Plavi Dres Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mislim da mu je to glavna ideja- nada da će neko da napadne ove "šatoraše" i da onda opet ljude na protestima predstavi kao nasilnike. 1
DJ_Vasa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 18 minutes ago, McLeod said: Samo neka radi, ovo je glupost, mene asocira kao da zeli da napravi zivi stit i da se plasi da ce narod da krene na predsednistvo ili zeli namerno da izazove sukobe. Ako ljudi nastave da zajebavaju ove budale po internetu, ima da se sami pokupe do sutra.
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 27 minutes ago, Plavi Dres said: Mislim da mu je to glavna ideja- nada da će neko da napadne ove "šatoraše" i da onda opet ljude na protestima predstavi kao nasilnike. Mogu oni i to da isceniraju... 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, DJ_Vasa said: Ako ljudi nastave da zajebavaju ove budale po internetu, ima da se sami pokupe do sutra. Ti će zbog jutarnjeg mraza da zbrišu pre 2 ujutru negde na toplo. Treba ih nekako tad snimiti. 1
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Stiletto said: Ti će zbog jutarnjeg mraza da zbrišu pre 2 ujutru negde na toplo. Treba ih nekako tad snimiti. Oni imaju i revnosne čuvare koji kao nekada staljinovi komesari "pucaju" u one koji bi da beže.
Recommended Posts