Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, djura.net said:

Jel pitao neko Sarovica za komentar o susretu celnika SPC sa Putinom? Ne mogu da docekam da cujem sta bi izjavio.

Smisliće rusokolonaši neki izgovor već danas. Tupav naravno ali njima bolji ni ne treba...

• Like 1
Posted
1 hour ago, srlepajce said:

Auh i ova Nova.rs spusta se na neko Informersko dno... nije se KROV srusio nego spusteni PLAFON. Svakako, sreca da niko nije stradao... 

Ali ok, mozda i treba neko malo i u taj mulj da udje. 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Normalni ljudi niti Vucica dozivljavaju kao svog predsednika, niti Porfirija kao svog patrijarha. Dozivljavaju ih kao dva govnara koja ce u  biti upamceni kao najvece protuve, hohstapleri i lopuze. Kao personifikacije svega zlog.

• Like 2
Posted
34 minutes ago, Kooineeperk said:

Auh i ova Nova.rs spusta se na neko Informersko dno... nije se KROV srusio nego spusteni PLAFON. Svakako, sreca da niko nije stradao... 

Pa daleko od toga da su oni savršeni, samo kad se uporede sa dnoformerom i ostalim režimskim "medijima", deluju kao vrhunac novinarstva. A kad se pogledaju izolovano, imaju ispade kao što je ovaj.

• Like 2
Posted
50 minutes ago, Kooineeperk said:

Pa ono, Ratko Femić im je jedan od urednika. Čovek bio glavni odgovorni urednik Kurira.

• Like 3
Posted

Prvoslav Perić slušao Azru..:puke: Da vidite samo kakvu mu je kućerinu sagradio brat, takođe sveštenik ovde u Somboru..pa je opasao zidinama da svet ne vidi raskoš i sjaj. Pas im majku lopovsku!!

Po meni, ova bradata bitanga je juče u svom KGB centru (čija je SPC filijala) bukvalno nastupao kao izaslanik onog Hohštaplera..kome je svojim nastupom pokušao da sačuva tron.

• Like 6
Posted

Ne mora muzički ukus da znači progresivno mišljenje i kvalitet karaktera, mada sam i sama dugo bila u toj zabludi. (ako je Azra uopšte znak progresivnog razmišljanja, možda prosto antititokomunističkog😄)

Imam i primjer iz iste branše, vladika Jovan Ćulibrk je veliki fan Joy Division, pisao tekstove na tu temu itd. 

Zbog toga sam ga jako cijenila, ali onda je negdje izašla vijest da je na privatnoj sjedeljci fizički napao jednu ženu. 

(šokantno, ali nažalost ne iznenađuje znajući da ih je mnogo mizoginih u crkvi). 

Od tada, džabe mu i JD (a vjerujte, ovo s moje strane nije sitna proklamacija). 

• Like 2
Posted
35 minutes ago, Drug Crni said:

Prvoslav Perić slušao Azru..:puke: Da vidite samo kakvu mu je kućerinu sagradio brat, takođe sveštenik ovde u Somboru..pa je opasao zidinama da svet ne vidi raskoš i sjaj. Pas im majku lopovsku!!

Ko mu je brat i gde? 

4 minutes ago, Mina D. Harker said:

Ne mora muzički ukus da znači progresivno mišljenje i kvalitet karaktera, mada sam i sama dugo bila u toj zabludi. (ako je Azra uopšte znak progresivnog razmišljanja, možda prosto antititokomunističkog😄)

Živ dokaz je @DameTime, samo u drugom smeru - kombinacija Ceca i progresivni leftizam nikako ne idu 😜😁

Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Živ dokaz je @DameTime, samo u drugom smeru - kombinacija Ceca i progresivni leftizam nikako ne idu 😜😁

Malo je poznato da je Svetlana stara levičarka i antikapitalistkinja... 😜

Spoiler

I bogati plaču, zašto ne
teku im suze biserne
u bolu su svi
rođeni jednaki

I bogati plaču zašto ne,
ali ih niko ne čuje
u životu je sve
mač sa oštrice dve

...

Ja živeću i dalje
od svojih ideala
jer da od tebe živim
ja ni jutro ne bih dočekala

• Ha-ha 3
Posted

Ali da ti onako hinjski i potmulo odeš u Moskvu onom gnomu matorom koga izbole stolimir za Srbiju već 20 godina. Da odeš da drukaš svoj narod, svoju decu i pastvu. Zbog ober ludaka, ober kriminalca i njegove vlasti. Pa bagro jedna smrdljiva. Jesu li obojeni studenti koji hodaju ponosno sa Hristovim barjacima? Jesu li obojeni možda ratni veterani koji su invalidi ostali i zbog te crkve? Gde nestadoše sabornost i mir pre mesec dana?

Smeće pogano i odvratno, nisi dostojan ni da se prekrstiš i prošetaš Hramom kamoli vodiš nešto u šta je ovaj narod nekad verovao. Dajte i njemu odred Ćacija da ga brane, da ne popije kajganu iznenada.  

• Like 12
Posted
2 hours ago, Molina23 said:

Ali da ti onako hinjski i potmulo odeš u Moskvu onom gnomu matorom koga izbole stolimir za Srbiju već 20 godina. Da odeš da drukaš svoj narod, svoju decu i pastvu. Zbog ober ludaka, ober kriminalca i njegove vlasti. Pa bagro jedna smrdljiva. Jesu li obojeni studenti koji hodaju ponosno sa Hristovim barjacima? Jesu li obojeni možda ratni veterani koji su invalidi ostali i zbog te crkve? Gde nestadoše sabornost i mir pre mesec dana?

Smeće pogano i odvratno, nisi dostojan ni da se prekrstiš i prošetaš Hramom kamoli vodiš nešto u šta je ovaj narod nekad verovao. Dajte i njemu odred Ćacija da ga brane, da ne popije kajganu iznenada.  

Ovo klosarsko opankavanje studenata je samo jedan sloj ove sramne epizode.

Jednako odvratno je otvoreno nudjenje Srbije da bude rob Rusiji. Najgore je sto ce to kao u svakoj organizaciji sa hijerarhijom da ae prenese na najnize vojnike, popove i veroucitelje kojima ce ovo biti radni zadatak.

Nije da su i dosad nesto to krili ali sad ce biti u turbo modu.

• Like 4