da ukljucim muziku, imam problem da cujem ljude koji su odmah pored mene. S druge strane ni ja nisam neki audio purista, daleko od toga i ne mogu dati bolju ocenu kvaliteta samog zvuka, jer kao i kod monitora ne uocavam narocitu razliku izmedju modela u tom segmentu. Imao, odustao, dao klincu koji je oduševljen. Zašto odustao - uvek sam bio u tripu da će dispadnu i uopšte mi to nije bilo prijatno. Svako malo sam ih dirao i gurao u uvo, a zvuk se shodno s tim i menjao... bude super sve kad ih naguram, a onda krenu lagano da izlaze i zvuk je sve tanji i tanji... rekoh sebi fuck that shit, za mene je overhead Marshall Major IV is the way to go... ili Koss KPH30i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 https://www.walmart.com/ip/Google-Pixel-Buds-A-Series-Truly-Wireless-Earbuds-Audio-Headphones-with-Bluetooth-White/620970985 Ako nekako budete u mogućnosti da nabavite ove slušalice, sve preporuke. Mi smo ove slušalice dobili na poklon od Gugla za novu godinu, evo skoro 3 meseca korišćenja, zaista nemam zamerki. Stižu i sa tri veličine gumica, pa kako kome odgovara, bilo mi je potrebno vremena da se naviknem, jer su mi prve ear buds, ranije sam imao Huawei FreeBuds i mogu reći da su ove dosta bolje. Koristio sam ih i za gaming, nikakvog kašnjenja zvuka nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 hour ago, fancy said: Marshall Major IV is the way to go... ili Koss KPH30i On 3/11/2023 at 10:42 AM, OgX said: Bluetooth slušalice, one male, cijena do 50 evra? wtf fancy Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 5 minutes ago, freethrow said: wtf fancy Ništa, mea culpa, uleteo na poznate ključne reči realme buds air - sam ću dizađem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Jel ovo... https://www.bcgroup-online.com/laptopovi/hp-victus-16_d1002nm-(performance-blue)-fhd-ips-144hz.-i7_12700h.-16gb.-512gb-ssd.-gtx-1650-4gb-(65c74ea)-157628 vredi ovih para koje tu stoje !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 28 minutes ago, Ding Hao said: Jel ovo... https://www.bcgroup-online.com/laptopovi/hp-victus-16_d1002nm-(performance-blue)-fhd-ips-144hz.-i7_12700h.-16gb.-512gb-ssd.-gtx-1650-4gb-(65c74ea)-157628 vredi ovih para koje tu stoje !? Za gejming tražiš? Ova cena sa popustom je skroz okej za ove performanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Ali da znaš ako bi uzeo sličnu konfiguraciju kao desktop da bi bila jedno pola 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 8 minutes ago, Nicklord said: ako bi uzeo sličnu konfiguraciju kao desktop da bi bila jedno pola Otprilike: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 1650 :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 1 hour ago, Green23 said: Za gejming tražiš? Ova cena sa popustom je skroz okej za ove performanse. Imam neki fond 150 k +- desetak posto pa tražim najbolje što se može naći za tu sumu...ali ne ne treba mi za gejmin...ako budem nekad igrao nešto, to može biti samo HOMM 3 1 hour ago, Nicklord said: Ali da znaš ako bi uzeo sličnu konfiguraciju kao desktop da bi bila jedno pola 😄 Znam. Ali zapelo mi dupe da imam laptop pa to ti je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 33 minutes ago, Ding Hao said: Imam neki fond 150 k +- desetak posto pa tražim najbolje što se može naći za tu sumu...ali ne ne treba mi za gejmin...ako budem nekad igrao nešto, to može biti samo HOMM 3 Onda ti ne treba ovakva mašina, onda je možda bolje gledati ka nekom laptopu koji nema eksternu grafičku, već da ima recimo duže trajanje baterije i bolji ekran. Sve zavisi koje su ti preference i za šta bi ga koristio. Ja tek sad vidim da je on 16.1" i da je težak skoro 2.5kg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Za 150k ovo je odličan laptop. Da si tražio preporuku što bolji laptop za 150k veovatno bi ti preporučili i gori od ovog. Ako si siguran da želiš i da ti treba laptop ove klase nećeš pogrešiti kupovinom. Za tvoje potrebe jeste overkil ali si zato miran sa njima bar 10 godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 (edited) @Ding Hao Kupiš za 35k manje vrhunski laptop + doking i monitor. Imaš sve prednosti desktopa i laptopa, plus dok produžava radni vek laptopa za bar 50%. Edited March 24, 2023 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 5 minutes ago, Ding Hao said: Das meni 150k - dobijes konfigurisan laptop i nasnimljene serije i filmove pride. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Definiši konfigurisan pa ćemo da razgovaramo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 Just now, Ding Hao said: Definiši konfigurisan pa ćemo da razgovaramo Sve podeseno kako valja + tehnicka podrska ako zatreba. Ustanak lepinje gratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 24, 2023 Share Posted March 24, 2023 3 hours ago, Ding Hao said: Laptop Lenovo Docking To ti je cirka 120k. Monitor uzmeš neki 24" za 17-18k ili 27" za malo preko 20k i imaš ugođaj bolji nego na ijednom laptopu direktno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts