Jump to content

Vox Populi - Vox Dei


MetalHead

Recommended Posts

Milos Jovanovic je trenutno najjaci konzument ruskog 'krokodila'

mislim da je i ona avetnica spustila loptu, odlozila lulu, a izgleda i Bosko.

 

Sve je jasno osim Jeremica sada, on se grlio i cmakao s tim ruskim 

akrepima, mozda i sa Rogozinom licno.

On je u opoziciji u najvecem procepu, mini Vucic dilema.

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Obecala sam te lajkove kako god da se izjasnite i sada sta cu - lajkujem, niko mi nije kriv :lol_2:

 

Harmonikin post nisam moracu ponovo da ga procitam verovatno u brzini nisam sFatila kako mu deluje to sto od svih bas milos jovanovic poziva na protest....

Link to comment
Share on other sites

A  zasto ja moram d aimam stav o tome? Pozivao Milos Jovanovic, Milica zavetnica, Damjan Knezevic(evo, setih se  imena), Bosko, Miodrag zarkovic, ne vidim razliku..sta mi promice? Ti protetsi mene ic ne interesuju, ne psvecjem im paznju, zivot je previse kratak..

Link to comment
Share on other sites

Приведен мушкарац због увреда изречених током упада у програм РТС-а

 

(ima snimak tamo)

 

Quote

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду идентификовали су и привели четрдесетшестогодишњег мушкарца који је узнемиравао и вређао новинарку РТС-а, током укључења у "Jутарњи програм", упутивши увреде и на рачун државе Србије, саопштио је МУП. Одређено му је задржавање до 48 сати, а у том року биће приведен на саслушање.

 

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду одређено је задржавање до 48 сати В. Ј. (46) због сумње да је извршио кривично дело Повреда угледа Србије из члана 173 Кривичног законика.

 

Он је приликом укључења репортерке РТС-а у "Јутарњи програм" улетео у кадар и просуо течност из лименке енергетског пића, а онда се окренуо да оде.

 

Одмах потом се вратио у кадар, стао поред репортерке и показујући подигнут средњи прст на обе руке увредљиво, са псовкама говорио о Србији, називајући је и "фашистичком" државом.

Како наводи тужилаштво, В. Ј. је држављанин Србије који живи у Немачкој.

 

У року од 48 сати биће приведен на саслушање.

Kakav im je to zakon, neka zaštita lika i dela? Pa lepo su pokazali da ovaj nije u pravu, e :lol_2: Povredio bre ugled :lol_2: Što bi rekao Rodni Troter, trebalo bi da javno guziš kokoške da bi povredio ugled ovoj familiji :lol_2:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, Milenko Puzigaca said:

...због сумње да је извршио кривично дело Повреда угледа Србије из члана 173 Кривичног законика...

 

Trebalo bi u takvim slučajevima dokazati da provizorijum pod tim imenom ima ugled, a ako vlast dozvoljava iscrtavanje murala ratnim zločincima, čini se da je taj ugled teško dokazati.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Valensija said:

Divan covjek, treba ga odmah pustiti. Nije zatvor prikladna ustanova za onakve.

Taj lik je zapravo seljačina, budala i kreten, ali je tzv. država koja brani slobodu govora još veći kreten od njega.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Valensija said:

Da, bice da je tako.

 

Naravno da će biti. Znas kako je kaznjen onaj u Engleskoj kad je u znak protesta izvadio alatku pa se na ulici popišao pred kraljicom? Nikako. Jedino ga kaznili 50 funti ili tako nesto zbog pišanja na javnom mestu, a pišanje pred kraljicom nije kaznjivo.

 

A Sex Pistols i

 

God save the queen
The fascist regime
They made you a moron
Potential H-bomb
God save the queen
She ain't no human being
There is no future
In England's dreaming...

 

I pesma je bila veliki hit, jedino na BBC nisu hteli da je pustaju i to je bilo to. Ali vazno ovog bakija u'apsilo. Tezak kriminalac. 

 

Je li, jel ce i njega masovno da siluju kao misicu kad je pravila senke rukama? Ali ovaj deluje malo stariji. Mozda su mu roditelji mrtvi pa nece moci da se prikljuce rulji, da ga siluju zajedno, kano sto se u Srbiji radi. Muke su to.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Je li, a ono o zastavi, jel se vazi ako ja na primer poludim i umislim da sam superheroj, i onda obučem spido kupaće gaće sa motivima zastave Srbije, a onda se ogrnem američkom zastavom kao plaštom, da li mogu da budem kažnjen? Nisam isticao zastavu druge zemlje bez da sam pored nje postavio zastavu Srbije. Ovako, samo sa plaštom:

 

 

 

 

 

Edited by Milenko Puzigaca
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Milenko Puzigaca said:

Je li, a ono o zastavi, jel se vazi ako ja na primer poludim i umislim da sam superheroj, i onda obučem spido kupaće gaće sa motivima zastave Srbije, a onda se ogrnem američkom zastavom kao plaštom, da li mogu da budem kažnjen? Nisam isticao zastavu druge zemlje bez da sam pored nje postavio zastavu Srbije. Ovako:

 

 

 

 

 

Onda moraš da nabaviš i ovo:

captain-5bd5b41588db7__880.jpg

 

Paz' samo da ne prolaziš blizu Vukojebingtona ili Pripizdenburga ili će lokalni šerif odma' da te u'apsi :lol_2:

  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Divan covjek, treba ga odmah pustiti. Nije zatvor prikladna ustanova za onakve.
Država koja u svoju zaštitu hapsi čoveka jer je pokazao srednji prst u kameru i nazvao je fašistička? Pa možda je on šabančina na kvadrat ali nista nije slagao.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

  • Like 7
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Drug Crni said:

Apropo price o tome kakav je karakter danasnje Republike Srbije i ima li ona ugled i sta ga cini?
 

 

Sad ce ti odredjene woke pahuljice  reci da si ''rasista'' i da ''generalizujes''. 

A neki od njih ima da te pitaju ''kojom si to matematickom metodom dosao do tog zakljucka''.

Edited by FrediB
  • Like 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

  

Quote

"Brinem za zimu, nafta je ponovo skočila, struje nigde biti neće, gasa ko zna, biće teška zima za sve nas", upozorava Vučić.

Predsednik Srbije je ukazao na mnoge izazove u energetskom sektoru. Upozorio je da će se Srbija ni kriva ni dužna naći u teškom energetskom položaju.

"I dalje trošimo 350 tona mazuta u Obrenovcu jer nam ugalj nije dovoljnog kvaliteta. Uvezete 20.000 tona mazuta pa vidite da vam treba 120.000 tona za celu zimu. Svi žele da im bude toplo. Niko od nas ne kreće se zimi u džemperu, a niko ne pita kako ćemo da napunimo gasovod", kazao je.

"Od 1, novembra nemamo više prava na uvoz ruske nafte. Ako nam se u rafineriji dogodi neki peh, kako ćemo da nađemo deolove, da je popravimo?", upitao je.

"Sada kopamo 62.000 tona uglja, a 92.000 tona nam treba zimi. Povećaćemo, kopaćemo možda i 85 hiljada, ali odakle da ga uvezemo", naglasio je Vučić.

"Neće biti struje u regionu ove zime. Jedini koji će sigurno imati struje su Bugari, zbog nuklearke. Ali kada govorite Srbima o nuklearkama onda je 'ne, ne, ne'", istakao je Vučić.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija/jedini-koji-ce-sigurno-imati-struje-su-bugari-2170830

Link to comment
Share on other sites

Smaranje o postavljanim bombama...

U petak, neposredno što je moj aeroplan poleteo i već bio negde iznad Albanije, stigla je dojava o postavljenoj bombi na aerodromu. Za malo...

Juče dodjoh i razmišljam usput...nemoj opet, pa da se dovlačim iz Sofije.....

Sreća, juče je bio izgleda neradni dan u Gambiji, pa su dojavili tek jutros....

Ima li kraja....

 

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, erwin said:

Pa ovo isto je govrio pre neku nedelju, najteza zima od '44, jos je ovo i blaya varijanta..on ili prica o ekonomskom tigru, dovoljnim rezervama graska, sardina, ili prica o nedovoljnim grobnim mestima, i najtezoj zimi,smrzavanju, gladi nuklearnom ratu, kao svaki bolesnik koji se ne leci..

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, DJ_Vasa said:

Onda moraš da nabaviš i ovo:

captain-5bd5b41588db7__880.jpg

Kad smo već kod "ovoga".....

Uz svaki rat ide i "specijalni rat" u cilju oslabljivanja borbenog morala kod protivničke strane. Tako su Amerikanci, tokom rata u Vijetnamu, bacali kondome iz aviona vijetnamskim borcima....ali, bili su neki 5XL veličine.....:lol_2::lol_2::lol_2:....nabijanje kompleksa....:smiley53:

Link to comment
Share on other sites

On 6/11/2022 at 6:10 PM, Mama_mia said:

 

Pa kako onda zvucim kao Vucic ako sam nesto izmenila?

