Jump to content

Novak vs State


double fault

Recommended Posts

27 minutes ago, Milica said:

Pare su nebitne... 

Ako je tačno, bitno je što bar delimično preuzimaju svoj deo odgovornosti za ceo cirkus. Još je bitnije da troškove plate ostalima koji su deportovani, a kojima to stvarno i znači.

Edit: pardon, ne AO nego TA, mada nije neka razlika.

Edited by alcesta
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Eddard said:


O itekako ima.

 

.

 

😄...OK, nije bas da mi je clan uze porodice, da moram da pokrivam njegove gluposti...Volim kad sam u BG dole kod njega da "glumim" tenisera, upoznao sam ga jednom prilikom, srdacan i potpuno prizeman lik, poklonio mom klincu znojnicu s ruke ,ovaj je vadi za finala kao relikviju ...Sto se mene tice, ako nije nikog zarazio, prastam...

 

.

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

On 1/9/2022 at 10:35 PM, n4l1m said:

od australie sve krece, nova godina prva stize tamo, elte..

nece nolo nastupati ove godine na gs-ovima, posto ce na svim gs-ovima biti obavezna vakcinacija..

lepo sam kazao..

i za ove sto su sada najavljivali da ce moci da igra, posle jednog dana u odnosu na objavu, stizala bi poprecna vest da ipak ne moze.. garos, madrid...

Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, diego said:

 

Quote

"U kompaniji QuantBioRes A/S radimo na korišćenju jedinstvenog i novog modela rezonantnog prepoznavanja (RRM)."

"RRM je biofizički model zasnovan na otkrićima da su određene periodičnosti/frekvencije unutar distribucije energija slobodnih elektrona duž proteina kritične za biološku funkciju proteina i interakciju sa proteinskim receptorima i drugim ciljevima."

"RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina,

."

"RRM tehnologija omogućava da se ove karakteristične frekvencije, koje su po prirodi elektromagnetne, identifikuju za svaku biološku funkciju/interakciju. Kada se identifikuje karakteristična frekvencija za biološku funkciju, moguće je analizirati biološku funkciju/interakciju proteina, predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati 'de novo' bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina."

predvideti bioaktivne mutacije i dizajnirati 'de novo' bioaktivne peptide sa željenom biološkom funkcijom, kao i predvideti elektromagnetnu frekvenciju koja može ometati određenu aktivnost proteina."

 

IMG_20220119_171618.jpg

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

s obzirom na diskriminaciju i prljavu kampanja koja se vodi protiv djoka, djoko bi trebao takodje da odigra prljavo iako nije takav, posto nuzda zakon menja, jelte..

 

lm, treba da "uzme" sertifikat i jednostavno igra po svim turnirima, a na svako pitanje koje nema veze sa sportom, samo kaze, ako nemate sportskih pitanja, hvala dovidjenja.

a da se razumemo, sve i da ga u lajvu nadal vakcinise, opet bi bilo skeptika.. zato uzimanje sertifikata zavrsava posao.

 

novinar: da li ste to promenili stav oko vakcina?

djoko: jel imate sportsko pitanje? nemate, fala dovidjenja.

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

https://www.express.co.uk/sport/tennis/1552560/Novak-Djokovic-could-be-banned-from-Wimbledon-and-power-lies-in-Priti-Patel-s-hands

 

Quote

Younes Ech-Chadli, an immigration specialist at Winkworth Sherwood, believes the Serb may struggle to get into the UK.

“The UK Immigration Rules contain grounds under which the Home Office, under the Home Secretary Priti Patel MP, can refuse or cancel a visa on the basis that a person’s presence in the UK is not conducive to the public good,” Ech-Chadli wrote in a press release.

“The doctrine of citing public policy grounds to cancel a visa is a long standing one that is regularly exercised by the UK Home Office. Those whose presence could be considered to cause offence and disorder are routinely refused entry.  

 

Quote

“However, the UK’s current Covid-19 policy is far more lax than that of Australia. The legal basis for refusing entry simply because Djokovic has openly spoken about his vaccination views are unlikely alone to be strong enough to warrant such grounds to be cited. 

 

Quote

“His admission to not answering questions accurately are a far stronger ground for cancelling his visa. Not answering questions honestly in an application may be considered to be misleading at best and exercising deception at worst.  

“If this were to be challenged in court, the matter to be considered would be whether there was an intention to deceive. Simply blaming the agent who completed the application on his behalf may not be enough.”

 

Edited by wwww
Link to comment
Share on other sites

https://www.reuters.com/lifestyle/sports/djokovic-buys-80-danish-biotech-developing-covid-19-treatment-ceo-2022-01-19/?utm_medium=Social&utm_source=twitter

 

U Reutersovom tekstu nema detalja o mehanizmu delovanja leka koji razvijaju, na kojim principima se zasniva.

Stoga je interesantno procitati kakvi su komentari na, u osnovi, vest da ulaze u nalazenje leka za covid-19 za one koji se zaraze (u tu kategoriju spadaju Paxlovid, Molnupiravir, remdesivir se valjda jos uvek koristi...). A komentari su uglavnom negativni. Jedni kazu kako ce sve da uradi da izbegne vakcinu, drugi kazu da bi trebalo da se mane tih gluposti (kome treba lek kad imamo vakcinu?)...

