n4l1m Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 bije bitku koju ne moze da dobije, al opet red je da mu pozelimo srecu ❤️ 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) To znamo da Mr Hawke moze da izbaci Novaka ako hoce pa i bez obrazlozenja, to je valjda bilo od pocetka nego je pitanje da li hoce tek tako jer je u mogucnosti ili nece - tako sam ja razumela tj demokratska drzava rules are rules ako mu se hoce moze Edited January 15, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) Pa onda zašto postoji uopšte mogućnost žalbe? Edit: žalbe, ne žabe Edited January 15, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Evo malo lokalne atmosfere iz sinoćnjih vesti Kanala 9. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Pa hoce cim mu je ponistio vizu, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Just now, alcesta said: Pa onda zašto postoji uopšte mogućnost žabe? Samo neka ne zaćuti pred publikom. 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2022 Author Share Posted January 15, 2022 Quote Evo ja cu nesto novo. Da ja tebe pitam zasto Ana Ivanovic nije podrzala Djokovica Nece da se zamera posto nije usla u Hall of fame ove godine,a nada se da ce nekad da udje o ovom odsudnom trenutku i istorijskoj borbi novakovoj ti se zamaras totalno nevaznom i uvek antisrpski orjentisanom anom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Da li će biti negde pbp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Just now, Čvarkov said: Da li će biti negde pbp? Ma sve je na ovoj temi, nabićemo 1000 strana ovim tempom do kraja meseca 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, vanjabarsa said: o ovom odsudnom trenutku i istorijskoj borbi novakovoj ti se zamaras totalno nevaznom i uvek antisrpski orjentisanom anom Pa ti si joj drugarica pa rekoh znas nesto iz prve ruke Sto je Ana nevazna ??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 dobijamo veceras 4 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Australijancima bi bilo bolje da se pozabave gojaznoscu svojih stanovnika, SZO kaze da svaki treci stanovnik Australije izgleda kao Michelin maneken Razapinju coveka zdravog i pravog samo zato sto nije vakcinisan, a mozda bi mogli da ga angazuju kao savetnika za ishranu i zdrav zivot nacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Ja sam umereni defetista, mislim da AUS nece da dozvoli da joj se smeju 2. put, al ajd da vidimo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2022 Author Share Posted January 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 ^ jedno prosipanje vode za srecu 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 I ja se nadam da se Australija nece pokazati kao banana drzava 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2022 Author Share Posted January 15, 2022 moze cela srpska vlada da se upiski, nema leba ovde ..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 minute ago, vanjabarsa said: moze cela srpska vlada da se upiski, nema leba ovde ..... Pa sto onda cekamo ovde , gledamo i pisemo onda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Pomerili su suđenje 15 minuta ranije, to počinje sad za par minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_theking Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 3 hours ago, svi pjevaju said: Na starom forumu je Mek jednom prilikom odgovorio na jedan post vezan uz neku košarkašku te(k)mu u stilu - “pojma ti nemaš”. Fora je u tome da je taj put odgovario na vlastiti post napisan par sati ranije. I da, bio je ozbiljan 😄😄😄 Sećam se toga, stara dobra vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Tek za sat vremena počinje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunji Awojobi Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 (edited) 1 hour ago, DameTIme said: Stoji to što si napisao, ja samo pričam o onom Batutovom statement-u i da to nije nikakav dokaz. xD Što se njegovog ponašanja ovde tiče, slažem se. Tu se slažemo. Svako može da da izjavu. 1 hour ago, Eddard said: Pa ako kaže, u priči o vakcinaciji protiv korone, da nije za vakcine, onda to znači da nije ni za nju. A kakve veze imaju sad obavezne vakcine za decu na zapadu? Pričamo o njegovom stavu, ne o propisima. Me ne mora ništa ni da kaže. Sama činjenica odbija da se vakciniše već godinu dana i posle par milijardi doza, gde može da bira između pet vakcina, tri različita tipa, iako to može da mu dovede u pitanje karijeru i zaostavštinu je vrlo jasan pokazatelj da jeste antivakser, na žalost. Edited January 15, 2022 by Tunji Awojobi Slova 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 7 minutes ago, Shonewizard said: Tek za sat vremena počinje? Otkud sad to? Rečeno je u 23.30 po našem tj. u 9.30 ujutro po njihovom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts