uvrnuto Posted Saturday at 08:43 AM Share Posted Saturday at 08:43 AM 5 hours ago, Div said: Teško je reći, skup se ne održava na jednom mestu u tačno određeno vreme, biće ljudi na ulicama koji podržavaju, kretaće se, odlaziti, dolaziti, koliko mi se čini za Beograd, Autokomandu, nema još uvek procene broja učesnika tokom cele akcije, nemoguće je precizno proceniti, jer bi trebalo imati procenu kolio se ko zadržao na skupu. Verujem da će biti kao na dosad najbrojnijem skupu plus 10.000. Trudim se da ne padam u euforiju, pišem na osnovu raspoloženja ljudi koje vidim na ekranu, bilo u izveštajuma reportera, komentara na mrežama, najava dolazaka iz raznih gradova. Plus bar isto toliko Beograđana i ljudi iz Vojvodine i ostatka Srbije. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 08:54 AM Share Posted Saturday at 08:54 AM 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted Saturday at 09:03 AM Share Posted Saturday at 09:03 AM Ovo za to da smo uvek kontra je vise ljudi sa kojima sam pricao primetilo 😁 Ali neka nije to lose, mi to volimo. Lozenje treba da bude na max Mi krecemo za Novi Sad za nekih 20ak minuta, vidimo se Novosadjani 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted Saturday at 09:11 AM Share Posted Saturday at 09:11 AM 8 hours ago, Cavani said: Sta mislite, koliko ce ljudi biti sutra u NS? Moja prognoza oko 200 hiljada. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 09:18 AM Share Posted Saturday at 09:18 AM Ја кренуо сад. Не знамо каква ће гужва бити на улазу у град после, па боље раније овако. Видимо се. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Saturday at 09:25 AM Share Posted Saturday at 09:25 AM Biće ogromne gužve, ja sam sad prošao tom ulicom kod Beogradskog keja gdje su mostovi, i kroz centar i nema nigdje da se parkira, preporučujem da se krene sad. Novo naselje i Detelinara planira pješke do mostova 💪💪💪 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 09:27 AM Share Posted Saturday at 09:27 AM 4 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 09:31 AM Share Posted Saturday at 09:31 AM 1 hour ago, freethrow said: Dok se pita ekipa radiću više i boriću se na tržišnoj utakmici, biće uglavnom bungabunge kao poslednjih 15tak godina... Grešiš jer posmatraš sve kroz ideološke naočare. Iskrivljene toga isto kao i iskrivljene levice je donelo tu nesreću. Neprijatelj nema boju, mafija je na svim polovima političkog spektra. Mnogo ljudi časno igraju na tržišnoj utakmici i de facto omogućuju nesebičnom pomoći sadašnjoj borbi za pravdu da cveta. Nota bene: ja sam levičar, uvek bio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Saturday at 09:34 AM Share Posted Saturday at 09:34 AM 9 hours ago, Cavani said: Sta mislite, koliko ce ljudi biti sutra u NS? Jel ide neko s namerom u Novi Sad (a da nije biciklista, šetač itd)? Možda bih otišao do NS ali ne znam da li je to potrebno (uz to, oženjen sam već 😅 ). 5 hours ago, McLeod said: Jako zreli za svoje godine, znaju sta hoce i dominira stav nasi roditelji su fejlovali, tvoja generacija je fejlovala, mi necemo. Necemo da zivimo u ovakvoj zemlji, necemo da nas niko sikanira i necemo da trpimo debile da odlucuju u ime nas Ovo mi je nekako poznato... Kao da sam već čuo to negde, nekad davno... 