 

This is rich. Anything but take the shot that already protects to the degree possible.

What the fuck lol. He must just be super against the the vaccines.

Just get vaccinated

This guy has no shame

It’s so much cheaper to just get vaccinated

PR team at work!

I'm beginning to think that all the tantrums against the vax is also part of a publicity stunt for his newly acquired company. (ova osoba nje procitala da je firma osnovana u 2020)

Why doesn’t he start at the root and prevention rather than treatment after infection, such as vaccination?!

Aren’t you guys a little early for April‘s fools

Wait, so does he like big pharma or not?

So his choosing to be unvaccinated, unmasked and in public while infected(?) was to create a growing market for his new company. Got it.

LOL so Djokovic is against the vaccines cause it’s better for his business. And y’all screaming against big pharma HAHAHAHAHAHA

He’s gonna sell that medicine cheap everywhere except for a high premium to Australia :lol_2::wicked:

 

 

covek bi pomislio da je i Fajzer mlatio praznu slamu s razvojem leka za covid-19 :smiley33:

 

🦜

 

uvek zanimljivo procitati misljenje "naroda" :classic_biggrin:

 

Edited by wwww
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, alcesta said:

Nevezano za ove njegove gluposti, ne znam šta je tako loše u traženju leka za kovid, ispade sad da su samo vakcine legitiman način borbe.

Upravo sam to gore prokomentarisala.

 

a pazi ovaj komentar:

Buying a stake means he gets the share of profits. If he was being benevolent how about donate the money to research and treatment?

 

:classic_blink:

 

a kao kontrast ovo:

I mean, good for him I guess, but I just took the shots and boosters for free

:classic_blink:

 

ili ovaj:

There are pills already for that though.

:classic_blink:

 

(znaci, na stranu metod i princip koji koriste, a o kome nista ni ne pise u tekstu, te ni oni koji komentarisu nemaju pojma, ali totalno je fascinantno da ljudi ne shvataju da pored vakcina (koje, naravno, nisu 100% efikasne ni u jednom od 4 aspekta zastite) postoji potreba da imamo lek. :ajme:  )

 

Edited by wwww
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Buying a stake means he gets the share of profits. If he was being benevolent how about donate the money to research and treatment?

Pa zato što će ispitivanje leka baziranog na frekvencijama doneti ogroman profit, to je prilika koja se ne propušta :lol_2:

Edited by alcesta
Link to comment
Share on other sites

RRM je izgleda neka tehnologija koju je razvila izvesna Irena Cosic pre 25 godina, a koja, osim par objavljenih naučnih radova, nigde nije našla primenu (bazirano na kratkom google search-u 🙂 ). Opet neki vid bioenergije i elektromagnetnog zračenja među molekulima… eufemistički recimo da sam skeptičan. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja sam za tu strogo čuvanu tajnu čula pre više od godinu dana, mada mi se čini da je tada neki stranac bio u pitanju, ne sećam se domaćih istraživanja. Znam da mi je utisak otprilike bio, aha, preveslao ga još jedan hohštapler, nothing to see here.

Samo je žalosno što će sad da ga blate i pljuju i za sve ono što je uradio iz najboljih namera.

 

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, alcesta said:

Ja sam za tu strogo čuvanu tajnu čula pre više od godinu dana, mada mi se čini da je tada neki stranac bio u pitanju, ne sećam se domaćih istraživanja. Znam da mi je utisak otprilike bio, aha, preveslao ga još jedan hohštapler, nothing to see here.

Samo je žalosno što će sad da ga blate i pljuju i za sve ono što je uradio iz najboljih namera.

 

ja mislim da je pre nekih pola godine (+-) bila neka vest o kao nekom ulaganju (zajedno s jos nekim ljudima) u USA u neki djavo (lek ili sta vec) na bazi bilja za bog te pita sta (kao ni ti, ni ja nisam bas previse obracala paznju).

Link to comment
Share on other sites

https://www.tennismajors.com/roland-garros-news/atp-inform-players-about-travel-in-france-non-vaccinated-players-will-be-unable-to-compete-529790.html

 

Dakle, na prvi pogled sve je jasno i na vreme su obavestili igrače, za razliku od Australije. Ali onda ide ovaj pasus:

Quote

“It is currently uncertain whether players who have recently recovered from Covid-19 will be allowed to compete unless they have completed at least one dose of a two-dose vaccine,” they write in this email read by Tennis Majors. “Further clarification from the French Government is required.”

Nadam se da nemaju nameru da ponove celu ovu zbrku, i da će raščistiti sa vladom što pre sve uslove. Ali gle čuda, i u Francuskoj su uskoro izbori...

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Milica said:

Pare su nebitne... 

 

Naravno da su bitne.

4 minutes ago, alcesta said:

Ova firma je od pre vakcine. Ali svakako se nadam da se neće ovako razvlačiti i sa Francuzima, neka odmah kažu da nema nikakvih izuzeća i da onda natenane razmisli šta će dalje od svoje karijere, umesto da se hvata za birokratske slamke.

 

Ma nema šanse da Francuzi na rulzarulz fazon propuste mogući meč Noksa-Rafa.

 

Evo, aj baš da vidimo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...