Jump to content

Recommended Posts

Posted

E, ja izasao iz dnevne sobe i cujem komentatora:  "Sjaaajno!", i normano pomislim Meda uzeo poen, kad ono celavi... Pa sta bre ti prenosis, ne radis za BBC vec za srspku verziju Eurosport-a, moras onda u tom duhu da komentarises!

• Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, deez nuts. said:

Pamet u glavu mu je bila uvek jaca strana u karijeri.

Toga se i ja najviše bojim.. Ali ipak mislim da je Đoković trenutno bolji od Nadala i da ga može okrenuti u broju GS titula.

Posted
On 1/28/2022 at 2:44 PM, diego said:

Ne samo da ce Nadal pobediti, vec ce to da bude i odlicno za Djokovica - vetar u ledja da nastavlja da osvaja slemove, i samar upozorenja da nema opustanja dokle god tvrdoglavo majorcansko govedo (😄) igra tenis. A sve kao broj 1, sto ce hraniti ego Djokovica i ulivati konstantno samopouzdanje. U drugom slucaju (a ne vidim kako ce Medvedev pobediti Nadala), izgubice broj 1 i bice to psiholoski udarac na njega, pogotovu sada, a slemove ce svejedno morati da juri da izbije ispred ove dvojice, sto ce biti teze sada kada je u k....

Evo da se samoquotujem i zasto je to dobro za Djokovica... Idemo!

• Like 1
Posted
Just now, dekssy said:

Toga se i ja najviše bojim.. Ali ipak mislim da je Đoković trenutno bolji od Nadala i da ga može okrenuti u broju GS titula.

Naravno da je bolji, Rafa je penzioner. Samo je pamet njegova prevagnula ovog puta i eto Rafe sa peharom.

Posted

Sa moralne bolje ljiga da ima više slemova nego antivaxer, procistitelj otrovne vode zdravom mišlju, teoriticar raznih zavera i propagandi. Tenisu je potreban Goat sa pravim životnim vrednostima. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Epski comeback!

Niko mu nikakve sanse nije davao nakon drugog seta, delovalo je kao da je gotovo ali je covek uspeo da okrene mec, stvarno neverovatno.

Potpuno je zasluzio ovo danasnjim izdanjem.

• Like 7
  • Tuzno 1
Posted
1 minute ago, mr clutch said:

Sa moralne bolje ljiga da ima više slemova nego antivaxer, procistitelj otrovne vode zdravom mišlju, teoriticar raznih zavera i propagandi. Tenisu je potreban Goat sa pravim životnim vrednostima. 

Nadal nesto manje dopingovan od Lebrona

• Ha-ha 1
Posted

Ima li smisla da čitam prošlih 19 strana? Verovatno bolje ne :classic_biggrin:

Bravo za Rafu, a šta reći za Danila, mislim da je Zverev to najbolje sumirao posle poraza, nije to bila igra za prvog igrača sveta, nisu slemovi na dva dobijena, a Big3 još neće u penziju, tj. Big2.

Ovi im opet ne daju stolice posle 5 i po sati :ajme:

Posted
Just now, Ace Rimmer said:

Što je najgore Đoković će izgubiti i prvu poziciju ako Medvedov osvoji Roterdam

To je toliko nebitno, da nisam siguran da li su potrebni razlozi da se navode.

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Ace Rimmer said:

Što je najgore Đoković će izgubiti i prvu poziciju ako Medvedov osvoji Roterdam

Djokovic ce izgubiti 1. poziciju i ako Medvedev osvoji RG, Vimbldon i Us Open.

Edited by diego
Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Ima li smisla da čitam prošlih 19 strana? Verovatno bolje ne :classic_biggrin:

Bravo za Rafu, a šta reći za Danila, mislim da je Zverev to najbolje sumirao posle poraza, nije to bila igra za prvog igrača sveta, nisu slemovi na dva dobijena, a Big3 još neće u penziju, tj. Big2.

Ovi im opet ne daju stolice posle 5 i po sati :ajme:

Posted

To bi bilo to 🙂

Ocekivao sam da ce Meda da se proseta, ali sam na kladionici ipak odigrao na Nadala, 2.6 kvota kad je krenuo da igra u trecem setu. 

Hvala domacinima PDFa na gostoprimstvu, svraticemo jos koji put, nadam se lepsim povodima a ne nekim skandalima. 😄

Posted

Na šta liči Rafa in vivo... jeza jedna. Danilu se meso odvaja od kostiju dok ga sluša i verovatno proživljava sve greške koje je napravio. Novak ovo ne gleda...2 hevi.

• Like 1