ciao Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 2 hours ago, alcesta said: Pa zar nije u Francuskoj hakovan sistem i nađeno sto hiljada ili više stotina hiljada lažiranih propusnica? Jeste laznih a najvise tj naveci hit je bio da ti se na laznoj propusnici pojavi Makronov kod koji je bio njegov pravi kod a ne lazni - sve se moze Edited January 11, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Mislim da sam čitala u onim dokumentima da može pod određenim uslovima, ali nije me zanimao taj deo pa nisam ni gledala koji su tačno uslovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Posto se tano boje sirenja virusa, ko je opasniji, vakcinisani oboleli ili nevakcinisani sa negativnim pcr testom starim dva minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ako ovo citaju kovid redari najebali smo. Kad u kafani pocnu forenziku da rade kada ocitaju QR kod. A sto ti je ID ovako nizak? A sto ti je timestamp ovakav, tada Slavica pije kafu, nije mogla izdati potvrdu. Podji sa nama i ne pruzaj otpor. 2 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Kod nas su navodno pojačane mere a mene još nigde niko ništa nije pitao. Što je najbolje par puta se nisam setila ni potvrdu da ponesem, Rotenberg bi me već u zatvor strpao Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, Clash said: Ako ovo citaju kovid redari najebali smo. Kad u kafani pocnu forenziku da rade kada ocitaju QR kod. A sto ti je ID ovako nizak? A sto ti je timestamp ovakav, tada Slavica pije kafu, nije mogla izdati potvrdu. Podji sa nama i ne pruzaj otpor. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, alcesta said: Kod nas su navodno pojačane mere a mene još nigde niko ništa nije pitao. Što je najbolje par puta se nisam setila ni potvrdu da ponesem, Rotenberg bi me već u zatvor strpao Je li ta bitanga prelezala kovid, zna li se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 5 minutes ago, svi pjevaju said: Seven of Nine ❤️❤️❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 U ova teska vremena za nas tu i tamo se tako lepo nasmejem citajuci upise a tu i tamo i takodje nestane smajlica , koristim priliku da se za par poslednjih smejanja zahvalim @Clash a i zahvaljujem ne znam kom modu za tu i tamo iznenadnu pojavu ponekog smajlica onda kad nestanu svasta se ovde generise i unistava i prepravlja vidim pocev od smajlica 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) 3 minutes ago, ciao said: U ova teska vremena za nas tu i tamo se tako lepo nasmejem citajuci upise a tu i tamo i takodje nestane smajlica , koristim priliku da se za par poslednjih smejanja zahvalim @Clash a i zahvaljujem ne znam kom modu za tu i tamo iznenadnu pojavu ponekog smajlica onda kad nestanu svasta se ovde generise i unistava i prepravlja vidim pocev od smajlica Ma ja sam skontao da je stvar u tome da imaš tipa 40 (ili 30) smajlića koje možeš dodijeliti unutar zadnja 24 sata. Nije nikakva smiley zavjera hahaha. Edit: dakle od 20:15 jučer do 20:15 danas se računa u trenutku pisanja ovog posta Edited January 11, 2022 by svi pjevaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, svi pjevaju said: Ma ja sam skontao da jestvar u tome da imaš tipa 40 (ili 30) smajlića koje možeš dodijeliti unutar zadnja 24 sata. Nije nikakva smiley zavjera hahaha. Tako je i Srdjan mislio dok nije provalio zaveru. Pametnom dosta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Ne mogu da zapamtim koliko ih imamo za 24 sata, samo znam da je nedovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Just now, Clash said: Tako je i Srdjan mislio dok nije provalio zaveru. Pametnom dosta. Opet sam ostao bez smileya. Brinem se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, svi pjevaju said: jestvar Misliš - je stvar. 😝 Ko čeka i ko je dokon, dočeka. 🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 minute ago, Don Juan said: Misliš - je stvar. 😝 Ko čeka i ko je dokon, dočeka. 🤣🤣🤣 On 1/9/2022 at 10:44 PM, Don Juan said: Kiribati delimično kao Novi Zeland, Fiđzi sat iza. U svakom slučaju NZ pre kengura 😁 Editirao sam svoj post odmah a ovaj tvoj i nakon edita još uvijek bode oči. Nismo isti. Spoiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 4 minutes ago, svi pjevaju said: Ma ja sam skontao da je stvar u tome da imaš tipa 40 (ili 30) smajlića koje možeš dodijeliti unutar zadnja 24 sata. Nije nikakva smiley zavjera hahaha. Edit: dakle od 20:15 jučer do 20:15 danas se računa u trenutku pisanja ovog posta Ali vidis nestanu mi smajlici onda na par postova pokusam da stavim smajli i ne ide ali ja i dalje pokusavam sa sledecim postom (hvala bogu ima ih ) i onda odjednom nicim izazvan posle nekih ne znam koliko recimo pet neuspesnih kliktanja na smajlic na narednom postu se pojavi smajlic pa onda opet ne moze vise majku mu sta se sve ovde generise Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 minutes ago, svi pjevaju said: Editirao sam svoj post odmah a ovaj tvoj i nakon edita još uvijek bode oči. Nismo isti. Hide contents Ali kako te ne mrzi, koliko si strana morao da se vraćaš za ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 5 minutes ago, svi pjevaju said: Opet sam ostao bez smileya. Brinem se. To ti pricam, ciji timestamp njegovi i smajlici. Je li @Neme nestalo smajlica? Sve je jasno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Mnogo se vi bahatite sa tim smajlicima, kako meni nikad nisu nestali #pametnomdosta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 (edited) Nista....dok on ne dodje, nema kraja ovoj "sapunjari" Edited January 11, 2022 by Gistro Bančo Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 4 minutes ago, alcesta said: Ali kako te ne mrzi, koliko si strana morao da se vraćaš za ovo? Ma search opcija čuda radi Btw, tvoj like mi je zadnji dodijeljeni i to u 20:21, trenutno ih imam 2021 (da nije zavjere smajlića dobio bih još jedan minutu kasnije ) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 11 minutes ago, svi pjevaju said: akon edita još uvijek bode oči. Jebiga, kada sam ćorav.... Ovo svakako znači rat 😁. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 10 minutes ago, svi pjevaju said: Ma search opcija čuda radi Btw, tvoj like mi je zadnji dodijeljeni i to u 20:21, trenutno ih imam 2021 (da nije zavjere smajlića dobio bih još jedan minutu kasnije ) Evo ti još jedan da ispadne da ne govoriš istinu 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 2 hours ago, Boxy said: @Zvezdinho Premotala sam, nije bio Onda ima pre toga opet world sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 3 minutes ago, Zvezdinho said: Onda ima pre toga opet world sport. I to sam premotala, nije ni tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts