double fault Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 pa najbolje se uce te fore i fazoni preko filmova , po preporuci maminoj .... maratonce, obozavam Quote Pa neka ima, mora na nešto potrošiti 500 milijona. Skroman je u smislu da ne omalovažava nikoga, živi svoj život. to sam i ja rekla , ali da ne omalovazava , razmisli malo ozbiljnije. bas je onako pravi paketic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 6 minutes ago, Ace Rimmer said: Pa neka ima, mora na nešto potrošiti 500 milijona. Skroman je u smislu da ne omalovažava nikoga, živi svoj život. Ma to je sve OK, ali kakve veze ima sa skromnošću stvarno ne znam. Pokazuje da nije razmaženo derište, što malo paradoksalno zvuči u njegovim godinama ali neki to nikad ne prevaziđu, a on to nikad nije ni bio i na tome mu svaka čast, mada nisam sigurna koliko je Tonijev način vaspitanja dobar za bilo koga. Ako tako gledamo većina tenisera su skromni Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 (edited) Quote Ako tako gledamo većina tenisera su skromni skromni i sa jednom zenom poduze .... danil Quote "I want to thank Tennis Australia, especially Craig. I think tennis tournament director is a tough job and I think this year was ... well, you tell me. "And last but not least, I want to thank ... my team again." Edited January 30, 2022 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 23 minutes ago, Losmi17 said: Daj malo safta. Ja imam neke svoje teorije. Sta se prica? Da je brak protokolarne prirode i da je ciska u ulozi fikusa? Stara prica je to. Nije da imam novu ili bilo kakvu,ali o ovome se prica(lo) vec duze vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 1 minute ago, Drug Crni said: Stara prica je to. Nije da imam novu ili bilo kakvu,ali o ovome se prica(lo) vec duze vreme. Cek o cemu? Ovo sto sam ja napisao ili nesto drugo? Moze i pm ako neces ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 E jeste pm, a mi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Prenecu ja 😂 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Cirkularni pm? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Just now, alcesta said: Cirkularni pm? Moze 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 To je jedno, ali drugo je da kaze da je njegova povreda takva da nema pomoci, a onda izjavi da je igrao bez bolova...jedno sa drugim ne ide Ortopedima top klase nije jasno kako Nadal može 15 godina igrati top tenis sa tim sindromom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 47 minutes ago, Boxy said: Ovo je Medvedev kojeg je Djokovic tagovao, pa da li je realno boosted to je Daniilu "ime" na instagramu, na twiteru je drugacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Just now, wwww said: to je Daniilu "ime" na instagramu, na twiteru je drugacije. Jasno mi je zasto je promasio, nego gde bas ovaj da bude #boosted sa sve vakcinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Medvedev će se, od sada tj. od ove konferencije za štampu, na svakom turniru suočavati sa sve žešćim odijumom nevaspitane publike. Nije mogao da izabere gori trenutak da se ovako otvori: u situaciji kada preti rat između Rusije i NATO-a oko Ukrajine, on izjavljuje da će, od sada, radije igrati St. Petersburg nego Vimbldon. Očekujem početak jednog kvalitetnog razapinjanja prvo u medijima a onda i na turnirima, a intenzitet razapinjanja će zavisiti od uspeha na istim. Žalosno je što se uspešni teniseri iz Istočne Evrope stalno suočavaju sa latentnim rasizmom, naročito anglosaksonske publike, ali to je jednostavno tako i ne vidim da će se to menjati u skorijoj budućnosti. I da, pošto mi sleduju Marat Safin i Ana Ivanović, prvi je igrao u drugačije vreme i bio dobar dasa, Ana je lepotica sa jednim slemom. A i videli bi kako bi prošli da su zaređali kao Đoković ili Monika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Čestitke Hoku i gospodji na 21. slemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 3 minutes ago, implant said: Medvedev će se, od sada tj. od ove konferencije za štampu, na svakom turniru suočavati sa sve žešćim odijumom nevaspitane publike. Nije mogao da izabere gori trenutak da se ovako otvori: u situaciji kada preti rat između Rusije i NATO-a oko Ukrajine, on izjavljuje da će, od sada, radije igrati St. Petersburg nego Vimbldon. Očekujem početak jednog kvalitetnog razapinjanja prvo u medijima a onda i na turnirima, a intenzitet razapinjanja će zavisiti od uspeha na istim. Ja stvarno ne mislim da će se iko posebno osvrnuti na ovo, mnogo bi gore bilo da je pobedio Rafu pa nešto tako rekao. Kako će ga tretirati zavisiće od toga s kim će igrati pre svega, i naravno od rezultata i koliko će opštih ljubimaca da usput pričepi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 (edited) 6 minutes ago, alcesta said: Ja stvarno ne mislim da će se iko posebno osvrnuti na ovo, mnogo bi gore bilo da je pobedio Rafu pa nešto tako rekao. Kako će ga tretirati zavisiće od toga s kim će igrati pre svega, i naravno od rezultata i koliko će opštih ljubimaca da usput pričepi. Videćemo, ja mislim da će se itekako osvrnuti, možda ne odmah...ali da će se ovakva izjava, kao municija za (po potrebi) građenje negativnog imidža zaboraviti, nema šanse. Edited January 30, 2022 by implant Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 1 minute ago, implant said: Videćemo, ja mislim da će se itekako osvrnuti, možda ne odmah...ali da će ovakva izjava zaboraviti, nema šanse. Verovatno neće, ali ne verujem da bi taj odijum kako ti kažeš bio išta manji i bez izjave, to može samo nekome da posluži kao racionalizacija što ga ne podnosi, nešto kao Novakovo cepanje majice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 3 minutes ago, alcesta said: Verovatno neće, ali ne verujem da bi taj odijum kako ti kažeš bio išta manji i bez izjave, to može samo nekome da posluži kao racionalizacija što ga ne podnosi, nešto kao Novakovo cepanje majice. Ok, ali shvataš li ti o čemu mi pričamo? Maltene se podrazumeva da prema Medvedevu po difoltu postoji odijum - a zašto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 30, 2022 Author Share Posted January 30, 2022 (edited) Zato sto je Rus😔 a nije dasa kao Safin 🥰 Edited January 30, 2022 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 Pa rekao si gore, ja to ne osporavam, samo kažem da neće jedna izjava napraviti veliku razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 evo. javljaju se australijanci i pricaju kako nisu bili protiv mede nego su navijali da eto nadal uzme taj istorijski 21 gs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 2 minutes ago, implant said: Ok, ali shvataš li ti o čemu mi pričamo? Maltene se podrazumeva da prema Medvedevu po difoltu postoji odijum - a zašto? Ne znam, na W i na RGu nema, ali on je tamo poprilicno nebitan lik i nema neku sansu, dok je njujorsku publiku ipak preokrenuo i tamo nije toliki bad guy. Ove godine jeste ovde bio glavni na udaru, ali mozda zato sto je bio jedini pravi protivnik Nadalu, a svi su hteli da vide taj 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 10 minutes ago, Boxy said: Ne znam, na W i na RGu nema, ali on je tamo poprilicno nebitan lik i nema neku sansu, dok je njujorsku publiku ipak preokrenuo i tamo nije toliki bad guy. Ove godine jeste ovde bio glavni na udaru, ali mozda zato sto je bio jedini pravi protivnik Nadalu, a svi su hteli da vide taj 21. Preokrenuo zato što se očekivalo da će u finalu igrati protiv Đokovića, koga još više ne podnose 😉. Za W i RG se slažemo, tamo jednostavno nije faktor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 50 minutes ago, Boxy said: E jeste pm, a mi 49 minutes ago, Losmi17 said: Prenecu ja 😂 46 minutes ago, alcesta said: Cirkularni pm? Zavitlavate me.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 1 minute ago, implant said: Preokrenuo zato što se očekivalo da će u finalu igrati protiv Đokovića, koga još više ne podnose 😉. Za W i RG se slažemo, tamo jednostavno nije faktor. Ne, njegova svadja sa publikom u Njujorku je jos od 2019., kad je igrao finale sa Nadalom, ali su mu u prvim kolima bas zvizdali, on jos vise to trazio od njih, da bi na kraju navijali za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts