ChrisJudd Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 22 minutes ago, Boxy said: A da li je moguce da se zali zato sto bi u suprotnom sigurno dobio zabranu od 3 godine? Upravo suprotno. Ako izgubi na sudu, rizikuje zabranu ulaska tri godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 6 minutes ago, Boxy said: Kako mozes da znas da je ovo clear case i da je mnogo vise argumenata na njegovoj strani? Zdrav razum i pismenost. Mada, dovoljno je samo biti pismen… Edited January 6, 2022 by Valensija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Just now, ChrisJudd said: Upravo suprotno. Ako izgubi na sudu, rizikuje zabranu ulaska tri godine. Aha, ne razumem se pa pitam, a da su ga automatski deportovali, je l bi i to znacilo zabranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Just now, Boxy said: Aha, ne razumem se pa pitam, a da su ga automatski deportovali, je l bi i to znacilo zabranu? Ne, i sada ako odluči da ode pre suđenja neće biti zabrane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 3 minutes ago, berti said: Oglasili se Čanak, Jadranka Kosor... Čekamo Čedomira Otprilike ti se samo ukazuje koja stran je prava. Mada qrac, javiče se sad i vulin pa ču morati da budem neutralan ko švicarska 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Najgore mi je sto se psiho javio i pruzio podrsku. Ovo je posao za ministra spoljnih poslova, diplomate i ministra sporta ali koji ce nam kurac sve to kada mi imamo psiha 3u1. Razlika izmedju nas i Australije je sto oni imaju novac a mi ne. Inace isti politicki i birokratski haos. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 (edited) kad vidi covek koliko se politicara oglasilo, sve je jasno. Edited January 6, 2022 by vanjabarsa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Kad se psiho javio odluka je doneta posle 15 minuta i posle ja baksuz. 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 5 minutes ago, McLeod said: Kad se psiho javio odluka je doneta posle 15 minuta i posle ja baksuz. Vas dvojica u kombo paketu biste i Inzagija upropastili 🙂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 (edited) 20 minutes ago, berti said: Oglasili se Čanak, Jadranka Kosor... Čekamo Čedomira sta ocekivati od tog autosovinistickog i ustaskog olosa sa crvenim korenima ....................... dakle 10.sijecanj je dan D za srpski tenis ................. Edited January 6, 2022 by jevrem69 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 40 minutes ago, Boxy said: A da li je moguce da se zali zato sto bi u suprotnom sigurno dobio zabranu od 3 godine? A mnogo ce izgubiti...Mos misliti, kenguri i koale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 17 minutes ago, ChrisJudd said: Ne, i sada ako odluči da ode pre suđenja neće biti zabrane. Znaci vrsi se pritisak da odustane, jer znaju da ce izgubiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 24 minutes ago, berti said: Oglasili se Čanak, Jadranka Kosor... Čekamo Čedomira Kad vidiš šta pišu ti antisrbi, onda ti je valjda jasno koja strana je pravedna i ispravna. Pojedinci koji su protiv Novaka neka se zapitaju malo, šta koji k oni pišu i rade. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Pustimo tko je prav-tko je kriv, (ne)vakcinisan, ali možete li zamisliti ijednu drugu svjetsku sportsku superzvijezdu da ima ovakav tretman? Ceo svet protiv Srb(in)a ovaj put čak i ima smisla. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Sad stvarno navijam da ga pošalju kući, šta ima da ih moljaka tu. Nije svestan i dalje kako će ga svi na nož dočekati ako ostane. Nikakva titula nije ovoga vredna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 I opet, bez obzira na sve, ne postoji osećaj da će se završiti kako treba, jer je previše stvari upleteno u ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 (edited) eno ga snimak iz tog smestaja, salje srca preko prozora Edited January 6, 2022 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Nije stvar moljakanja vec principa. Nazalost, ovaj svijet je davno posao u krasni…. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 37 minutes ago, Boxy said: Kako mozes da znas da je ovo clear case i da je mnogo vise argumenata na njegovoj strani? Kako ti mozes da tvrdis da mu je suplja dokumentacija? Pa nije je on pravio, nego 2 panela. I jos su potvrdili neki ljudi. I odjednom ne valja kad je sleteo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Sad stvarno navijam da ga pošalju kući, šta ima da ih moljaka tu. Nije svestan i dalje kako će ga svi na nož dočekati ako ostane. Nikakva titula nije ovoga vredna. Jedino, ako odluči da sav prihod od titule, da nekoj dobrotvornoj organizaciji u Australiji, sa rečima:"I just came to this trophy, thank You." :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Ovo sam se i ja zapitao - ako je izvadio "pogresnu" vizu, zasto ne bi skoknuo kuci, trazi po nekom ubrzanom postupku (uz urgiranje ambasada i drzavnika) "ispravnu" vizu i vratio se? Nisam pratio bas sve detalje, svasta se pise. Zato što mu treba otrilike 3 dana u kojima bi morao da preseda ko zna koliko puta i ko zna koliko pcr testova da uradi, ceka rezultate itd. i verovatno ne bi imao vremena ni da spava. I to u idealnim uslovima da se ne otkazuju letovi i slično. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 19 minutes ago, ChrisJudd said: Ne, i sada ako odluči da ode pre suđenja neće biti zabrane. 1 minute ago, Tomiprunet said: Znaci vrsi se pritisak da odustane, jer znaju da ce izgubiti otkud vam ovo? koliko sam ja shvatila 3 godine zabrane ulaska nije automatska kazna, vec treba da se dokaze namera da se na prevaru udje. a proces pred sudom sigurno moze samo da pomogne da mu ovi ne odrezu kaznu "za primer", vec ce valjda sudija da sudi po zakonu a ne za politicke poene. a sudjenje moze da se nastavi i u odsustvu. ne znam kako bese kod aplikacija za druge vize, u drugim drzavama (npr. USA, UK) da li ono bese mora da se napise da li vas je ikada neka druga drzava odbila za vizu ili deportovala? u svakom slucaju sve ovo moze imati mnogo ozbiljnije i dalekoseznije poseldice nego sto je igranje na ovom AO. a mislim da bi i onako najbolje bilo da u ponedeljak kad se zavrsi sudjenje, kakva god da bila odluka, on se lepo spakuje i vrati nazad. On definitivno tada nece biti ni u psihickom ni u fizickom stanju da igra GS (koliko sam shvatila u tom hotelu ne mogu da se otvore prozori i pusti svez vazduh unutra, plus je pitanje kakva hrana ce mu biti dostupna, a da ne govorimo o tome da nema pristup nikakvim pomagalima za trening, niti mu je na raspolaganju fizio za tretiranje misica itd.. Ovo je manje vise gore nego onaj totalni lockdown koji su prosle godine imali igraci koji su bili proglaseni za kontakt (ovde nema nikog da mu doturi spravice za vezbanje niti bolju hranu). jos ako mu ne ispostuju rezim ishrane (a sigurno nece, to je centar za deportaciju, one izbeglice drze zakljucane vec 9 godina)... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 7 minutes ago, alcesta said: Sad stvarno navijam da ga pošalju kući, šta ima da ih moljaka tu. Nije svestan i dalje kako će ga svi na nož dočekati ako ostane. Nikakva titula nije ovoga vredna. Ta bi bila najslađa. Mada imam neki osečaj da bi se na kraju ispostavilo da je australska publika dosta razumnija i da to nebi bilo baš toliko na nož koliko svi očekuju i koliko mediji to žele da prikažu. 3 minutes ago, Valensija said: Nije stvar moljakanja vec principa. Nazalost, ovaj svijet je davno posao u krasni…. Tačno tako. Ja mislim da dosta ljudi pogrešno gleda na celu tu situaciju od starta. Nije taj turnir od organizatora, pa da on ima pravo da izbacuje i ubacuje koga hoče. Taj turnir je od igrača, a organizator samo dobija pravo (i čast) da to sve priredi kako treba. A kada krene da izvodi ovo što ove godine radi AO, treba mu uskratiti tu privilegiju da organizuje turnir koji donosi pobedniku 2000 bodova na ATP listi. Naravno, od toga nema ništa. Ali tako bi po mom mišljenju trebalo da bude. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Just now, Losmi17 said: Kako ti mozes da tvrdis da mu je suplja dokumentacija? Pa nije je on pravio, nego 2 panela. I jos su potvrdili neki ljudi. I odjednom ne valja kad je sleteo.. Ja ne tvrdim to, ja sam prenela tvit gde pise da nije imao potpunu dokumentaciju, tj. imao je izvestaj samo od jednog lekara, a ostali koji su usli su imali od vise njih. Ali vecina vas ovde se ponasa kao da su bili na aerodromu i tacno znaju sta pise u tim dokumentima, a i sta je pisalo kod ovih koji su vec usli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Ova situacija me podsetila na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts