Sen Posted Wednesday at 06:52 PM Share Posted Wednesday at 06:52 PM 43 somića - sića. Ovo me je podsetilo kada je lično sin-dete Danilo na ruke, u kešu, dao 30.000 evra Draganu Vasiljkoviću (koji je to priznao, tj. zajebao se pa greškom istrtljao u jednom gostovanju na nekom YT kanalu). E sad, otkud detetu Danilu 30K evra da poklanja... pa prosto, radi u vinoteci pa zaradio... isto kao što je sin Marko svojevremeno nosio gajbice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted Wednesday at 11:31 PM Share Posted Wednesday at 11:31 PM Ovo je meni totalno iznenađenje... SNS botovi rade prekogranično😂😂 Odite na komentare https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/ek-ima-ozbiljne-zamjerke-za-srbiju-premijer-pazljivo-cemo-analizirati-dokument/2611479.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago On 10/30/2024 at 1:32 PM, Мџе said: Park u Krojcbergu (u nastavku treptauer parka). Misliš na Schlesischer Busch verovatno. To je isti deo kao i Görlitzer, sve narkići i dileri :). Treptower park je meni baš kul mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 2 hours ago, Eddard said: Misliš na Schlesischer Busch verovatno. To je isti deo kao i Görlitzer, sve narkići i dileri :). Treptower park je meni baš kul mesto. Jeste, meni je ipak tirgarden omiljen. Ništa lepše nego posle šetnje popiti pivo u Šlajzenkrugu. Nešto kao ovde kada prošetaš adom pa odeš u Dogmu ili prošetaš savskom promenadom pa odeš u silose ili Doker. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Jeste, Tiergarten je vrh, stvarno uživanje šetati se tamo kad je lep dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago On 10/31/2024 at 12:31 AM, JohnnyDragon said: Ovo je meni totalno iznenađenje... SNS botovi rade prekogranično😂😂 Odite na komentare https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/ek-ima-ozbiljne-zamjerke-za-srbiju-premijer-pazljivo-cemo-analizirati-dokument/2611479.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m Nznm kako imas stomak da citas komentare na "indexu". Par puta sam se usudio, i izgubio poslednji bit pouzdanja u covecanstvo xD Tamo je gori brlog nego na BalkanInfo-u, sto je steta, jer index stv ima dobre tekstove i objave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts