fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, srlepajce said: Niko ih se vise ne plasi 聽 Govorimo o 艩api膰evim pla膰enicima, privatnim bitangama? 聽 Nije to ozbiljna pri膷a, njih na kraju krajeva 拧titi murija kao 拧to 拧titi i njihove gazde. 聽 Malo je ljudi napolju, no dobro, radni dan...聽 1
nemanjaol Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ako nadjete ovome manu onda stvarno....Samo pevaju i drze zastavu... 馃槃 聽 Meni je ovo u skupstini grada super, tako je trebalo i u narodnoj 5
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vidim 拧ablon u nastajanju. Sad kad ovako krene u svim lokalnim skup拧tinama pra膰eno ljudima napolju i preciznim snjajperima... 2 2
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, fancy said: 聽 Govorimo o 艩api膰evim pla膰enicima, privatnim bitangama? 聽 Nije to ozbiljna pri膷a, njih na kraju krajeva 拧titi murija kao 拧to 拧titi i njihove gazde. 聽 Malo je ljudi napolju, no dobro, radni dan...聽 Ma naravno da ih stite ali alal vera ovim ljudima 聽 Deda sa kisobranom聽 7
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mali 拧utira u dupe, deda ki拧obranom... Dajmo da bar optimizujemo na拧 otpor - Ki拧obran u dupe, Best od both worlds 2 1 4
sasha arsenal Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 聽 Danas u 15h skup prosvetara u 膶a膷ku.Iako sam pun obaveza,moram da odem da ih ispo拧tujem. https://www.facebook.com/share/v/1FfjoVYiWo/ Edited 4 hours ago by sasha arsenal 3
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moraju sada da postoje manje akcije i carke da se drzi tenzija za 15. 8
Div Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 33 minutes ago, srlepajce said: Deda sa kisobranom聽 聽 Ne treba u glavu, to je udar u prazno. 聽 1 1
Klotzen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago ovi batina拧i su se iznenadili 拧to se ekipa branila. mislim da vi拧e ne膰e imati takve bahate ispade.
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, DameTime said: 艩ta ka啪e拧 na ovo mi拧ljenje struke?聽馃榿聽@Eddard 聽 聽 聽 Napisa膰u jednu ba拧 bolesnu stvar, a to je da 膯aci podse膰a malo na Danila, samo je lep拧i i elokventniji, dok Danilo izleda kao mutavi panj. Sa jedne strane聽 Vulkanizer gura 膯acija, ali mora da mu je bar malo krivo 拧to Danilo nije vi拧e u膷io 拧kolu.聽 7
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odli膷an performans hrabrih gra膽ana ispred gradske skup拧tine.聽 10
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Eddard said: Nisam mogao do kraja da odgledam, iznervirao me.聽 聽 Same聽馃珷聽Ina膷e, stvarno ne 拧ejmujem ljude na osnovu toga kako pri膷aju, ali pored sadr啪aja koji izlazi iz njegovih usta, mene u啪asno iritira kako govori... 3 minutes ago, 40Wins said: Napisa膰u jednu ba拧 bolesnu stvar, a to je da 膯aci podse膰a malo na Danila, samo je lep拧i i elokventniji, dok Danilo izleda kao mutavi panj. Sa jedne strane聽 Vulkanizer gura 膯acija, ali mora da mu je bar malo krivo 拧to Danilo nije vi拧e u膷io 拧kolu.聽 聽 E vidi拧, to je potencijalna interpretacija za拧to gura ovog 膯acija u prvi plan, zanimljiva je iz psiholo拧kog ugla. Nenadle啪nog sigurno ubija u pojam 拧to nema "dostojnog" naslednika.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I da ima, zna da bi ga guranjem pod spotlight mogao samo da izgubi a nista da dobije, pa da je detedanilo prelepo i elokventno dete sa IQ250.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jok ga i ne bi gurao, sje膰am se kako je na sajmu vina 膰erao dete da otvara i to膷i posjetiocima,聽panj聽ni to nije znao da uradi kako treba. 1 1
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jel shvatate sad za拧to neki od nas nisu smatrali da je ono u Skup拧tiin bilo optimalno. Pogledajte ovo, ne mogu sad na naslovnicu da poture 啪ene, nego evo ide ovaj balvan preko 啪ardinjere pravo na ljude.聽 聽 Svaka 膷ast ljudima kako se nisu upla拧ili, ja se ovih bedevija vi拧e pla拧im nego kornja膷a, ve膰ina kerova ume da stane i ne udara da ubije, ovi priu膷eni 膰e ozbiljno povrediti nekoga.聽 聽
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad sam gledao iz drugog ugla, onaj balvan 拧to je izazvao sve ovo je do拧ao skroz okolo i u拧ao u sred mase i napao nekog tipa koji je verovatno ga膽ao njih. Me膽utim ostali su odma napali njega brane膰i tog koga je uhvatio pa je tek onda preko ograde do拧lo jo拧 par batina拧a da pomogne balvanu. Ostalo se videlo i iz drugih uglova.
40Wins Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto bi se reklo, jel morate da zaposljavate bas sve sto jebete.聽 聽 1 6 1
Clash Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, 40Wins said: Sto bi se reklo, jel morate da zaposljavate bas sve sto jebete.聽 聽 Bez sumlje moraju.
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Prosireni rektorski kolegijum BU pozvao na strajk sutra... Nista to sustinski ne menja ni meni, a verovatno ni ikome drugom, ali nekako mi je puno srce 馃槃 1 2
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 29 minutes ago, 40Wins said: Sto bi se reklo, jel morate da zaposljavate bas sve sto jebete.聽 聽 聽 Ovo je mislim Ivkoviceva bivsa zena, dugo je ona u establismentu. I ima 50 i kusur godina svaka cast gospodjo i vasem hirurgu. 1
校褉芯褕19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 53 minutes ago, Mina D. Harker said: Jok ga i ne bi gurao, sje膰am se kako je na sajmu vina 膰erao dete da otvara i to膷i posjetiocima,聽panj聽ni to nije znao da uradi kako treba. Zlobnici bi rekli da je nesposoban na svog 膰a膰u 1
Smrtokapa Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, 校褉芯褕19 said: Zlobnici bi rekli da je nesposoban na svog 膰a膰u 聽 Dete Debilo. 1 1
Recommended Posts