shonke Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 James Owen @James_Owen10 · 2h 100% truth on what the Australian government have done to @DjokerNole https://t.co/uJxTtSfXzu Please, moze li neki digest, to long to watch, skoro 8min?Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ima recimo mogucnost i da se on testirao i 17. ponovo, i bio negativan, te nastavio dalje sa aktivnostima, dakle da je 16. test bio lazno pozitivan, win-win situacija za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Romantik said: Ima recimo mogucnost i da se on testirao i 17. ponovo, i bio negativan, te nastavio dalje sa aktivnostima, dakle da je 16. test bio lazno pozitivan, win-win situacija za njega. Onda nema izuzece, nije bio pozitivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Pa ako je test bio lažno pozitivan onda nije imao kovid, puj pike ne važi. Edit: brža Boxy Mada bi u ovoj situaciji još i najmanja šteta bila da ponište to izuzeće, svakog minuta se pojavljuje nešto gore. Edited January 8, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Izvini, ali gde ti radiš? ] u javnoj kuci, sto ? Kraljice! [emoji3] ]Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 4 minutes ago, vanjabarsa said: u javnoj kuci, sto ? Advokat je. I iskusan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Stvarno ima dunstere advokate, ma koliko poznata advokatska kuca bila. Edited January 8, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 ^zašto tako misliš? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Zvezdinho said: Stvarno ima dunstere advokate, ma koliko poznata advokatska kuca bila. Ovo kao u serijama: je l ima nesto sto treba da znamo, sto nam nisi rekao ili mozemo da izbacimo ovu informaciju? Novak: bio kuci, mrdnuo nisam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 6 minutes ago, Boxy said: Onda nema izuzece, nije bio pozitivan On je imao papir da preda komisiji, oni nece istrazivati je li bio u karantinu posle toga ili nije, to nije njihova zona interesa zato sam i rekao da bi to bilo win-win. Edited January 8, 2022 by Romantik Slovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Boxy said: Ovo kao u serijama: je l ima nesto sto treba da znamo, sto nam nisi rekao ili mozemo da izbacimo ovu informaciju? Novak: bio kuci, mrdnuo nisam To mi je sad prošlo kroz glavu i ne mogu i dalje da verujem da je toliko glup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Boxy said: Ovo kao u serijama: je l ima nesto sto treba da znamo, sto nam nisi rekao ili mozemo da izbacimo ovu informaciju? Novak: bio kuci, mrdnuo nisam Nevezano samo za to , nego sto je pisalo na tviteru sta su podneli i na sta se zale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 4 minutes ago, Boxy said: Ovo kao u serijama: je l ima nesto sto treba da znamo, sto nam nisi rekao ili mozemo da izbacimo ovu informaciju? Novak: bio kuci, mrdnuo nisam Bokice da castis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 2 hours ago, LordOfTerror said: Moze jedno pitanje vezano za sam AUS open. Koliko sam razumeo posto nece biti testiranja osim na insistiranje igraca. Sta ce se deseti u slucaju da se neko prehladi,slini, sta god i u sansi je da ode daleko na turniru i naravno zeli da igra kroz to zbog novca, istorijske sanse za uspeh sta god iako je velika verovatnoca da ima koronu? To smo vec apsolvirali, nije vazno da li si zarazen vazno je da li si vakcinisan - Shapovalov sedmog dana nakon zarazavanja (zarazio se tamo) igrao mec a Rafa sedam dana nakon zarazavanja leteo avionom u Australiju Edit : vrlo je neobicno da je ovo procurelo dva dana pre procesa. Edited January 8, 2022 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 8, 2022 Author Share Posted January 8, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Ja i dalje ne mogu da verujem koliko je uspeo da se ukanali, sve se nadam da će se na kraju ispostaviti da nešto od ovoga nije tačno. Ako je sve tačno, ovo može da mu potpuno sabotira ostatak karijere, hoće li ga pustiti na AO i šta će tamo uraditi ako ga puste sad uopšte više ne izgleda važno. A nisam sigurna ni koliko je posle svega bezbedno da ga puste u Melburn Edited January 8, 2022 by alcesta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 hour ago, Boxy said: Vidio sam da je bio u istom ovom outfitu kao na ovoj slici kad se slikao sa igracem kriketa Kevin Pietersonom, 15.12.2021... Tad je Pieterson bio u posjeti BG i Novakovoj akademiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Vidio sam da je bio u istom ovom outfitu kao na ovoj slici kad se slikao sa igracem kriketa Kevin Pietersonom, 15.12.2021... Tad je Pieterson bio u posjeti BG i Novakovoj akademiji Sumnjam, nema Novak sta da obuce, pa nosi svaki drugi dan istu garderobu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Znaci povrh svega ne tusira se nosi isto 5 dana. 😛 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ovde ima gomila slika sa te foto-sesije, ako nekog zanima. https://www.pressesports.com/reportage/1/144653/tennis-champion-des-champions-monde-2021-remise-trophee-champion-des-champions-2021-a-djokovic/1?displayFromHome=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Pravi Srbin 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) 6 minutes ago, Miki28 said: Vidio sam da je bio u istom ovom outfitu kao na ovoj slici kad se slikao sa igracem kriketa Kevin Pietersonom, 15.12.2021... Tad je Pieterson bio u posjeti BG i Novakovoj akademiji Film će se snimiti, to je jasno, a scenaristi će posjetiti ovo virtualno mjesto, u to sam siguran Edited January 8, 2022 by svi pjevaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wookie Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Pa to je trenerka iz njegove kolekcije, ko zna koliko stotina takvih trenerki ima za treninge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Nisam nesto mogao okaciti sliku sa IG pa evo na TW nadjoh te slike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Sve je Novak pripremio, samo nije računao na ekipe sa foruma i tvitera koje će ga raskrinkati. 🤣 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts