uvrnuto Posted Monday at 07:52 AM Share Posted Monday at 07:52 AM https://bsky.app/profile/zarkobns.bsky.social/post/3ldfplpgvmk2d Radivoje nije za Jovinu, on je za Lazinu. Ali ne gimnaziju, već ludnicu. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 08:01 AM Share Posted Monday at 08:01 AM 5 minutes ago, uvrnuto said: https://bsky.app/profile/zarkobns.bsky.social/post/3ldfplpgvmk2d Radivoje nije za Jovinu, on je za Lazinu. Ali ne gimnaziju, već ludnicu. To je ovo: Preporuka svima - sve bitno što ima na BlueSky može i na Twitteru da se nađe, pa je - dok IPS ne krene da podržava embedovanje BlueSky postova - zgodnije da se kopira share url sa Twitter/X-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted Monday at 08:11 AM Share Posted Monday at 08:11 AM (edited) 10 minutes ago, fancy said: To je ovo: Preporuka svima - sve bitno što ima na BlueSky može i na Twitteru da se nađe, pa je - dok IPS ne krene da podržava embedovanje BlueSky postova - zgodnije da se kopira share url sa Twitter/X-a. Iskreno, prvi put sam video bsky, ne znam ni šta je. A nisam ni na tw, kolega nam poslao. Hvala svakako. 😁 Edited Monday at 08:11 AM by uvrnuto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 08:22 AM Share Posted Monday at 08:22 AM Fenomenalni Boris Dežulović strikes again. Čuda prirode: šupci, a pičke 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Monday at 08:49 AM Share Posted Monday at 08:49 AM Ali: Dok je, naime, svet u neverici čitao o Ramisyllis multicaudati, u Srbiji su otkriće popratili sa prezirnim podsmehom. Nepomični crvoliki parazitski organizam koji obitava na mračnom dnu i širi se stotinama grana, a svaka na kraju ima po jedno malo dupe sa jednim malim šupkom, dakle hiljade malih šupaka koji onda seru gde god stignu i iz kojih u vreme reprodukcije niču male proste glave sa malim primitivnom mozgom i pičkice što legu jajašca iz kojih će se naposletku izleći isti takvi crvi granajući se u hiljade odvojaka, svaki sa istim onim malim šupkom na završetku? Ne znam za vas, ali ja nikad nisam pročitao precizniji i detaljniji opis Srpske napredne stranke. Masterclass! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 09:11 AM Share Posted Monday at 09:11 AM Nastavak sage o klečanju iz Novog Sada: Došo pop i sad zagledani u Rusiju čekaju svetu vojsku Jedinog Vođe da dođe i rastera taj sotonin nakot... Usput, brat kleči i moli se s rukama u džepovima Ali ni to nije sve... Pobedio. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 09:14 AM Share Posted Monday at 09:14 AM Pop 🤭 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 09:17 AM Share Posted Monday at 09:17 AM Fascinantna predstava za kamere i, pretpostavljam, za samoga sebe. Učenici bi trebalo da mu daju nešto mekano da podmetne pod kolena kako bi što duže izdržao u ovom samosramoćenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 09:21 AM Share Posted Monday at 09:21 AM Pokušavaju krimose da uguraju u škole, ali... Zna se ko je i šta je: Sve će jednom doći na naplatu. Ološ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted Monday at 10:11 AM Share Posted Monday at 10:11 AM To je ta pacovska njuska. Ajde objasnite mi sta pokusavaju sa ovim kretencinama? Da nekom pukne film, umlate ili ubiju nekog od ovih i onda Parizer uvede vanredno stanje? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 10:18 AM Share Posted Monday at 10:18 AM (edited) Ne znam baš za vanredno stanje ali da, verovatno hoće da snime napad na provokatora i onda bi počeli da spinuju kako su učesnici protesta nasilni. Edited Monday at 10:19 AM by JPM Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Monday at 10:20 AM Share Posted Monday at 10:20 AM Spill the tea gurl! https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/tanaskovic-pred-tuziocem-vesic-vodio-ceo-projekat-rekao-da-se-tako-dogovorio-sa-vucicem Very spicy content ahead. Evo nekih kvotova, ali toplo preporucujem da se procita ceo tekst. Quote Tanasković je u iskazu pred tužiocem tvrdila da je Vesić insistirao da on vodi sve projekte jer se navodno tako dogovorio sa predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem. “Ministar Vesić mi je rekao da je to jedini uslov da budem direktor (Infrastrukture železnice Srbije, prim. aut.), da prihvatim da on apsolutno upravlja i vodi sve projekte, jer je on navodno dogovorio sa predsednikom da se svi projekti isključivo tako vode”, rekla je Tanasković. Quote Tanasković je opisala i sastanak koji je, kako je navela, imala u septembru sa predsednikom Vučićem i ministrom Vesićem, a kom su prisustvovali i direktori javnih preduzeća koja spadaju u nadležnost Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. “Na tom sastanku predsednik je postavio pitanje budućih projekata koji tek treba da se rade, ko će ih voditi i ko je za njih odgovoran, pa je ministar Vesić potvrdio da su on i njegovo ministarstvo jedino odgovorni za projekte, jer jedino na taj način mogu biti završeni. Quote premijer Miloš Vučević je nakon toga inicirao sastanak, a ona je razgovarala sa tadašnjim ministrom Vesićem dok su zajedno čekali prijem kod predsednika Vlade. “Tom prilikom mi je ministar Vesić saopštio da ja u svakom slučaju neću imati pravo da se bavim projektima koje država radi, jer je to njegovo, i da on to radi preko izvršnog direktora Milana Novovića”, kazala je Tanasković. Vesić joj je, kako kaže, rekao da je to uslov da bude direktorka, a da je on sa predsednikom Srbije dogovorio da on “upravlja i vodi sve projekte”. “Ja sam mu na to odgovorila da, ako je zaista takav dogovor između njega i predsednika, da mi se to i pisanim putem pošalje”, rekla je Tanasković. Nakon toga, održali su sastanak sa premijerom, kome nije iznela ono što se dogovorila sa ministrom Vesićem, tvrdila je Tanasković. “Premijer je rekao da smo svi kolege i ljudi i da treba da sarađujemo”, rekla je bivša direktorka Infrastrukture. Ona navodi da je pisanu instrukciju o kojoj je pričala sa Vesićem zaista dobila, i to 28. maja, preko Vesićeve pomoćnice Anite Dimoski. