fancy Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Oseća se kod Seke taj jak vajb Spoiler u vezi Ristovskog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago „Uvek ću birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera“: Lidija Vukićević napustila UDUS Niz se nastavlja. Očekujem da sledeće oglašavanje bude „Ta-ta-ta-tira, neću više da se igram s vama jer ostajem sa drugarima”, a mogao bi da ih napusti i Lepomir Ivković. Onaj ko nabroji bar dve bitne uloge ovog drugog zaslužuje pivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 17 hours ago, DameTime said: BIA i panduri... šljam Iskrenog sam mišljenja da i najdemokratskije države imaju veću štetu nego korist od tajnih službi, a ovakve kao naša isključivo štetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Dace bog kada ovi padnu sa vlasti da se novine i TV Informer prve ukinu. Slucajno sad cuo sta pricaju to je ono da nepoverujes... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Trebalo je da stanu ispred njih 15 minuta i ćute. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) https://www.reddit.com/r/serbia/s/Fehr6KsRUV Slagao nije trepnuo, bukvalno se niko nije oglašavao protiv litijuma od nabrojanih. Ipak, moram mu odati priznanje kako je sportski sve to podneo. Edited 4 hours ago by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Znači roditelji dižu kredite Mada svaka budala koja se upeca ovo i zaslužuje da završi na ulici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 hour ago, Урош19 said: https://www.reddit.com/r/serbia/s/Fehr6KsRUV Slagao nije trepnuo, bukvalno se niko nije oglašavao protiv litijuma od nabrojanih. Ipak, moram mu odati priznanje kako je sportski sve to podneo. Nek je Jokicu na cast sto ga ova spodoba na ovaj nacin koristi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago U moru neozbiljnih postova koje pisemo na kosarci trenutno, dosao sam ovde da se malo uozbiljim. Gledam ovih dana sve sto ova decurlija radi i budem i ponosan i tuzan. Za ponos, svakako ne treba da objasnjavam, rade ih klinci svaka im cast, samo neka ostanu zajedno, slozni, da istraju, a mi matori cemo da pomognemo. Tuzan sam jer nisam bio student 90ih, moje vreme za to je nesto kasnije doslo, kao srednjoskolac sam hteo da krenem za Beograd 5. oktobra, ali mi moji nisu dali, iako su opoziciono orijentisani tada bili, jer sam jos bio golobradi deckic (da sam barem bio punoletan). Moje studentsko vreme je proslo u medjuvremenu (uspesno, razume se, nisam kao ovi SNS-studenti studirao do 40ih), i tokom mojih studentskih dana nije bilo ovakvih akcija... E zato sam tuzan. Ne zato sto nisam imao priliku da ucestvujem (mislim, mogu i sad, naravno po strani, kao matorac u odnosu na njih), nego sto imam neki osecaj da smo mi, moja generacije i bliske, koje su dosle posle tih 90ih, bile u naponu snage sredinom 2000ih, propustili da i mi uradimo nesto, uljuljkali smo se, mislili smo da ce od sada sve biti ok, demokratija, otvorenost ka Evropi i svetu... a onda ubiju premijera, a mi nista. A da smo i mi nesto uradili, barem "samo vas gledamo" varijantu, mozda ne bi bilo potrebe za ovim danasnjim, masovnim studentskim protestima. Tako da, deco danasnja, izvinite sto smo vas doveli u ovaj polozaj sada, da vi morate opet da radite, ono sto su i generacije pre moje morale, a mi nismo 😞 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Nek je Jokicu na cast sto ga ova spodoba na ovaj nacin koristi. Mos misliti da se Jokic sad oglasi i da podrsku studentima? Acika bi implodirao momentalno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 26 minutes ago Share Posted 26 minutes ago Izgleda da Ivan Ivanović i ne zna više koga da pozove pa mu večeras gost Branko Ružić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ters Posted 18 minutes ago Share Posted 18 minutes ago 6 hours ago, DJ_Vasa said: „Uvek ću birati interes Srbije koju je predsednik Vučić uzdigao do neslućenih razmera“: Lidija Vukićević napustila UDUS Niz se nastavlja. Očekujem da sledeće oglašavanje bude „Ta-ta-ta-tira, neću više da se igram s vama jer ostajem sa drugarima”, a mogao bi da ih napusti i Lepomir Ivković. Onaj ko nabroji bar dve bitne uloge ovog drugog zaslužuje pivo. Lepomir Ivkovic je imao dvije uloge zivota - 1996 kao Slobin hemoroid, a briljirao je u rimejku 2018 kao Vucicev hemoroid. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 4 minutes ago Share Posted 4 minutes ago Mada vidim da Oskarovi mediji ošinuli po Ružiću. Ne mirišu ga već odavno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts