DJ_Vasa Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 3 hours ago, Selina said: ...hoćemo rumunski scenario Laure Kuveši. ...ali ćemo dobiti deo tela koji se nalazi između nogu. Hajde da se ne zavaravamo iluzijama. Bezoblična masa koja se naziva narod i samo htela da na vlast dođu 'njihovi', koji će 'njima' da opraštaju kazne za prolazak kroz crveno ili vožnju u pijanom stanju, dogradnju terase koja smetakomšijama, posao za sina/ćerku kretena/kretenušu koji/koja nije ni za čuvanje ovaca na papiru i tome slično. Za bilo kakve vrste promena bi bila potrebna ozbiljan opozicija, a ne skup kretena od kranje levice do krajnje desnice koja nema nikakav program niti ideje. Sve više sam naklonjen mišljenju da su svi isti jer ovi koji sebe nazivaju opozicijom su svojim (ne)činjenjem pomogli režimu više od armije deklarisanih botova. Celokupan spisak aktivnozsti tzv. opozicije se svodi na rekreativne šetnje. Čovek je objasnio ono što govorim ovde već odavno: https://n1info.rs/vesti/novosadski-novinar-trazi-da-se-otvore-svi-ugovori-sa-kineskom-kompanijom-oni-nam-sada-grade-tunel-i-most/ To što mnogi imakju averziju prema režimu je sasvim OK stav, koji podržavam, ali nemaju adekvatnu zastupljenost. Njih zastupaju putlerovski lažni ekolozi, stranke čiji je broj članova taman za jedan kombi, a ono što javnost smatra za opoziciju ima 15-20 stranaka. Kad se pojave dve stranke koje imaju ideje i ljude, onda može da se priča o nečemu ozbiljnom. Jedini problem su ljudi jer su pripadnici tzv. naroda teška g*vna. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Niko nikad duže nije podnosio ostavku, a da je još nije podneo. Ovaj plač nad samim sobom traje cca već pola sata uz silno žaljenje samog sebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Mislim da sam 90% radnih dana u poslednjih dvadeset godina proveo ispod te nadstresnice bar u trajanju pusenja jedne ili dve cigare, kroz skolovanje, jedan pa drugi faks, pa 9 god u firmi. Tek od pre 12 meseci, kada sam promenio posao (i lokaciju) vise nije bilo potrebe da idem na Z. Rumenacki autobus i staje tacno na vrhu potkovice, i zapravo je onaj bus koji se vidi na snimku ispred stanice, sa planiranim polaskom u 11:55, i spasio zivot mojim sugradjanima, jer su se svi ukrcali u bus koji je srecom dosao pet minuta pre polaska. Nazalost, komsije sa iste trase iz Kisaca i Stepanoviceva, su jos cekali na svoj autobus, sto se i moze videti iz spiska zrtava, kao i oni iz Kaca i Budisave. Bolje da ne iznosim detalje porodicne tragedije koja je zadesila zenu iz Kisaca kojoj se jos bore za zivot. "Sreca" da nije padala kisa. U to doba dana ispod te nadstresnice bude stotinjak ljudi kada su takve vremenske prilike. Ljudi u selu su jako besni, mnogi su poznavali stradale iz susednog nam sela, kao i one koji su jos na urgentnom centru. Deluje mi da ovo nece tako lako oprostiti i zaboraviti SNS-u, kao Babica na naplatnoj rampi, ili helikopter... ...ili sticem takav utisak samo zato sto su ovde ljudi vise emotivno involvirani, jer su stradali ljudi koje smo poznavali, i jer je to mogao biti svako od nas sa te trase. Ocekujem i dobar odziv na sutrasnjem protestu. Dosta ljudi su najavili svoje prisustvo, i u selu, i u radnom kolektivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts