JPM Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 9 minutes ago, Arsenije Pesic said: Koji je rezultat, ne mogu da gledam? 6-4 3-6, treci set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Iskaz ministra razlikuje se od prvobitnog, pa sada po njemu Đoković predstavlja mali rizik za javno zdravlje Australije. Ako je ovo tacno, tu zemlju bolje da vode kenguri Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Pre manje od mesec dana je prelezao i pun je antitela. Kako je on to rizicniji od onih koji su se špricali pre 5 meseci? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Djokovic nije pretnja po javno zdravlje to je logicno. Samo ne mogu da dozvole da jedan teniser iz Srbije?! pobedi 2x drzavu na sudu. Ovo je licno i nema veze sa tenisom, samo kao razlog se uzima da je pretnja po javno zdravlje jer je nevakcinisan. Samo bez toga, da je Australija pravna i uredjena drzava, jer da jeste, ne bi doslo do suda i njihovog poraza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Just now, sreta-steta said: Iskaz ministra razlikuje se od prvobitnog, pa sada po njemu Đoković predstavlja mali rizik za javno zdravlje Australije. Ako je ovo tacno, tu zemlju bolje da vode kenguri To je zbog ovoga verovatno. Tužitelj kaže da ministar razmatra potencijal za "uzbuđivanje antivakcinaškog raspoloženja" ako se Đokoviću dozvoli da ostane u Australiji. Mada tamo je vec preko 90% vakcinisano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Maltretiranje na maksimumu. Ovo se nikad nije desilo. Kako bi uopste i mogao da odigra turnir i bio jedan od favorita da osvoji, cak i da ga puste... Bez treninga, svojih svakodnevnih rutina i slicno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Ne znam... meni to ne zvuci ubedljivo, mada jeste se pozvao na nesto sto daje sirok prostor za interpretaciju. Ali ako branis svoju poziciju i koristis izraz "mali rizik", to znaci da je sve tanko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Australijanci ne razumeju da Đoković ima genetske predispozicije da se sudi oko 10cm međe , kamoli za ovo: 1 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 1 hour ago, DameTIme said: Meni je Devil na ignore listi i život na forumu je mnogo lepši i lakši od tada. Samo nemojte da ga kvotujete i ignorišite ga svi brate... Meni nije jasno što uopšte ljudi čitaju a kamoli kvotuju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 @Prijatelj Mitar pa kad vi potrujemo stoku... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Just now, Ridji said: Meni nije jasno što uopšte ljudi čitaju a kamoli kvotuju Kad ti se često namesti na penal, nekad se zaletiš i šutneš, makar dotrčao iz publike : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Pauza... opet moraju da postave krov izgleda. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 meni je ovo dosad 0:0, bez nekih vecih sansi za gol, i uglavnom borbu na sredini terena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 3 minutes ago, implant said: @Prijatelj Mitar pa kad vi potrujemo stoku... Ili ono najcesce retoricko pitanje u Srbalja - Kuj mi preorao medjak? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Problem sa kojim se suocavaju vlade sirom sveta je taj sto niko nije dovoljno edukovao stanovnistvo. Ja nisam video ni jedan jedini edukativni video na RTS-u vezano za dejstvo vakcina. A nije da ih nije bilo. AZ je pravila gomilu video materijala. Pusteno je da divljaju avax moroni. Cak je precutno takav stav i podrzan. I onda dovodi sve do ovakve situacije. Umesto edukacije za vakcine, imamo prisilu i pretnje. A prisilom se nista ne postize. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 (edited) Meni se cini da zbog ogromnog pritiska sudija Keli nece da se zamera svom stanovnistu i da ce da prebaci na savezni sud. Al ajd ce da vidimo. Edited January 14, 2022 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attolini Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 . Koliko sam shvatio, odluka ministra je na donesena na osnovu Novakovog antivaxx sentimenta i kao takav je pretnja zdravlju nacije...Ponovo da mu sude zbog vize ne mogu i ovo je sasvim novi proces.. Cak i da bude prihvacen ostanak , on teren nece videti do okoncanja postupka, ovu noc ce biti slobodan , od sutra ujutru sa dva pripadnika granicne sluzbe na spratu, gde , nisam uspeo da ukacim... Ne znam, bolje da cutim...izbrojim do 65699678... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 10 minutes ago, Kooineeperk said: Pauza... opet moraju da postave krov izgleda. Prokišnjava, drugi put ga već krpe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 1 minute ago, attolini said: .od sutra ujutru sa dva pripadnika granicne sluzbe na spratu, gde , nisam uspeo da ukacim.... Kod njegovih advokata, mislim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 10 minutes ago, NikadProtivKaline said: meni je ovo dosad 0:0, bez nekih vecih sansi za gol, i uglavnom borbu na sredini terena Ili što bi se reklo, uvodno opipavanje/odmeravanje snaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 2 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Problem sa kojim se suocavaju vlade sirom sveta je taj sto niko nije dovoljno edukovao stanovnistvo. Ja nisam video ni jedan jedini edukativni video na RTS-u vezano za dejstvo vakcina. A nije da ih nije bilo. AZ je pravila gomilu video materijala. Pusteno je da divljaju avax moroni. Cak je precutno takav stav i podrzan. I onda dovodi sve do ovakve situacije. Umesto edukacije za vakcine, imamo prisilu i pretnje. A prisilom se nista ne postize. Bravo. Nije ovo sa vakcinama samo, ovo je uvek tako. RTS je meni gori od Pinka. Pink nista ne glumi, oni su smece i znaju to i ponasaju se tako. Ovi glume neki nivo, pokusavaju da budu ekstravagantni, ulazu u neku produkciju, drze kao do nekog nivoa... a tri decenije oni vec rade protiv naroda koji zivi u Srbiji. Uvek im je jedan isti gazda a to je onaj ko je na vlasti i samo u interesu vlasti rade ma koja ona da je. Po meni RTS bi trebalo skloniti i rasformirati za primer ostalim medijima kad se resimo da hocemo kvalitetnije da zivimo, ako nekada dodje do toga tj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Ako utice na nekog da ne primi vakcinu, utice li na njih da jedu samo trave, semenke, sirove plodove, a da se odreknu mesa. Mislim, moguce je... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Čitajući danima o svemu ovome, bio sam u fazonu, sad će kenguri da pripreme ozbiljan slučaj i da svaku sitnicu koja nije išla u Novakovu korist iznesu pred sudom. U stvarnosti, Novak je skroz legalno ušao u zemlju, Novak ne predstavlja nikakav zdrastveni rizik, ALI ministar je mišljenja da Novakovo pristustvo raspiruje antivax stavove u zemlji gdje je vakcinisano 80% stanovništva. Apsolutno smiješno, ljudi bukvalno idu na nedostatak vremena i pritisak javnosti na koje ni sudija neće biti potpuno imun. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attolini Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 . Neobican antivaxxer kome se ljudi zahvaljuju na vakcini..po izboru.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts