Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, DJ_Vasa said:

Kažu da te pljeskavice laju kada ih zagrizu.

To je uticaj kineskog partnera i njihove dijete. 🙂

• Ha-ha 4
Posted

Ima neki lik, ne znam ni da li ga pratim na tviteru sa nikom Мерилин.

Kakve su to kletve i psovke na makedonskom, okačiću jednom ovde :classic_laugh:

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
38 minutes ago, Helena said:

Ima neki lik, ne znam ni da li ga pratim na tviteru sa nikom Мерилин.

Kakve su to kletve i psovke na makedonskom, okačiću jednom ovde :classic_laugh:

"Ustata ko salama skisnata"

Najjača glava 😂

Edited by DameTime
  • Love 1
  • Ha-ha 5
Posted (edited)
26 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ovi se u međuvremenu potukli međusobno:

https://www.instagram.com/p/DIUajZMsuG1/

Pretpostavljam da je uzrok svađe mesto za učenje pod šatorom ili neka knjiga.

Male su sanse da ce smeti da ikome padne napamet jer su upregli masineriju maximalno,cujem da i iz BG se ide organizovano, vozice ih busevima i vracaju ih busevima da slucajno ne smugnu cim se upisu.

Nego valjda kad ovi odu ce da bude neke istrage i kazni i to debelih jer 15.03 ceo prevoz je stao sto u BG sto za BG a sad ce raditi sve u 16.

Edited by MeanMachine
Posted
21 minutes ago, Helena said:

Не знам шта су луге 😁

Pa si došao da jedeš ljude i diraš ih kao neki penzionerski hleb u pekari, a ne da se lečiš, jebeno žirafsko govno.

• Like 1
  • Love 2
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
Posted

Opet mi pada na pamet kako je ovoga puta sve ovo dobro.

Na ranijim velikim mitinzima sns-a, bilo je "Izlet za Beograd, ima ukusan sendvič, ima da idete or else, ali nije tako loše to, malo se procunja i prošeta po gradu, taman da razbijete monotoniju."

Sada će ih zatvoriti u obor kao stoku. Još jasnije će im pokazati čemu im služe i šta misle o njima. Ako je u tim ljudima ostao minimum nekog dostojanstva, makar će zapamtiti ovo. I doći će vreme za naplatu.

Danas je skup porobljene Srbije. Da prebrojimo i vidimo koliko još ljudi treba osloboditi od straha.

• Like 6
Posted
13 hours ago, MeanMachine said:

Ljudi moji pa ove zajebali, setimo se da su na lokalu obecavali pecenje ko na vasaru a dobice pljeske od cuvenog leskovacki mix rostilj "mesa" i to verovatno najlosija kategorija tog miksa.

Ako bude sreće potrovaće se svi od "Matijević" mlevenog mesa...

Posted
6 minutes ago, Smrtokapa said:

Sada će ih zatvoriti u obor kao stoku. Još jasnije će im pokazati čemu im služe i šta misle o njima. Ako je u tim ljudima ostao minimum nekog dostojanstva, makar će zapamtiti ovo. I doći će vreme za naplatu.

Danas je skup porobljene Srbije. Da prebrojimo i vidimo koliko još ljudi treba osloboditi od straha.

Teško. Više od 70% ljudi biće tu zato što je ucenjeno, mora ili su plaćeni. Njima nije to prvi put, da li će im sada proraditi taj minimum dostojanstva, ne verujem, al voleo bih da si u pravu. Ovi ostali uglavnom stariji, to je zabetonirano, na njih ne vredi gubiti vreme. Imam takve i u familiji, nekad mi čak žao kad vidim koliko su glupi. Imam poštovanja zbog njihovih godina pa izbegavam raspravu jer njihovom glupošću mogu samo da iskočim iz takta i pošaljem ih dođavola. 

• Like 7