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 10:22 AM Share Posted Monday at 10:22 AM https://resetka.rs/zandarmerci-upali-na-humanitarni-koncert-vredjali-i-tukli-goste-leskovcanin-zadobio-ozbiljne-povrede/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted Monday at 10:31 AM Share Posted Monday at 10:31 AM Potvrda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted Monday at 10:46 AM Share Posted Monday at 10:46 AM DNK analiza nastala 1984. Detektivi 1983. : 15 minutes ago, 033zero330 said: Potvrda. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Monday at 11:01 AM Share Posted Monday at 11:01 AM Da li smo presli "point of no return"? Nazalost, mislim da nismo jos. I opet je tajming nikakav, vreme prolazi, dolaze praznici i jednostavno ili nece biti dovoljno ljudi na blokadama ili nece biti onih koji ce te blokade osetiti jer mnogi nece biti tu. Ali je svakako pozitivno da se nesto desava, da mu se drma presto, da povlaci i rizicne poteze. Nismo daleko od te tacke bez povratka, umereno sam pozitivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 11:03 AM Share Posted Monday at 11:03 AM 1 minute ago, Kooineeperk said: vreme prolazi, dolaze praznici Nešto mi govori da će ova Nova Godina u gradu biti nešto kao nova 1996/1997... ko se seća. A da će blokade fakulteta prestati zbog praznika... pa skoro siguran sam da neće. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Monday at 11:06 AM Share Posted Monday at 11:06 AM @fancy nadam se da si upravu. Definitivno je nesto drugacije od onih grupnih protesta koji su zamrli na kraju. Zapravo, razliku pravi upravo Vucic svojim sumanutim potezima sa batinasima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Monday at 11:08 AM Share Posted Monday at 11:08 AM 1 hour ago, fancy said: Nastavak sage o klečanju iz Novog Sada: Došo pop i sad zagledani u Rusiju čekaju svetu vojsku Jedinog Vođe da dođe i rastera taj sotonin nakot... Usput, brat kleči i moli se s rukama u džepovima Ali ni to nije sve... Pobedio. Jedan mladi vatrenjak slobodi se kleo: "Samo za te žrtvovaću krv i život ceo! I u vatru i u vodu ja ću ići za te, ljubiću te, braniću te - dok me ne potplate." Nemaš karaktera! - Je l' da ti je žao? A kad bi ga im'o, pošto bi ga dao? Slobodu zbora gde god su stisli, tu jače buja sloboda misli. Jovan Jovanović Zmaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selina Posted Monday at 11:17 AM Share Posted Monday at 11:17 AM 9 minutes ago, fancy said: Nešto mi govori da će ova Nova Godina u gradu biti nešto kao nova 1996/1997... ko se seća. A da će blokade fakulteta prestati zbog praznika... pa skoro siguran sam da neće. Ja sam sada sigurna da ce biti tako. Nasi su ( srpski) protesti, stvarni, realni, niko to ne finansira, nikakvih hiljadu NVO ne huskaju jedne na druge i zaista sam zadivljena demokratskoj svesti kod ovih mladih ljudi, a za koje smo svi mi matoriji i matori mislili da im je sve potaman i da se nikada nece pobuniti jer jednostavn o i ne vide ovaj strasan sunovrat Srbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Monday at 11:28 AM Share Posted Monday at 11:28 AM Sto se tice NG, zanimljivo bi bilo da se mladi organizuju da bojkotuju ove "besplatne" koncerte na koje su baceni sleperi para. U Kragujevcu postoji online peticija za Karleusu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 11:32 AM Share Posted Monday at 11:32 AM 3 minutes ago, McLeod said: U Kragujevcu postoji online peticija za Karleusu. Evo vam je, ne treba vam peticija za to Šalim se, valjda protiv Karleuše? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Monday at 11:37 AM Share Posted Monday at 11:37 AM Svejedno. Za Karleusu u smislu za bojkot Karleuse, mada sad gledam oce da idu da sabotiraju nekako zapravo, tako da nece biti nista od toga. Bojkot i protest za NG negde drugde bi bio efektivniji. sto se tice ovoga u Nisu, moguce da su debili upali u pogresan klub, posto je blizu tog kluba bio koncert za podrsku studentima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Monday at 11:41 AM Share Posted Monday at 11:41 AM 1 minute ago, McLeod said: ovoga u Nisu Do tell, šta je to bilo u Nišu? 1 minute ago, McLeod said: Za Karleusu u smislu za bojkot Karleuse Vidi.. ima još 2 nedelje, svašta nešto može da se smisli za te 2 nedelje... pa makar i efektivni plakati bojkota te državne fufe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Monday at 11:46 AM Share Posted Monday at 11:46 AM 3 minutes ago, fancy said: Do tell, šta je to bilo u Nišu? Batinasi upali na huminatarni koncert i isprebijali par ljudi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts