Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

7 hours ago, Drug Crni said:

Ovo su Vučićeve SA falange. Nema sumnje. Jedino fale uniforme.

Klizimo u građanski sukob.

Srbija je u građanskom sukobu već nekih 35 godina, samo našoj strani niko nije rekao. A gubimo žestoko od neke 2012.

• Like 5

29 minutes ago, Drug Crni said:

Od danas i zdravstveni radnici počeli sa prekidom rada na 15.minuta.
Led probijen u Knjaževcu i Kraljevu.

I advokati su nešto najavili, čini mi se za 23.

Edit : evo sa reddita link

Edited by Урош19
  • Like 1

27 minutes ago, DJ_Vasa said:

A u međuvremenu bi dr Gangula od Nambije da diže spomenik Draži, al' mu ne ide:

Odbijen predlog Aleksandra Šapića da se izgradi spomenik Draži Mihailoviću

Šmrc, šmrc, ne razumeju ga ni ovi njegovi, šmrc, šmrc...

Svaki put kad pomislis da je neki SNS kadar dno odvratnosti  i da nema goreh uvek se pojavi neki koji to demantuje. Šapić je  jedna od retkih osoba koja mi je odvratnija i od pìčkoustog.

• Like 4

2 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Svaki put kad pomislis da je neki SNS kadar dno odvratnosti  i da nema goreh uvek se pojavi neki koji to demantuje. Šapić je  jedna od retkih osoba koja mi je odvratnija i od pìčkoustog.

Sapic je pokazao da je jos uvek sampion i uspeo je nemoguce.

Da bude gori za Beograd od Vesica.

• Like 8

2 hours ago, Volter said:

Daj Bože da je tako. Često i oni ne znaju šta hoće, oću kaki, neću kaki, cirkus u skupštini, ovaj u 1 posle ponoći ide na njih desetak, uveren da ga neće dirati jer je poslanik. Pa znaš sa kakvima imaš posla a nisi ni supermen da ih sve pobacaš, gde ćeš kog vraga zbog jebenih plakata. Bez potrebe se sam trti i namešta i ne čudi što neki i sumnjaju u njega. Kakva god da je opozicija, naravno da ću biti na njihovoj strani samo što pre da oteramo ovo zlo. A konačno je to zlo bar malo uzdrmano.

Goran Jesic je ovo lepo zamislio, ne pominje studente u smislu da ocekuje neko ujedinjen je:

Najavili ste formiranje političke inicijative “Solidarnost” – u kom pravcu ćete delovati i šta će biti vaši glavni postulati?

“Solidarnost” će biti direktan odgovor na razarajuću politiku SNS režima, koji je uništio institucije, osiromašio narod i obesmislio demokratiju. Delovaćemo u pravcu obnove društva na temeljima solidarnosti, pravde i jednakosti. Glavni postulati su beskompromisna borba protiv korupcije, zaštita radnika, vraćanje dostojanstva javnim službama i eliminacija straha koji vlast svakodnevno proizvodi. Vreme je da se politika vrati narodu, jer država ne sme biti privatno vlasništvo jedne partije i jednog čoveka.

https://nova.rs/vesti/politika/intervju-goran-jesic-ovo-nije-vuciceva-zemlja-vec-zemlja-svih-nas-studenti-su-mu-porucili-da-nece-stati-dok-je-ne-oslobode/

3 hours ago, Perkos2 said:

oni moraju da prave dramu i pokušaju na svaki način da razvodne studenski bunt, eto sad im je đilas meta pošto njihov glasački puj najviše ospice dobija na pomen đilasa i marinike i zna da su oni krivci za sve loše u Srbiji

stufdenti treba da teraju svoju priču bez zamajavanja sa njihovom medijskom hajkom 

E ovo je najveca istina, slave vise ne mogu da se prezive. Danas se samo prica o tome kako je Djilas lopov napadao decu koja samo rade svoj posao jer hoce on i Marinika da  se vrate da pokradu Srbiju i uvek se zavrsi kukanjem kako je sve poskupelo, kako se nema para, kako ne mozes da se zaposlis bez jake veze, kako su bahati iz Mtsa i Supernove i taman se nadas da su gosti na slavi na tragu uzroku problema i BAM ,,A vidis ovaj Djilas i Solak nakrali se kupili klub u Engleskoj i jos bi da kradu''.   I to je to. Tu pomoci NEMA.

• Like 9

Ja sam sinoć bila na arapskoj slavi i o tome se nije pričalo 😄 

11 minutes ago, uncletima said:

@ Dejm

U nedelju ides, da se krijes iza transparenta? :whistling:

PS. Alal vam, ćufte, deco! :heart:

Jok, idem da držim transparent iznad glave, ne znam samo koliko visoko mogu da ga podignem.

1 minute ago, DameTime said:

Ja sam sinoć bila na arapskoj slavi i o tome se nije pričalo 😄 

Jok, idem da držim transparent iznad glave, ne znam samo koliko visoko mogu da ga podignem.

Pa naravno da cete vi sa transaperntima da idete na arapske slave kad vas placaju odatle da rusite ustavni poredak. 

Necete sigurno da idete na srBske kao pravi domacini. 

40 minutes ago, DameTime said:

Btw, ortak sinoć reče, na srpskoj slavi ako hoćeš da baciš nuklearku, samo kažeš: ja smatram da sve treba da bude privatizovano :classic_biggrin:

Kroz 10 minuta max se gosti hvataju za gušu.

Ne pokusavati ovo nikako, ja to smatram zaista i reko sam, hvatali mene