Kronostime Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 8 minutes ago, Nicklord said: Pa valjda moraš da upoznaš svog protivnika. Sun Tzu kaže ... Koncept nenasilja najbrze i najbolnije spoznas kada ti komarac sleti na jaja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Daju sad dron, ima ljudi u Jagodini Ali definitivno manje i od rts-a, a pogotovo od Slavije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ima više sad nego pre pola sata. Zato i kasni sve verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 5 minutes ago, shonke said: 38 minutes ago, Nicklord said: Dosta manje ljudi u Jagodini nego što sam mislio gledam maps površina je tu negde nešto preko 10 hiljada kvm, nije baš malo ljudi, preko 20 hiljada ljudi po snimcima deluje I ja gledam mapu i prenos na Pinku na jednom monitoru, Sarovica na drugom 😄 Ovde je lokacija bine. https://maps.app.goo.gl/9PBrM2CNJxhK98Bj9 Deluje poseceno ovako po mraku ali je to dosta mali trg, stvarno mi nije jasno zasto je to izabrano, ali njihov problem... Nakupice on tu, pricace se da je bilo 50-60 hiljada (na Pinku i Informeru ce reci 100k) iako tesko da ce biti 20k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ovaj trg je mali i uske su ulice. Recimo, mi smo krenuli danas od ovog trga Nismo mogli svi da stanemo ni blizu, bilo je po okolnim ulicama prepuno. A ovaj trg je veci od onog u Jagodini lagano. Videli ste gore snimak drona Kronos je okacio, ulica iste sirine kao u Jagodini. Ako je u Jagodini vise od 20 hiljada, u Kragujevcu je bilo 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Koliko god da ih ima, svi su stali pod jedan sendvič 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 18 minutes ago, Nicklord said: Pa valjda moraš da upoznaš svog protivnika. Sun Tzu kaže A brate rekao bih da posle 13 godina znamo protivnika. Jebem im majku svima, jaooo kad bi sobavljac sendvica za danas bio neki heroj koji je roknuo salamu sa salmonelom u sendvice da svi seru u gace i povracaju u autobusima na povratku kucama 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, NMX said: A brate rekao bih da posle 13 godina znamo protivnika. Jebem im majku svima, jaooo kad bi sobavljac sendvica za danas bio neki heroj koji je roknuo salamu sa salmonelom u sendvice da svi seru u gace i povracaju u autobusima na povratku kucama Ricinus u ovu rakiju što im se služi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vilhelmina Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) 47 minutes ago, McLeod said: Kad treba to da pocne? Informer javlja da je za sada odgodjeno za 18, a verovatno ce biti jos kasnije. Ne kazu zasto. Update: Tackasti softver kaze da vec ima 50 hiljada ljudi, a stize jos 20 hiljada. Kad ce - ne zna se. Edited 7 hours ago by vilhelmina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, NMX said: A brate rekao bih da posle 13 godina znamo protivnika. Jebem im majku svima, jaooo kad bi sobavljac sendvica za danas bio neki heroj koji je roknuo salamu sa salmonelom u sendvice da svi seru u gace i povracaju u autobusima na povratku kucama Bilo sta od Matijevica radi posao. 1 minute ago, DameTime said: Ricinus u ovu rakiju što im se služi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, vilhelmina said: Informer javlja da je za sada odgodjeno za 18, a verovatno ce biti jos kasnije. Ne kazu zasto. Nije se skupilo dovoljno stoke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gromovnik Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Gde ima snimak incidenta sa autobusom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Quote Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu biće određeno zadržavanje do 48 sati za M. S. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško Ubistvo u pokušaju tokom studentskih blokada u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beograd awwwww sta ti je reformisano pravosudje cim neko (ocigledno) nije iz SNS. Tesko ubistvo u pokusaju batoooooo A ostale sns bitange budu osumnjicene (gotovo nikad optuzene) za izazivanje opste opasnosti 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 14 minutes ago, Kooineeperk said: I ja gledam mapu i prenos na Pinku na jednom monitoru, Sarovica na drugom 😄 Ovde je lokacija bine. https://maps.app.goo.gl/9PBrM2CNJxhK98Bj9 Deluje poseceno ovako po mraku ali je to dosta mali trg, stvarno mi nije jasno zasto je to izabrano, ali njihov problem... Nakupice on tu, pricace se da je bilo 50-60 hiljada (na Pinku i Informeru ce reci 100k) iako tesko da ce biti 20k. prolila se masa po toj ulici jer ne mogu da stanu, realno to je mali trg a i ljude nisu tovarili po delu koji izlazi iz okvira ulice a i bina zauzima jedno 500kvm. Ali ni na jednom delu se ne vidi da su ljudi stisnuti i zato kažem, 20-25k. Plus Šarović sa ekipom ktv-a. 🤣 3 minutes ago, Gromovnik said: Gde ima snimak incidenta sa autobusom? na pinku išao kairon da je mup demantovao i nazvao incident izmišljenim. To je štimac objavio na twitteru, za taj incident da se desio. Ne znam da li je tačno. Mislim da će zanimljivo da bude ispred rts u 1930. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Rekli su na n1 za taj incident sa busom, da je studentkinja pocela da se sklanja od autobusa koji je krenuo u njihovom pravcu. Dok je to radila se saplela i povredila zglob, ali je valjda nije bus udario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Kakvi ljudi u Jagodini. Bukvalno talog sa dna kace koji ne mozes ni da pokupis. Sve najgore sto ova zemlja ima. Nije ovo nista novo, ali uvek se ponovo zgadim kad vidim. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 5 minutes ago, shonke said: na pinku išao kairon da je mup demantovao i nazvao incident izmišljenim. To je štimac objavio na twitteru, za taj incident da se desio. Ne znam da li je tačno U jednom uključenju reporter N1 reče da nije bilo kontakta autobusa i devojke već da je devojka krenula unazad da se skloni sa puta i da se dpotakla i uganula nogu. I on je to čuo od prisutnih, nije video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Uz pozdrave posle malo duže šetnje, upravo sam video na stranici Moj Beograd da ima i neka tribina u Kulturnom centru Rakovica na kojoj učestvuju Brnabićka i Mali, a da se narod okuplja: https://www.instagram.com/reel/DFN1eIHIeIe/?utm_source=ig_web_copy_link Zna li neko nešto više? Treba mi vremena da pohvatam šta se dešavalo u međuvremenu, mada znam za ono najbitnije sa protesta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 23 minutes ago, Papanikolesku said: Koliko god da ih ima, svi su stali pod jedan sendvič U koloru. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Kako bi bilo lepo da se blokiraju izlazi iz Jagodine Neka ih tamo po autobusima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 minutes ago, DJ_Vasa said: Uz pozdrave posle malo duže šetnje, upravo sam video na stranici Moj Beograd da ima i neka tribina u Kulturnom centru Rakovica na kojoj učestvuju Brnabićka i Mali, a da se narod okuplja: https://www.instagram.com/reel/DFN1eIHIeIe/?utm_source=ig_web_copy_link Zna li neko nešto više? Treba mi vremena da pohvatam šta se dešavalo u međuvremenu, mada znam za ono najbitnije sa protesta. Vucevic je u Futogu, Aca Srbin je u Jagodini. Razleteli se na sve strane. A Karleusa je trenutno politicki komentator na Prvoj. Prelepo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) Zasto dajete prostora nebitnom skupu iz Jagodine. Ljudi su sakupljeni iz ko zna kojih vukojebina. Veceras su tu jer su dovezeni i to je to. Vlast se osvaja od stanovnistva u Beogradu, Nisu, Novom Sadu. Nikad vise ljudi sirom Srbije a vi se raspisali o jebenom sns skupu. Pukao je kao zvecka!!! Edited 7 hours ago by Leo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ja sam iz Jagodine. Ovo je sasvim sigurno najveci skup u Jagodini. Prvi put je bina kod biblioteke. Odnos dodjosi vs grad ne bih kalkulisao sa tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts