CheshireCat Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, erwin said: Imaš vraćanje. otkrio si mi ameriku Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Bilo bas gadno sad kad je izlazio auto, bacali suzavac, jedan lik se popeo na krov od auta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, dulematic said: Bavili su suzavac na ovu dečurliju??? sprej je radio a iskreno, ko ih i jebe, šta su sad hteli? kola u kojima je Đoković treba da prođu, a oni ih kao opkolili??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Sad ispada da može i sutra. Quote Immigration Minister Alex Hawke will not make a decision on whether to cancel Djokovic’s visa tonight. Mr Hawke had four hours to use his personal power under the Migration Act if the government wanted to try to keep the tennis champion in detention. But the government has decided to not make a decision within the four-hour period, meaning Djokovic is free to leave. It is expected Mr Hawke will make a decision on whether to cancel his visa as early as tomorrow. https://www.theage.com.au/sport/tennis/novak-djokovic-court-case-live-updates-serbian-tennis-star-fights-to-play-in-2022-australian-open-20220110-p59n0m.html 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, erwin said: Sad ispada da može i sutra. https://www.theage.com.au/sport/tennis/novak-djokovic-court-case-live-updates-serbian-tennis-star-fights-to-play-in-2022-australian-open-20220110-p59n0m.html Meni ovo vise lici da mu daju priliku ( a mozda su se i dogovorili), da normalno napusti zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Samo jos fale Virvirko, Sima Spasic i Bosko Obradovic. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ludnica. Što postoji 4-hour window, ako može da se odluka donese i kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 Quote Paul Sakkal @paulsakkal · 1m Novak Djokovic will be a free man tonight Govt wont make decision to deport him tonight per @Gallo_Ways Immigration Minister had 4h to cancel before he was freed from detention Decision to cancel can still be made but will be tomorrow or in days after Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Pa ovi mogu kako hoce...demokratija na delu 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Boxy said: Meni ovo vise lici da mu daju priliku ( a mozda su se i dogovorili), da normalno napusti zemlju. Mislim da se o tome radi. Sada su sanse da zaigra 0.1%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, L' Imperatore said: Ludnica. Što postoji 4-hour window, ako može da se odluka donese i kasnije. Cek, znam ja: uredjena drzava 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Pa nije lud valjda...Neka saceka da ga uhapse, nek izadje sve u javnost...stoka bezrepa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Uredjena i pravna drzava. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 14 hours ago, n4l1m said: zabranu ulaska u australiju mozda mu i skinu, al sanse da ce igrati ao = 0% nakon toga sledi visemilionska naknada, al koja korist, kad nema para koje mogu da opeglaju njegovo ponizenje od strane teniskog saveza australije i tamosnjih vlasti. sve sam ja ovo vec video.. i ovu sumu i ovu reku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, erwin said: Sad ispada da može i sutra. https://www.theage.com.au/sport/tennis/novak-djokovic-court-case-live-updates-serbian-tennis-star-fights-to-play-in-2022-australian-open-20220110-p59n0m.html Ok, ovo meni izgleda kao nastavak pritiska na njega da se pokupi i ode a da oni ostanu...čisti, ako se tako može reći. Čak i da ga ne deportuju, više jednostavno nema vremena za pripremu turnira. Pošto se on neće pokupiti tipujem na deportaciju, lakše će da ishendluju ovo malo ljudi na ulicama nego svoju javnost. I još nešto što je Ozmo već napisao u onom tvitu - pitanje je koliko je uopšte bezbedno da ostane i igra turnir. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 pa da, ovo da mogu da donesu odluku u narednim danima je čisto uterivanje straha i pokušaj da Đoković sam odluči da ode u fazonu, ti ostani ako hoćeš ali da znaš da možemo svakog trenutka da te proteramo dao bih im qrac, treba ih naterati da svima pokažu kolka su govna 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Bojim se da je Novak završio sa Australijom za sva vremena. Spaljeni su svi mogući mostovi, sa obe strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, Xpert said: Bojim se da je Novak završio sa Australijom za sva vremena. Spaljeni su svi mogući mostovi, sa obe strane. Ma kakvi, ova vlast se menja za par meseci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 minutes ago, djole said: pa da, ovo da mogu da donesu odluku u narednim danima je čisto uterivanje straha i pokušaj da Đoković sam odluči da ode u fazonu, ti ostani ako hoćeš ali da znaš da možemo svakog trenutka da te proteramo dao bih im qrac, treba ih naterati da svima pokažu kolka su govna To su već pokazali, svima koji nisu potpuno ostrašćeni je sve jasno. Ili da rizikuje Monika Seleš scenario? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 O ovome ce se jednog dana snimati film... Netfix trlja ruke i nada se da ce Nole osvojiti AO 2022 jer bi to bio takav plot tvist da i oni koji nisu iz sveta tenisa bi popadali na guzice. Bikovic da glumi Novaka? [emoji1] Boze me sačuvaj. Adrian Brody bar liči.Ili još bolje, Shia LaBeouf. Već je igrao McEnroe-a, zna tenis, dakle. [emoji3]Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Quote Nigel Farage: If Novak Djokovic judgement is overturned, Australia risks becoming 'banana republic' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 To je to za sada, proslo je 4 sata. Ali time prica nije zavrsena, Ovo je bio deadline samo u vezi sa presudom. Oni svakako mogu da kazu da je on "pretnja za nacionalnu bezbednost" ili tako nesto i da odluce da ga deportuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nigel Farage: If Novak Djokovic judgement is overturned, Australia risks becoming 'banana republic' Dripac klejmovao ovaj haš-tag na mala vrata dok vi ovde dumate: " jeste banana, nie banana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts