Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, djura.net said:

Jel pitao neko Sarovica za komentar o susretu celnika SPC sa Putinom? Ne mogu da docekam da cujem sta bi izjavio.

Smisliće rusokolonaši neki izgovor već danas. Tupav naravno ali njima bolji ni ne treba...

• Like 1
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Auh i ova Nova.rs spusta se na neko Informersko dno... nije se KROV srusio nego spusteni PLAFON. Svakako, sreca da niko nije stradao... 

Ali ok, mozda i treba neko malo i u taj mulj da udje. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Normalni ljudi niti Vucica dozivljavaju kao svog predsednika, niti Porfirija kao svog patrijarha. Dozivljavaju ih kao dva govnara koja ce u  biti upamceni kao najvece protuve, hohstapleri i lopuze. Kao personifikacije svega zlog.

• Like 9
Posted
34 minutes ago, Kooineeperk said:

Auh i ova Nova.rs spusta se na neko Informersko dno... nije se KROV srusio nego spusteni PLAFON. Svakako, sreca da niko nije stradao... 

Pa daleko od toga da su oni savršeni, samo kad se uporede sa dnoformerom i ostalim režimskim "medijima", deluju kao vrhunac novinarstva. A kad se pogledaju izolovano, imaju ispade kao što je ovaj.

• Like 2
Posted
50 minutes ago, Kooineeperk said:

Pa ono, Ratko Femić im je jedan od urednika. Čovek bio glavni odgovorni urednik Kurira.

• Like 3
Posted

Prvoslav Perić slušao Azru..:puke: Da vidite samo kakvu mu je kućerinu sagradio brat, takođe sveštenik ovde u Somboru..pa je opasao zidinama da svet ne vidi raskoš i sjaj. Pas im majku lopovsku!!

Po meni, ova bradata bitanga je juče u svom KGB centru (čija je SPC filijala) bukvalno nastupao kao izaslanik onog Hohštaplera..kome je svojim nastupom pokušao da sačuva tron.

• Like 7
Posted

Ne mora muzički ukus da znači progresivno mišljenje i kvalitet karaktera, mada sam i sama dugo bila u toj zabludi. (ako je Azra uopšte znak progresivnog razmišljanja, možda prosto antititokomunističkog😄)

Imam i primjer iz iste branše, vladika Jovan Ćulibrk je veliki fan Joy Division, pisao tekstove na tu temu itd. 

Zbog toga sam ga jako cijenila, ali onda je negdje izašla vijest da je na privatnoj sjedeljci fizički napao jednu ženu. 

(šokantno, ali nažalost ne iznenađuje znajući da ih je mnogo mizoginih u crkvi). 

Od tada, džabe mu i JD (a vjerujte, ovo s moje strane nije sitna proklamacija). 

• Like 3
Posted
35 minutes ago, Drug Crni said:

Prvoslav Perić slušao Azru..:puke: Da vidite samo kakvu mu je kućerinu sagradio brat, takođe sveštenik ovde u Somboru..pa je opasao zidinama da svet ne vidi raskoš i sjaj. Pas im majku lopovsku!!

Ko mu je brat i gde? 

4 minutes ago, Mina D. Harker said:

Ne mora muzički ukus da znači progresivno mišljenje i kvalitet karaktera, mada sam i sama dugo bila u toj zabludi. (ako je Azra uopšte znak progresivnog razmišljanja, možda prosto antititokomunističkog😄)

Živ dokaz je @DameTime, samo u drugom smeru - kombinacija Ceca i progresivni leftizam nikako ne idu 😜😁

Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Živ dokaz je @DameTime, samo u drugom smeru - kombinacija Ceca i progresivni leftizam nikako ne idu 😜😁

Malo je poznato da je Svetlana stara levičarka i antikapitalistkinja... 😜

Spoiler

I bogati plaču, zašto ne
teku im suze biserne
u bolu su svi
rođeni jednaki

I bogati plaču zašto ne,
ali ih niko ne čuje
u životu je sve
mač sa oštrice dve

...

Ja živeću i dalje
od svojih ideala
jer da od tebe živim
ja ni jutro ne bih dočekala

• Ha-ha 5
Posted

Ali da ti onako hinjski i potmulo odeš u Moskvu onom gnomu matorom koga izbole stolimir za Srbiju već 20 godina. Da odeš da drukaš svoj narod, svoju decu i pastvu. Zbog ober ludaka, ober kriminalca i njegove vlasti. Pa bagro jedna smrdljiva. Jesu li obojeni studenti koji hodaju ponosno sa Hristovim barjacima? Jesu li obojeni možda ratni veterani koji su invalidi ostali i zbog te crkve? Gde nestadoše sabornost i mir pre mesec dana?

Smeće pogano i odvratno, nisi dostojan ni da se prekrstiš i prošetaš Hramom kamoli vodiš nešto u šta je ovaj narod nekad verovao. Dajte i njemu odred Ćacija da ga brane, da ne popije kajganu iznenada.  

• Like 19
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
2 hours ago, Molina23 said:

Ali da ti onako hinjski i potmulo odeš u Moskvu onom gnomu matorom koga izbole stolimir za Srbiju već 20 godina. Da odeš da drukaš svoj narod, svoju decu i pastvu. Zbog ober ludaka, ober kriminalca i njegove vlasti. Pa bagro jedna smrdljiva. Jesu li obojeni studenti koji hodaju ponosno sa Hristovim barjacima? Jesu li obojeni možda ratni veterani koji su invalidi ostali i zbog te crkve? Gde nestadoše sabornost i mir pre mesec dana?

Smeće pogano i odvratno, nisi dostojan ni da se prekrstiš i prošetaš Hramom kamoli vodiš nešto u šta je ovaj narod nekad verovao. Dajte i njemu odred Ćacija da ga brane, da ne popije kajganu iznenada.  

Ovo klosarsko opankavanje studenata je samo jedan sloj ove sramne epizode.

Jednako odvratno je otvoreno nudjenje Srbije da bude rob Rusiji. Najgore je sto ce to kao u svakoj organizaciji sa hijerarhijom da ae prenese na najnize vojnike, popove i veroucitelje kojima ce ovo biti radni zadatak.

Nije da su i dosad nesto to krili ali sad ce biti u turbo modu.

• Like 10
Posted

Sta se cudite...ako je mogao da zove mirotica i da mu govori da ne deli narod zasto ne bi i ovo radio

inace mu nije prvi put da vredja studente

lik je klasican sns clan a zlo mu se vidi u ocima

treba dodati jos jedan zahtev a to je smena patrijarha ili ce se ici na blokade SPC-a

Svako ko je protiv nas je neprijatelj i tako prema njemu treba i da se postupa

• Like 1
Posted
20 minutes ago, nbg88nbg said:

treba dodati jos jedan zahtev a to je smena patrijarha ili ce se ici na blokade SPC-a

Bez uvrede, ali ovo je čisto lupetanje.

• Like 6
Posted (edited)
5 hours ago, Molina23 said:

Е, али најјаче што ништа слично овде да каже, све нека неутралност, помирљиви тонови, позива на међусобно поштовање и разумевање и онда оде у Русију и распојаса се, као да људи то овде неће видети. Срамно.

Edited by Red
  • Like 7
Posted
10 minutes ago, Red said:

Е, али најјаче што ништа слично овде да каже, све нека неутралност, помирљиви тонови, позива на међусобно поштовање и разумевање и онда оде у Русију и распојаса се, као да људи то овде неће видети. Срамно.

Mnoge kučkice teže da oponašaju svoje gazde. Tako i ova mafijaška, dok folira mir & stabilnost, iz daleka puca narodu u leđa. Svi oni na kraju liče na njega.

• Like 3
Posted
1 hour ago, nbg88nbg said:

Da je tzv. narod pametan, otkačili bi SPC odavno, a paganske običaje bi mogli da obavljaju bez popova. Da je malo pametniji, onda bi kao u SAD menjali crkve ako baš hoće da veruju u izmišljenog prijatelja u 21. veku. A da su još pametniji, broj ateista bi bio kao u nekim evropskim zemljama ili bi ih nadmašili.

• Like 3
Posted
10 hours ago, Don Dusko said:

Nemam reci za sta se Porfirije prodaje.....

Sramota me.

Ja uživam u mutavosti pomenutog i ne znam što bi tebe bilo sramota.

Koga on uopšte predstavlja.

Posted

Srbalji u svemu kasne 500 godina. Bordzija i pape nakon njega su prodavali oprost grehova za dobre pare, daveci se u luksuzu, pa im se desio Martin Luter. Bordziju smo dobili, ali nisam siguran da nam je Luter na vidiku.

Posted
11 minutes ago, crepiillupo said:

Srbalji u svemu kasne 500 godina. Bordzija i pape nakon njega su prodavali oprost grehova za dobre pare, daveci se u luksuzu, pa im se desio Martin Luter. Bordziju smo dobili, ali nisam siguran da nam je Luter na vidiku.

Pa dobro, ipak je korisno što će Profitije i AV malo pomoći. Taman da malo EU obrati pažnju na to ko im ide u Moskvu, da se smanji ruSSofilija sa sve idiotskim simbolima koji su išli i u Strazbur, a i opozicija bi mogla malo da podigne guzice i približi se EU.

• Like 3
Posted
20 hours ago, Utopista said:

Čekaj prijatelju, ti pričaš kao da Evropa ovde 35 godina bira raznu gamad a ne mi sami?  Kao da oni treba da nam menjaju vlast. Kao da oni trebaju da postave nekoga novog. Ima li nečeg što mi trebamo da uradimo, i za šta trebamo da preuzmemo odgovornost?

E vidis, ne biramo. Birali smo od 2000. do 2012. i smenjivali su se DSS i DS, od 2012. i pre 2000. to nisu izbori, to je siledzijstvo i cirkus. Nesto malo bolje od onoga sto postoji u Turskoj, Rusiji, Gruziji i Belorusiji.

Nemojmo stalno da pricamo da nesto biramo, kad nema uslova za slobodan izbor.

Mene nervira i što čekamo da nam ova deca na ulici reše sve probleme, to je tako jajarski...a kamoli da to očekujem od nekoga kojeg većinski ne volimo ili čak mrzimo i želimo mu propast. Kao da onda ne bismo i sami propali- ali mi smo svakako propali pa neka onda i oni propadnu ko ih šiša...  Ali dobro to je već druga priča o našoj kolektivnoj šizofreniji ili licemerstvu , nisam ni sam 100% siguran, u kojoj decu šaljemo na zapad, koristimo sve zapadno a baš ništa rusko, a sve vreme se kunemo u ove potonje nesrećnike...ili kada pljujemo  Evroligu i zviždimo himni, a izginusmo da budemo deo nje...ili kada prizivači Ruskog diktatora  kukaju što Evropa ne reaguje na našeg ipak blažeg diktatora..

Ovde i nije rec o Srbiji, rec je o tome sto neko zmuri i pravi se lud na ocigledno silovanje demokratije i slobodnih izbora. I ako ces da pomenes da ni u drugim zemljama nema slobodnih izbora, pa nema, ali su Rusija i Turska ogromne zemlje i moze im se da rade sta hoce, a Belorusija i Gruzija su u ruskom dvoristu, nisu deo EU prostora.

To da Rusija ovde nema svoje interese ne znam ko može da poveruje. Ostali smo im jedini korisni idioti preko kojih guraju prst u oko ovdašnjem okruženju, odakle šire svoj uticaj i odakle eventualno mogu ponovo zapaliti Balkan bilo na Kosovu bilo u Bosni.  Slažem se ja da bi oni više voleli da su to neke druge budale sa boljim položajem poput Bugara ili Hrvata ili čak i Crnogoraca, ali jbg svi progledaše i ostali smo samo mi slepci pa im i takvi nikavi značimo. Makar do prve prilike dok ne nadju neke vrednije pa nas ne menjaju kao kusur za žvaku...

Ti si zaboravio bombardovanje i devedesete?

