Jump to content

Sunshine Double 2022 - u doba kad je i najzagrizenijim teniskim fanovima tenis postao totalno sporedna stvar


wwww

Recommended Posts

Sta rekoh za Fricka ? Bravo, decko, bas mi drago. Tuzno mi sto cujem da Nadal nece igrati 4-6 sedmica, izgleda da su ga svi ovi teski mecevi sa IW, ali i od pocetka sezone (3 titule+finale) su ga prilicno izmorili. Posebno sto pre toga dugo nije igrao... Junacki je savladao ALkaraza u onom sjajnom polufinalnom mecu, ali stigle su ga posledice...

 

Vazna pobeda za Jensona, posle preokreta. Kvota na nejga bila 1.05, nisam mogao da verujem, a on uspeo da izgubi set od Korie na betonu. Mada, ume on da preokrece cesto i posle loseg prvog seta, kao protiv Cicipasa. Basilasvilija aposlutno moze da prodje.

 

Pocinju Sok i Kec

Link to comment
Share on other sites

Kecmanovic veoma solidan, stabilan, duboke lopte, odlican servis koji ga je vadio iz skripca (u nekoliko gemova je servisima spasavao BP), odlicni riterni.

Vrlo prijatno sam iznenadjena.

Felix i dalje brljavi, izvlaci se nepotrebno na FH (iako ima odlican BH, bar ga je imao kad se probio pre nekoliko godina), plus nesiguran i nestabilan na servisu.

A Korda se plasi i ovog Spanca. Imao brejk prednosti u 1. setu i izgubio ga. Imao brejk prednosti (mozda i 2, nisam ispratila pazljivo 2. set) u 2. setu i evo sad ce da izgubi u TB.

 

da nisam prokomentarisala - nista od Korde :classic_biggrin: 

3. set.

Korda da kaze: hvala :classic_sleep:

Edited by wwww
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kecmanović igra taktički vrlo zrelo i ima zavidnu psihološku stabilnost. Uz vrlo pouzdan a povremeno i ubojit forhend, to je paket koji sasvim fino funkcioniše ovih nedelja. Može i na bh da izdrži prilično intenzivne razmene, jedino što mu značajno pravi problem je bh paralela, kada želi da je odigra agresivno. Tu baš nema mnogo kontrole.

 

Sa druge strane Feliks, kakav nesklad talenta i učinka. Nije njega Miša baš toliko rutinirao kako rezultat pokazuje, nego je jednostavno osvojio, ili tačnije Feliks izgubio sve bitne poene.

Link to comment
Share on other sites

Zašto bi mi se izvinjavao, pričamo.

 

Ja sam taj utisak stekao na osnovu nekoliko delova njegovih mečeva koje sam gledao u IW i ovog sinoć. Moguće da je utisak pogrešan. Svakako nijedan njegov udarac nije neko ozbiljno oružje. To što sam gledao, napad mu je bio učinkovitiji iz forhenda i imao je i više varijacija - kombinovao i flat i top spin i side spin. Iz bh, kao što rekoh, stabilan u razmenama ali kada je napadao bh paralelom to je uglavnom išlo u aut po širini.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

If there wasn't a late withdrawal Lucia would've gone home with just $9k and 20 ranking points. She would've stayed outside top 100. But now along with getting significantly higher income she picks up many points which sees her rise to 84 which means auto qualification for slams.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...