Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja imam drugara koji je profesor na univerzitetu i kada krene palamuđenje mi ga pitamo ajde ti u politiku napravi stranku a mi ćemo svi iza tebe a on jednostavno odgovori "Nema šanse, odma bi me provukli kroz toplog zeca i sasekli u korenu, to mi ne treba ni najmanje".

E zato nam je opozicija takva kakva jeste, nepomenik je napravio atmosferu takvu da niko od integriteta ne želi da uđe u istu. Ulaze uglavnom oni koje je režim već ispljuvao tako da u startu kreću iz minusa. E to će se promeniti kada se sruši diktatura tako da tek onda možete da očekujete neke sposobnije ljude u našoj politici.

Za posao skidanja ove diktature najbolja je velika koalicija sa gomilom malih stranaka jer takvi nemaju nikakvu perspektivu da postanu novi diktatori, takva vlast će da izdrži godinu-dve kao i DOS i onda će se raspasti pa ćemo na tim drugim izborima da biramo po kvalitetu. Ako očekujete novog Đinđića ili nekog sličnog pa da sa njim rušite ovu vlast onda vas je nepomenik već strpao u "resistance is futile" grupu i neutralisao vas.

• Like 8
Posted

Dobar primer je Vostinic iz Lokalnog fronta. Svasta je doziveo a da se i nije angazovao na republickom vec na lokalnom nivou

Sta bi bilo da se angazuje 

• Like 2
Posted (edited)

Od EU vajde nema, ima Vučić očigledno neke obaveze koje mora ispuniti pa ga zato ovi i podržavaju. Stidljivo za sada tu i tamo ga kritikuju. Za Ruse i da ne pišem, pripala mi je muka kad sam ugledao onu koreografiju u Areni. Kakva bre koreografija onih koji kljukaju pohvalama ovo zlo da se još više ugoji, čiji mediji trube o nekakvoj ofarbanoj revoluciji. Dakle, sami smo. Najbolje tako, jer ako sami sebi ne pomognemo neće drugi niko. Neće nam drugi doneti slobodu, moramo se sami za nju izboriti. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 7
Posted

Pa,ovi protesti i jesu autentično srpski,domaći..to i smeta Hulji pa zato izmišlja priče o obojenim revolucijama.
Nema ovde nikakve pomoći spolja,a ja ne bih imao ništa protiv i da ima.

• Like 1