 

Tako sto se recnik svodi na isto - jao sta nam rade, "ne napadaju oni Srbiju zbog Milosevica, nego napadaju Milosevica zbog Srbije" i slicni pokusaji skretanja paznje sa sebe.

 

Ako je neko kritikovan zbog te i te stvari, postavlja se pitanje da li je kriv ili nije. Tema u tom trenutku uopste nisu oni koji ga napadaju, zasto ga napadaju ili neke njihove greske. To je prvi princip postene diskusije, ako toga nema, dobijemo Vucicevu konferenciju za stampu ili tvoje odbrane Cedomira Jovanovica.

 

Quote

To sto si napisao da mi je svaki post isti, mozda si se pogresno izrazio a zeleo da kaze da mi je svaki post autentican? Jer ne znam tacno koliko imam postova - svaki je drugaciji. Postoji jos nesto sto je moguce da si pokusao a to je da me parafraziras obzirom da sam sama o svojim postovima napisala da su svi isti i to mozda bas u odgovoru tebi ili nekom sa stavovima slicnim tvojim

 

medjutim tvoja greska je sto nisi primetio da to da su mi postovi po stavovima isti ali dokazano svakako je svaki na drugaciji nacin napisan. Dokazi su na forumu tako da nema potrebe da prekrajas ocigledno.

 

Uopste ne pricam o stavovima, pricam o nacinu kako se ti stavovi brane - tako sto se konstantno napadaju odredjeni forumasi, tako sto se konstantno iznosi jedna te ista odbrana odredjenih politicara, tako sto se konstatno pise o istim stvarima bez obzira sta je tema.

 

Quote

Kad budem bila raspolozenija citiracu svaki post od pocetka foruma koji je pominjao cedu i ldp, medju njima je i mnostvo tvojih

onda mozemo da imamo bolje shvatanje kako se tema ceda i ldp stvorila u toj kolicini ....Zbog mene sigurno nije.

 

Potpuno je nebitno zbog koga se pise o Tomi, Lazi, Stevi, Cedu, Bokiju, Pedji ili Ziki - ono sto je bitno je da, ako je rec o politicarima, onda su oni javne licnosti cija je kritika dozvoljena na forumu i to pisanje moze da prekine samo moderacija ako je rec o off topicu. Svakako ne neki forumas koji napise "a pa vi njega prozivate jer je za Srbiju na zapadu, to vama smeta".

 

Quote

Ubuduce pokusaj da mi se ne obracas naredbodavno, nije to tvoja stvar da me upozoravas i optuzujes i nemoj da mi pises da treba da se uozbiljim jer si ti u svom besu smislio da trolujem i da treba da se uozbiljim, takodje  pokusaj da izbacis cedu i ldp iz svog repertoara (nisi sam i tome naravno). Ali ovi koji nicim izazv. pominju Cedu bar ne insistiraju ...naprave pokusaj dva, ako ne reagujem oni zacute do daljnjeg

 

Zasto bih izbacio bilo koga iz svog repertoara? Kako je tvoja stvar da li je neko napisao za Cedu Jovanovica da je na platnom spisku Vucica ili da je toliki demokrata koji je uzurpirao i unistio stranku jer ju je pretvorio u svoje porodicno preduzece?

 

Na sta bi licilo kada bi za svakog politicara postojala jedna osoba na forumu (ili vise njih) koji bi ga branili kao da im je iz oka ispao?

 

Quote

Nisi to primetio? Pa nisi primetio jer ti primecujes samo mene i to ni zbog cega nego zbog ideologije i stavova po tom pitanju.

 

Znaci zapamti i ispravi gresku - Imali smo ovo: moji postovi su autenticni, svaki je drugaciji zato kazi hvala ili zauvek cuti ...i naravno nikada me pogresno ne parafraziraj jer postovi stoje kao klisurine.

 

Projektujes svoje ponasanje na druge - nisam ja pominjao druge forumase konstantno u negativnom kontekstu, nisam ja gledao ko je tebi lajkovao post nego ti meni, nisam ja ucitavao u tudjim postovima neki nacionalizam, "neutralnost" ili rusofiliju, nego ti.

 

To je (po meni) prekrsaj koji bi trebalo da se kaznjava brisanjem postova (za pocetak). U najmanju ruku je rec o flejmovanju.

 

Sto se tice "autenticnosti" postova, to bi bilo isto kao da ja kazem da pisem autenticne postove u kojima kritikujem vlast u Srbiji, a u isto vreme pozivam da svi koji nisu za smenu vlasti budu sankcionisani na forumu.

Edited by goldberg
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...