Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

„Uvek ću birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera“: Lidija Vukićević napustila UDUS

Niz se nastavlja. Očekujem da sledeće oglašavanje bude „Ta-ta-ta-tira, neću više da se igram s vama jer ostajem sa drugarima”, a mogao bi da ih napusti i Lepomir Ivković. Onaj ko nabroji bar dve bitne uloge ovog drugog zaslužuje pivo.

17 hours ago, DameTime said:

BIA i panduri... šljam

Iskrenog sam mišljenja da i najdemokratskije države imaju veću štetu nego korist od tajnih službi, a ovakve kao naša isključivo štetu.

• Like 1

U moru neozbiljnih postova koje pisemo na kosarci trenutno, dosao sam ovde da se malo uozbiljim. 

Gledam ovih dana sve sto ova decurlija radi i budem i ponosan i tuzan. Za ponos, svakako ne treba da objasnjavam, rade ih klinci svaka im cast, samo neka ostanu zajedno, slozni, da istraju, a mi matori cemo da pomognemo. 

Tuzan sam jer nisam bio student 90ih, moje vreme za to je nesto kasnije doslo, kao srednjoskolac sam hteo da krenem za Beograd 5. oktobra, ali mi moji nisu dali, iako su opoziciono orijentisani tada bili, jer sam jos bio golobradi deckic (da sam barem bio punoletan). Moje studentsko vreme je proslo u medjuvremenu (uspesno, razume se, nisam kao ovi SNS-studenti studirao do 40ih), i tokom mojih studentskih dana nije bilo ovakvih akcija... E zato sam tuzan. Ne zato sto nisam imao priliku da ucestvujem (mislim, mogu i sad, naravno po strani, kao matorac u odnosu na njih), nego sto imam neki osecaj da smo mi, moja generacije i bliske, koje su dosle posle tih 90ih, bile u naponu snage sredinom 2000ih, propustili da i mi uradimo nesto, uljuljkali smo se, mislili smo da ce od sada sve biti ok, demokratija, otvorenost ka Evropi i svetu... a onda ubiju premijera, a mi nista. A da smo i mi nesto uradili, barem "samo vas gledamo" varijantu, mozda ne bi bilo potrebe za ovim danasnjim, masovnim studentskim protestima.

Tako da, deco danasnja, izvinite sto smo vas doveli u ovaj polozaj sada, da vi morate opet da radite, ono sto su i generacije pre moje morale, a mi nismo 😞 

• Like 3

6 hours ago, DJ_Vasa said:

„Uvek ću birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera“: Lidija Vukićević napustila UDUS

Niz se nastavlja. Očekujem da sledeće oglašavanje bude „Ta-ta-ta-tira, neću više da se igram s vama jer ostajem sa drugarima”, a mogao bi da ih napusti i Lepomir Ivković. Onaj ko nabroji bar dve bitne uloge ovog drugog zaslužuje pivo.

Lepomir Ivkovic je imao dvije uloge zivota - 1996 kao Slobin hemoroid, a briljirao je u rimejku 2018 kao Vucicev hemoroid. 

• Ha-ha 1