Nema sta Rusija da se ista mesa, u Srbiji NATO (manje EU) gledaju kao neprijatelje i jedini nacin da se taj odnos popravi je da se nekako standard drustva popravi, ma sta standard, da se bar korupcija smanji, a ne da jedina poruka bude "budite srecni jer nema rata, a i najbolji od vas ce moci da se snadju na zapadu". Super za te najbolje, ali sta to briga one koji ostaju, a njih je vecina?

Mi smo baš suprotno Evropi nebitni. Nemamo šta da ponudimo osim eto tog litijuma možda i relativno jeftine radne snage. Položaj nam ja krajne nebitan - niti imamo izlaz na more, niti neki važni putevi vode preko nas osim ka Albaniji i Grčkoj koje pak imaju luke pa ni za njih nismo bitni Zaobilaze nas svi kroridori.  Slepo crevo smo Evrope, crna rupa. I narod je birao i bira te koji su otvoreno rekli da ćemo biti 'rupa na skupocenom evropskom tepihu.'. Otvoreno rekli!

Narod je pro ruski otrovan. Kriminal i korupcija caruju. Delimo državljanstva ko zna kakvim belosvetskim njuškama, od Rusije do Irana. I takvi im trebamo?  Ne zajebavajte me molim vas jer odavno nije smešno...

Ako smo im nebitni, sto su instalirali Vucica i SNS na presto i sto lazu da je on neki demokrata? Zasto posluju sa njim? Zasto jednostavno ne kazu, evo vam Kina i Rusija, nas bas briga?

E sad, ako ces da pricas da nisu oni instalirali to je vec ispricana prica - nije desnicarski DSS isao u koaliciju sa SNS nego Dinkicev URS + gomila preletaca iz DS.

Drugim recima, stalo im je da imaju poglavicu ovde koji ce vecno da vlada i briga ih sta je i ko je Vucic bio ranije.

Šta imamo mi da bi oni želeli da nas prime u društvo?  Pa ja prvi na njihovom mestu ne bih to uradio, posebno ako sam se pre toga opekao sa Madjarima i Slovacima... Nebitni smo, ne volimo ih, nemamo alternativu u vidu pro evropske opozoicije da ponudimo, a nešto od njih tražimo i očekujemo. Šta nudimo zauzvrat? Da ubijemo opet nekoga koga pomognu da dodje na vlast kao što smo Djindjića?  Koliko puta tako?

Nemoj bre da lažemo i sebe i druge. Jedan Istanbul ima 3 puta više stanovnika od cele Srbije, a ponašamo se kao da se svet vrti oko nas... nebitni smo osim u smislu da ne pravimo sranja po regionu, i ako mogu nešto da vajde od nas, baciće nam neke mrvice, a opet će bolje biti raditi kod njih nego kod Kineza, sigurno će i ekološki standardi biti viši, i to je u principu to. Jer većina ovde tako želi već decenijama.

Oni nama trebaju a ne mi njima, a mi se sve vreme ponašamo kao da je obrnuto.

Sad kazes "nemamo alternativu u obliku proevropske opozicije". Ako nemamo more, ako nemamo nista, ako nemamo resurse, zasto je bitno sta mi ovde mislimo? I mislis li da se oni tamo obaziru sta mi ovde mislimo?

Tacno je da smo mi megalomani koji misle da ovde zive najpametniji ljudi, najlepse zene, najludji navijaci, najtalentovaniji sportisti, ali ne pricamo ovde o nama, pricamo o EU i zapadu.

7 hours ago, Molina23 said:

Mene zabole cosak za Putina, tu je glavni Porfirije (i Irinije Backi). Ono sto su oni uradili bi bilo kao da otac tuce zenu i decu, dodje stric i kaze da je tuzan zbog toga sto je u porodici njegovog brata takva atmosfera, onda taj isti stric ode nekom komsiji i pocne da prica kako se zena i deca bahate, kako im nikad dosta, kako otac pije zbog toga jer su nezahvalni i ponekad i pretera, ali da treba da se zna ko odlucuje u porodici. A komsija (ili komsije) takodje nesto ne vole da ohrabruju slobodu svojih ukucana pa klimaju glavom i slezu ramenima.