LazarusMNE Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Opet one 2-3 krizne godine, ključne za Srbiju 🤣 "Aco Srbine" xaxaxaxa kakav cringe fest, ko će meni platit ove duševne bolove za gledanje ovoga. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Koliko on njima pljuje u lice...Vas neko naterao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Koja komedija od lika. Ja sam vaš🤣🤣🤣🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyDragon Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Just now, LazarusMNE said: Opet one 2-3 krizne godine, ključne za Srbiju 🤣 "Aco Srbine" xaxaxaxa kakav cringe fest, ko će meni platit ove duševne bolove za gledanje ovoga. Hahahaha zašto gledaš mein Fuhrer?🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 6 minutes ago, Constantin said: Knežević.... Axaxaxa, ne laži da je Pipun bio na tribini, a dje to propuštih, skoro se uključih Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 OD SUTRA NISAM VISE PREDSEDNIK SRPSKE NAPREDNE STRANKE! . . . . . A krecem u osnivanje Narodnog Pokreta kog cu biti predsednik i kroz koji cu utopiti SPS i nacionaliste, a rebrendirati SNS. 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Pa nema više svog! Jbt, ostadosmo samo mi, mađari, rusi i belorusi. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Koliko je nervozan batica 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Sad se vec vide i ljudi koji odlaze sa trga Nikole Pasica... dok on jos prica. A on nikada losiji cini mi se... Sutra treba pokazati snagu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, LazarusMNE said: Axaxaxa, ne laži da je Pipun bio na tribini, a dje to propuštih, skoro se uključih Imao je neki spev u fazonu vi možda ne slušate Eltona Džona, ali zato čuvate zvečanska zvona 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milenko Puzigaca Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 2 hours ago, MeanMachine said: Seti se utakmice gde su ovakvi pokušali da spreče Vučiću p. skandiranje šta ono bi? Bežanija pre terena kad je masa ponesena sa par ludih likova krenula na njih. Jasta. Takođe postoji primer kad su takvi majmuni dosli u neku opstinu na jugu Srbije, kod "seljaka" da "navijaju" za Rad, pa krenuki u rulji da lome prozore na kucama oko lokalnog stadiona, a mestani izleteli sa tojagama pa ih pojurili, jedva su zive glave izvukli usranijeh guzica, a jedan se tako uplasio da se bez icega od straha goloruk popeo na lokalni spomenik visine 10m minimum, koji lici na neki monolit, samo sa fasadom od kamenih ploca, pa ga jedva vazrogasci skinuli. To su kurve, to je poenta. I onomad oko Rio Tinta ili nesto su bezali od gradana u neki haustor da ih ne lincuju, u Novom Sadu ili nesto, ima snimak. Ako pocinje, samo neka pocne, a takvi su onda bezopasni. Videlo se za vreme akcije Sablja kad su se bili zavukli u rupe i nisu smeli da zucnu. Oni su "jaki" samo zato sto niko nije poceo da ih guzi. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, LazarusMNE said: Axaxaxa, ne laži da je Pipun bio na tribini, a dje to propuštih, skoro se uključih Jes on...samo je malo promuko, ladno je ovde u maticu. On ti je večeras najviše Srbovao..on, pa Sima Spasić, pa tek Janko Tipsarević.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Just now, JohnnyDragon said: Hahahaha zašto gledaš mein Fuhrer?🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Jos da zaplace i full performans. Hvala. Hvala. Hvala🤣🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Beskrajno vas volim. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Božr kakva ober štetočina..Ovo svaki dan govori na Pinku i Hepiju, a ovoliko naroda podigao, zaustavio državu...a tek što košta....pu bre. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Just now, deez nuts. said: Beskrajno vas volim. Volim i ja vas... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Džaba vam novci moji sinovci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 1 minute ago, deez nuts. said: Beskrajno vas volim. Normalno da Vuk voli svoje ovce za jelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 To je to? Debakl. Mislim da mi se vratio optimizam. Ovo mora da se nastavi, borba mora da traje do izbora. I tamo im nikako vise ne dozvoliti da kradu, mora da se tome stane na put. A verujem da ima ljudi, koji ipak malo kapiraju stvari i da ce imati svoj stav i reci da nece vise u tome ucestvovati. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 3 minutes ago, DameTime said: Imao je neki spev u fazonu vi možda ne slušate Eltona Džona, ali zato čuvate zvečanska zvona 2 minutes ago, Constantin said: Jes on...samo je malo promuko, ladno je ovde u maticu. On ti je večeras najviše Srbovao..on, pa Sima Spasić, pa tek Janko Tipsarević.. Jbg, mora Pipun da opravda Firera, najvećeg finansijera Pipunove stranke i koalicije, da ne kažem koliko poslova im je prvorodjeni namjestio u BG na vodi, mislim da je iz vašeg budžeta finansirana srpska kuća u CG sa 2 miliona eura (koju Pipunova ekioa vodi, naravno). Ne plaća Firer to iz ljubavi, nego ruka ruku miluje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Kod mene egzodus u najveece ovih sto im bude i na bulevaru... Ko je sad došao do mog kraja pre više od pola sata je krenuo uz bulevar. Dakle, miting propo. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomas.hokenberi Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Jel gotovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Meni je ovo solidan blamage Tanak Vucic iskreno, kao i da je zbrzao, neuverljivo, ispuhao se covek. Sutra pada berba usiju za koordinatore zbog odbeglih ljudi. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 26, 2023 Share Posted May 26, 2023 Prema procenama s terena, skupu Srbija nade prisustvuje 200.000 građana. 🤣🤣🤣🤣 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts