Perkos2 Posted Tuesday at 09:27 PM Posted Tuesday at 09:27 PM 28 minutes ago, Red said: Najveća tragedija je to što su ovakve vesti prestale da budu iznenađenje. Otvoreno mafijaška država, više se ne cimaju mnogo ni da sakriju, negiraće, poricati i zataškavati, na kanalima sa nacionalnom frekvencijom i drugim pro-vladinim medijima neće biti reči o ovome. Jedina nada ostaje da će jednog dana odgovarati za sve, ali za to moramo da se izborimo. Danas sam gledao snimak ispred doma zdravlja u Gračanici gde određeni broj ljudi protestvuje zbog nepravilnosti prilikom zapošljavanja. Tu naravno naprdnjaci utiču da ne dižu galamu i tako to a jedna nesrećnica kojoj je dopizdilo kaže"neću na kopaonik, idrm pravo u BG"nastaje panika, svi je upozoravaju da ne priča i ne pominje imena. Totalno ludilo, na sve to ova priča da i načelnik policije ćuti iako su mu roditelji stradali. Strašno
JohnnyDragon Posted Tuesday at 09:30 PM Posted Tuesday at 09:30 PM (edited) 17 minutes ago, Helena said: Sudski dokumenti jesu obavezno ćirilični, notar mi je vratio neku izjavu koju sam pisala na latinici, tako da ne znam za tu jednakost oba pisma. Mi u našem programu koristimo latinično pismo i nalazi se pišu latinicom i oni, opet, bivaju validni na sudu, jedino ako ih ne prevode. Kažem, uvesti vize ponovo. I to je jedna od promena u odnosu na raniji period.Retrogradni Merkur, šta li je ? 🙂 Uglavnom, više ni lokalne samouprave ne moraju da upostevaju pismo nac.manjine koja živi na tom području sa min 15% u udelu stanovništva, pa udžbenici takođe su bili problem. Ne shvatam samo čime ih plaća (mislim na EU) da se drže tako prema njemu, ali Srbija odnosno ova vlast apsolutno nema veze sa Evropskim kontinentom i mislim da bi ju se trebalo tretirati kao državu trećeg sveta a ne ovako kako je sada. Žao mi je jedino građana (normalnih) koji nisu krivi tu ali na kraju krajeva ta vlast je samo njihov izbor, nije ih izglasala ni Fra,Ger ili Hrvatska...Svako je odgovoran za sebe. Čak I danas, očito nije se mnogo ljudi potreslo I nisu želeli generalni štrajk. Meni to govori I dalje o tome koliko zaista žele promene. Manjina želi ali vecini je dovoljno dobro. Edited Tuesday at 09:33 PM by JohnnyDragon
Red Posted Tuesday at 09:33 PM Posted Tuesday at 09:33 PM 5 minutes ago, Perkos2 said: Danas sam gledao snimak ispred doma zdravlja u Gračanici gde određeni broj ljudi protestvuje zbog nepravilnosti prilikom zapošljavanja. Tu naravno naprdnjaci utiču da ne dižu galamu i tako to a jedna nesrećnica kojoj je dopizdilo kaže"neću na kopaonik, idrm pravo u BG"nastaje panika, svi je upozoravaju da ne priča i ne pominje imena. Totalno ludilo, na sve to ova priča da i načelnik policije ćuti iako su mu roditelji stradali. Strašno Tuga, život u strahu.
Perkos2 Posted Tuesday at 09:41 PM Posted Tuesday at 09:41 PM 5 minutes ago, Red said: Tuga, život u strahu. Država kao uplaćuje neke pare(20.000din) ali pošto ne rade pošte to ide preko naprdnjaka koji su lokalna vlast i naravno nepodobni i pni koji neće u autobuse da podrže AV nisu dobili pare. Kad odu da putaju oni im kažu "idi na kopaonik i pitaj što nisi na spisku" Klasična mafijaška igranka, glavni boss iz BG kao daje lovu a u stvari je deli sa svojim jatacima i jurišnicima.
Koca Popovic Posted Wednesday at 07:55 AM Posted Wednesday at 07:55 AM Da li je tacno da se JK spetljala sa bratom? Niko ovdje o tome ne pise. Ima li istine?
DameTime Posted Wednesday at 08:58 AM Posted Wednesday at 08:58 AM 1 hour ago, Koca Popovic said: Da li je tacno da se JK spetljala sa bratom? Niko ovdje o tome ne pise. Ima li istine? Ta priča kruži po Twitteru, pa da zbog toga botuje 24/7. Ali koga briga, olosh je olosh... 1
srlepajce Posted Wednesday at 12:44 PM Posted Wednesday at 12:44 PM A u jbt "radite u drzavnoj banci i jedete hleb iz drzavne kase" 3 1
Volter Posted Wednesday at 06:52 PM Posted Wednesday at 06:52 PM (VIDEO) Aktivisti: Pešake sa Kosova nedaleko od Gornjeg Milanovca ukrcali u autobuse https://n1info.rs/vesti/video-aktivisti-pesake-sa-kosova-nedaleko-od-gornjeg-milanovca-ukrcali-u-autobuse/ 1
Mina D. Harker Posted Thursday at 01:24 PM Posted Thursday at 01:24 PM Peščanik javlja: "Kolumnisti Peščanika Dejanu Iliću određen pritvor od 48 sati" Ako neko zna više - kako, zašto, pišite... 1 2
Smrtokapa Posted Thursday at 01:42 PM Posted Thursday at 01:42 PM Quote Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je saopštenje u kom potvrđuje da je priveden kolumnista Dejan Ilić i da mu je određeno zadržavanje. U saopštenju piše: „Povodom lažnih tvrdnji koje su iznete putem sredstava javnog informisanja, po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd doneli su rešenje o zadržavanju okrivljenog D.I. (rođen 1965. godine) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje panike i nereda iz člana 343. stav 2. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakonika na taj način što je u emisiji ‘Pokreni se’ koja se emitovala na televiziji ‘Nova’ dana 29.03.2025. godine na osnovu iznošenja lažnih tvrdnji izazvao paniku izjavivši: ‘Imate da birate – ili ćete tim ljudima otvoriti vrata da se sklone, a otvaranje vrata je ta prelazna vlada ili ćete se pomiriti sa tim da će teći krv ulicama, da ćemo izgubiti ne znam koliko života i ne znamo čije živote, da bismo se oslobodili njih.” Tužilaštvo navodi da će „okrivljeni u zakonskom roku biti doveden u tužilaštvo kada će ga javni tužilac saslušati na sve okolnosti podnete krivične prijave, nakon čega će preduzeti dokazne radnje iz svoje nadležnosti, u cilju pravilnog utvrđivanja činjeničnog stanja i donošenja na zakonu zasnovane odluke“. 1
Rex Posted Thursday at 01:50 PM Posted Thursday at 01:50 PM (edited) https://www.bbc.com/serbian/articles/c4g333930yqo/lat (troje hrvatskih državljana proterano u tri dana, uključujući i majku dvoje dece, koja radi i živi u Beogradu sa porodicom) Hapsi svoje državljane, proteruje tuđe, a ujedno sve naziva najpogrdnijim imenima. Znamo kako se to zove, da ne koristim baš reč. Edited Thursday at 01:50 PM by Rex 3
NMX Posted Thursday at 01:57 PM Posted Thursday at 01:57 PM Quote Tomislav Nikolić u Urgentnom centru Bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić primljen je u Urgentni centar. Kako saznajemo, primljen je u prepodnevnim satima, a mediji javljaju da se Nikolić povredio dok je kosio travu. Toma brat odlučio da preskoči ove Vučićeve vikend orgije i formiranje pokreta. 3 5
Volter Posted Thursday at 02:10 PM Posted Thursday at 02:10 PM Quote Na Vučićev miting pozvaju glumice Lidija Vukićević, Iva Štrljić i Jelena Đukić, teniser Janko Tipsarević, košarkaši Dejan Tomašević i Marko Kešelj, glumci Lepomir Ivković i Rastko Janković, operska prvakinja Ljubica Vranješ, TV voditelj Živko Nikolić, neurolog Svetlana Miletić Drakulić, hrirug Goran Stanojević, matematičar Stojan Radenović, automobilista Dušan Borković. Tu je i Dragoslav Bokan, predstavljen kao reditelj. 5