2 hours ago, 40Wins said: To je ta generacija koja zaklapa laptop u 17.00 i odmah hoce velike plate, ali dobro, mozda je za Srbiju takav stav i potreban. Takav stav je svugde potreban inače će i posle 10 godina da tavore na minimalcu jer ima previše onih koji su na to pristajali dugo dugo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted Saturday at 09:37 AM Share Posted Saturday at 09:37 AM (edited) 9 minutes ago, Kronostime said: Da dok se ne pojavi tompson sa svojih 500 tisuća fanova Edited Saturday at 09:37 AM by Perkos2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted Saturday at 09:39 AM Share Posted Saturday at 09:39 AM 58 minutes ago, Darko said: Stupid problems require stupid solutions Loše su mu preveli "na ljutu ranu ljutu travu" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 09:39 AM Share Posted Saturday at 09:39 AM 1 minute ago, Perkos2 said: Da dok se ne pojavi tompson sa svojih 500 tisuća fanova Ako odrzi koncert sa skolskim drugom Pejcinom bice i milijun fanova. Iste pameti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted Saturday at 09:40 AM Share Posted Saturday at 09:40 AM 2 hours ago, Klotzen said: S tim što francuz tamo negde od Korone na ovamo nema više pristup režimskim medijima. Gostuje na kašičica na RTS kao i ostali a drugde su proterani. Postoji mala nada da ako bi ceo RTS ustao da bi nešto moglo da se menja jer ne može sve da ih otpušta ali verovatno je tamo u ovih 13 godina promenjena struktura zaposlenih i sada su većina stranački vojnici SNS Mislim da sam pisao već ranije, ako opozicija želi da dobije neke bolje uslove, pre svega treba da zahteva da barem jedan kanal sa nacionalnom frekvencijom bude otvoren za potpuno drugačiju uređivačku politiku. Pošto N1 neće dobiti nikad 5. licencu (a uskoro će i da nestane), najjednostavnije je da RTS "preda" jedan od dva kanala opoziciji (tačnije na nezavisno uređivanje programa) sa svim resursima na raspolaganju kao i ostatak rts mreže. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 09:47 AM Share Posted Saturday at 09:47 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
handys Posted Saturday at 09:52 AM Share Posted Saturday at 09:52 AM 11 minutes ago, shonke said: Pošto N1 neće dobiti nikad 5. licencu (a uskoro će i da nestane) Koliko je to izvesno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted Saturday at 09:52 AM Share Posted Saturday at 09:52 AM 1 hour ago, Klotzen said: Teško je pretpostaviti ali po meni biće minimum 50k. Mene je sva rodbina širom Srbije zvala da pita gde bi bilo najpametnije parkirati. Snajina rodbina sa juga takođe dolazi, sinoć sam nekom iz Bijeljine na četu onog kanala što je pratio studente tokom dva dana 10 minuta objašnjavao gde da dođe. Bilo je i na onom protestu 05.11. dosta ljudi sa strane ali danas bi lako moglo biti više ljudi izvan NS nego iz NS jer su studenti dosta ohrabrili i motivisali ljude. Ostaje jedino bojazan da će Varadinski i Žeželjev most biti slabo popunjeni jer će većina da ide na Most Slobode. Čak se pribojavam za Žeželjev jer tamo ne živi mnogo ljudi pa se može desiti da tamo budu samo studenti koji su određeni da tamo dođu. Nadam se da će Petrovaradinci da izvade tu stvar. Oko Varadinskog mosta već živi dosta ljudi tako da će tu u najgorem slučaju biti par hiljada ljudi. Ja kontam da se organizujem sa ekipom da prvo odemo do Žeželja pa onda šetnja kejom do Duge i na kraju most Slobode. Verujem da će dosta ljudi imati sličnu taktiku da uspe da vidi ceo protest bukvalno 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Saturday at 09:56 AM Share Posted Saturday at 09:56 AM 2 minutes ago, handys said: Koliko je to izvesno? Nece ni N1 ni Nova nestati, kao sto nisu nestali ni B92 i Studio B. Promenice vlasnika i od njega zavisi kakva ce biti uredjivacka politika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 10:02 AM Share Posted Saturday at 10:02 AM 26 minutes ago, shonke said: Jel ide neko s namerom u Novi Sad (a da nije biciklista, šetač itd)? Иде доста нас. Ево и овде је већ пар нас писало да идемо. Крени што пре, биће гужве. Ми смо близу уласка у НС, сад треба да видимо где да се паркирамо, пошто кажу да је све пуно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted Saturday at 10:04 AM Share Posted Saturday at 10:04 AM (edited) Ne znam kako da postavim Instagram story ovdje pa sam morao screenshot 🙂 Zatvoriće ulaze ka Novom Sadu mnogo prije 3 Edited Saturday at 10:07 AM by Henry Chinaski Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 10:14 AM Share Posted Saturday at 10:14 AM Ovo je isto jako vazno Radnici "Apoteka Beograd" sutra Ljudi tri meseca nisu primili platu a hoce da ih "kupi" ni manje ni vise Mocart kladionica 🤮 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted Saturday at 10:22 AM Share Posted Saturday at 10:22 AM (edited) Ja živim blizu Mosta Slobode tako da mi ovde idemo čoporativno nas jedno 20, imam i neke goste izvan NS koji su došli zbog ovoga. Biću tamo sat-dva koliko izdrže deca i seniori koji idu sa nama. Kasnije planiramo između 23-00h da odemo opet na jedno sat-dva ali tada idem sa drugarima pa ako bude malo ljudi možda ostanemo do ujutro da pojačamo studente. Mada mislim da će tamo biti žurka i da će celu noć biti puno ljudi. Slično kao na Autokomandi. Taj most je ogroman, mogu i fudbal da igraju po njemu. Po meni je najbitnije da bude što više ljudi od 15-18 kada će pažnja medija biti najveća jer to može opet da motiviše neke druge da dođu tokom tih 24h. Edited Saturday at 10:24 AM by Klotzen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted Saturday at 10:27 AM Share Posted Saturday at 10:27 AM A sada malo politički nekorektnog humora ... 😄 Quote 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Saturday at 10:28 AM Share Posted Saturday at 10:28 AM 3 hours ago, 40Wins said: To je ta generacija koja zaklapa laptop u 17.00 i odmah hoce velike plate, ali dobro, mozda je za Srbiju takav stav i potreban. Uostalom, nece svi ostati levičari kako vreme ide... Pa, tako nekako. Ali sa druge strane kad smo poceli pricu o tome, vidi se da ne barataju pojmovima najbolje, odnosno da je ta tradicionalna podela obesmisljena danas. Jer ja kazem ja sam ekonomski desno, a jedna mala kaze - znaci podrzavas Trampa. I kad smo nastavili pricu o ljudskim pravima i o politici generalno ista mala kaze ti si veci levicar od mene. Shvatili su donekle oni koji su slusali Milana St. Protica jer sam probao da se postavim slicno njemu (iako se ni sa njim ne slazdm skroz), ali su isto rekli ni on nije desnicar, a zapravo jeste, jer je dhss i pravljen po uzoru na evropske konzervativce s kraja 20. veka, koji danas maltene ne postoje jer su taj prostor uzurpirali populisti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Posted Saturday at 10:30 AM Share Posted Saturday at 10:30 AM Људи, не плаћа се паркинг, да знате. Пише у поруци због дана града. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Vasa Posted Saturday at 10:31 AM Share Posted Saturday at 10:31 AM 30 minutes ago, Kronostime said: Nece ni N1 ni Nova nestati, kao sto nisu nestali ni B92 i Studio B. Promenice vlasnika i od njega zavisi kakva ce biti uredjivacka politika. Oni kažu malo drugačije: Quote United Media, kao lider u medijskoj industriji jugoistočne Evrope, odlučno odbacuje bilo kakvu mogućnost da bi Olivera Zekić, bivša predsednica Saveta REM-a, mogla da postane direktorka naše kompanije, navodi se u saopštenju. Nikada joj nije ponuđena ta pozicija, niti postoji ikakva diskusija o promenama u upravljačkoj strukturi United Media. Ovaj izmišljeni scenario, koji je plasiran na televiziji Pink, potpuno je nerealan i očigledno temeljen na ličnim željama ili zabludama gospođe Zekić. Ta priča o prodaji više deluje kao Pinkova patka proturena kroz skup anonimnih budala po kojekakvim forumima i Tnjiterima. Da ima istine, verujem da bi se javnost tu dosta uzburkala, plus da bi zaposleni nešto istupili. Budalaštine tipa rekla mi svastika koja je čula od svoje komšinice čiji muž ima prijatelja koji ima poznanika čiji je šurak krečio u Yettelu ne treba uzimati u obzir. Bilo je toga i prošle godine, ali od svega nema ništa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts