Volter Posted Sunday at 06:57 PM Posted Sunday at 06:57 PM Ma i pobeda u Kosjeriću je dovoljna, žao mi za Zaječar što nije bolje organizovano, mislim na to da je bila jedna lista sa podrškom studenata. 1 1
Kooineeperk Posted Sunday at 06:58 PM Posted Sunday at 06:58 PM Ima li nekih rezultata za BM u Zajecaru?!
uncletima Posted Sunday at 06:58 PM Posted Sunday at 06:58 PM Da pustam Dia I onu zenu sto kosi, ili da lomim Telefon?
Smrtokapa Posted Sunday at 06:59 PM Posted Sunday at 06:59 PM Nisam Duško da imam stomak za informer tv, ali kompas na web portalu im divlja kao na severnom polu. 2
Geronimo Posted Sunday at 06:59 PM Posted Sunday at 06:59 PM 1 minute ago, Kooineeperk said: Ima li nekih rezultata za BM u Zajecaru?! Krenula prvo sela, nije dobro... Tu grad mora da priblizi u egal.
Nicklord Posted Sunday at 07:05 PM Posted Sunday at 07:05 PM Moraju studenti (kad opozicija ne ume) da organizuje neki lagan vebsajt za praćenje šta je stiglo a šta ne za buduće izbore, ne mora ni mapa da ima. 1
Kooineeperk Posted Sunday at 07:05 PM Posted Sunday at 07:05 PM 5 minutes ago, Geronimo said: Krenula prvo sela, nije dobro... Tu grad mora da priblizi u egal. Kapiram da je grad teze prebrojati odnosno da ce tu biti najvise pritisaka i najvise neslaganja oko brojanja, najvise natezanja, tako da ima neke logike da to stize dosta kasnije... 4
Don Dusko Posted Sunday at 07:06 PM Posted Sunday at 07:06 PM Just now, srlepajce said: Trpaj Informer im je bolna tacka...Boli vas istina....Hahahahahahahah Gusi se hahahahahahaha
nemanjaol Posted Sunday at 07:07 PM Posted Sunday at 07:07 PM U Kosjericu narod prati kola sa birackim materijalom od birackog mesta do opstine i tu su sve vreme Tako ce isto morati i kad budu parlamentatni Mada po ovome sto smo danas videli, verovatno ce biti ozbiljnih sranja kada budu parlamentarni. Moracemo tad da budemo pametni, da se ne da povoda za prekid izbornog dana. Gotovi su 11 2 1 1
Volter Posted Sunday at 07:08 PM Posted Sunday at 07:08 PM (edited) Auuu šta je ljudi u Kosjeriću, a i na ulicama Zaječara. Edited Sunday at 07:09 PM by Volter 1 2
Drug Crni Posted Sunday at 07:09 PM Posted Sunday at 07:09 PM Kakav amaterizam op.liste. Odjavljujem se
Čvarkov Posted Sunday at 07:10 PM Posted Sunday at 07:10 PM Nisam bio ovako uzbuđen još od prvog poljupca kada sam studirao. 5
Nicklord Posted Sunday at 07:11 PM Posted Sunday at 07:11 PM 1 minute ago, Drug Crni said: Kakav amaterizam op.liste. Odjavljujem se Koga? 😄
Clash Posted Sunday at 07:12 PM Posted Sunday at 07:12 PM Listam kanale i najveci carevi su na Hepiju. Trojica penzosa strucnjaka i jedan malo mladji strucnjak analiziraju koje su snage Rusi razvili u osvajanju nekog kokosinjca u nekom selu u Ukrajini. Ovi ljudi su u nekom svom zenu i njima je do jaja. 13
uncletima Posted Sunday at 07:13 PM Posted Sunday at 07:13 PM 2 minutes ago, Don Dusko said: KO NE SKACE TAJ JE CACI!!!! Naslovna sa Informera?
Recommended Posts