NMX Posted Thursday at 02:13 PM Posted Thursday at 02:13 PM Reditelj ratnih zločina, režirao uživo. Jebo mu pas mater 100 puta. 5 3
Don Dusko Posted Thursday at 02:25 PM Posted Thursday at 02:25 PM Kakva postava da se najezis. Kada ovo prodje svakog od njih obuci kao Cersi(shame shame) u Game of thrones pa kroz Beograd a narod okupljen i da ih gadja jajima. 6
srlepajce Posted Thursday at 04:23 PM Posted Thursday at 04:23 PM Uh sok prvo sam procitao Jelena Djokic Ova ne znam ni ko je
Helena Posted Thursday at 04:24 PM Posted Thursday at 04:24 PM POgledala sam video na tik toku ovoga čoveka, često je u Srbiji i osoba na mestu, podržava studente. Zna srpsku himnu i rugao se ćacijima koji je ne znaju. Ovo je delo Informera, Pinka i ostalih na čelu sa manje voljenim. Lepo je rekla dekanka. 4
suptil Posted Thursday at 05:35 PM Posted Thursday at 05:35 PM 3 hours ago, NMX said: Toma brat odlučio da preskoči ove Vučićeve vikend orgije i formiranje pokreta. Ma jok pojavice se izranjavan u zavojima 😄
033zero330 Posted Thursday at 05:37 PM Posted Thursday at 05:37 PM ... i tiho nosi stiropor za sobom. 5
goldberg bcd Posted Thursday at 11:38 PM Posted Thursday at 11:38 PM On 4/8/2025 at 11:30 PM, JohnnyDragon said: Žao mi je jedino građana (normalnih) koji nisu krivi tu ali na kraju krajeva ta vlast je samo njihov izbor, nije ih izglasala ni Fra,Ger ili Hrvatska...Svako je odgovoran za sebe. Čak I danas, očito nije se mnogo ljudi potreslo I nisu želeli generalni štrajk. Meni to govori I dalje o tome koliko zaista žele promene. Manjina želi ali vecini je dovoljno dobro. Zato sto se svi nadaju da ce neko drugi da im resi problem. Rusenje rezima podrazumeva period u kojem ce drzava da bude u problemu, polurasulu, period u kojem mnoge stvari nece funkcionisati itd. Mi bismo da Vucic sam sebe smeni tako sto organizuje postene izbore, posle izbora ne potplati neke iz opozicionih redova, jos ako je moguce da proEU/gradjanska opcija u nekim snovima dobije 50+% poslanika super, ako ne, onda cemo da kukamo kako su drugi oko nas zli, losi, pa onda ide depresija, pa nalet optimizma i gotov je ovog puta, pa onda poraz na izborima, i tako se sve ponavlja 50 puta. Cak je i u CG rezim (koji je, doduse, bio normalniji od ovdasnjeg) srusen tako sto su prvo krenule litije, pa su bili izbori, pa je rezim izgubio na izborima koji su bili sve samo ne posteni. Zasto? Pa zato sto su svi znali da dalja vlast Mila Djukanovica znaci da CG ne moze vise normalno da funkcionise. I opet, to ne znaci da ce sa rusenjem SNS stvari krenuti nekim boljim putem, svi ce biti srecni i zadovoljni i svi cemo da koracamo zajedno u jednu svetlu buducnost. Bice gore nego sada, mnogo nestabilnije, ali tako mora da bude, jer je alternativa sumanuta vlast jednog coveka. 3
Drug Crni Posted Friday at 12:41 PM Posted Friday at 12:41 PM Posle svega što Vučić radi, imate i dalje obraza da Mila poredite sa njim? 1
McLeod Posted Friday at 01:57 PM Posted Friday at 01:57 PM Da parafraziram pokojnu tarzaniju od pre 10ak godina - joj sto nas ne jebe gospodin diktator kao Milo, a ne ovaj jadnik. 3 4
Recommended Posts