MeanMachine Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 34 minutes ago, DameTime said: Za one koji ne prate Ivičine fajlove Ne kontam u čemu je hype? Upućeni nek mi pojasne. Ovo meni vise deluje da pokaže koliko je bitan eto sve ko je sve brinuo za mene...
DameTime Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 9 minutes ago, MeanMachine said: Ne kontam u čemu je hype? Upućeni nek mi pojasne. Ovo meni vise deluje da pokaže koliko je bitan eto sve ko je sve brinuo za mene... Ma jasno da je to ideja, nego se ljudi sprdaju na temu da spisak postoji i nalazi se kod Koferčeta. 1
Volter Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Ma jasno da je to ideja, nego se ljudi sprdaju na temu da spisak postoji i nalazi se kod Koferčeta. Jeste da je želja da pokaže i koliko je bitan, ali i želja i da pokaže licemernost mnogih. Verujem da su mu mnogi i slali poruke, ali da javno nisu smeli da se oglase. Mnogi su mi i odvratni sa ovog spiska, svakako da mi je i Dačić po odvratnosti u samom vrhu. Vidim i da je Bebi Dol tu, mislim i da je ona onako opičena iznađena.
Gaga Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Darko said: Ali Ana Ivanović - to je bilo neočekivano. Nije,mini -elektrane i ostalo
Div Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Gaga said: Nije,mini -elektrane i ostalo Šta Ana imasa elektranama. Kolikoznam u tom biznisu je Đokovićeva tazbina.
Klotzen Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo sada se priča da će naša istraga utvrditi da sve ukazuje da je Ukrajina organizovala ovo miniranje u Kanjiži. Ako to urade onda su stvarno diletanti, ja to ne bih objavio sve i da je istina jer u to niko ozbiljan neće poverovati.
Drug Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago To je upravo ono što Orban želi da čuje. Jedan autokrata pruža ruku pomoći drugom, ali rekao bih - kasno. 1
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Drug Crni said: rekao bih - kasno. Za koga? (pls say za obojicu ) 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma za Orbana je kasno.Eno Madjarska opozicija i narod se uglavnom sprda na ovo.Ne shvataju ozbiljno ove false flag operacije. 1
fancy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad vidim, pa tamo su sad u nedelju izbori Aj srećno im bilo pa da polako okrećemo jednu po jednu rusku jazbinu
40Wins Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago ''Sve je ovo premalo za kraaaaj... ''🎶 Iskr, ovo bi imalo efekta samo da su stvarno ostetili deo infrastrukture i navatali nekog placenog Ukrajinca. Ovako mlaku predstavu nece kupiti ni Orbanovi glasaci.
Clash Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, 40Wins said: ''Sve je ovo premalo za kraaaaj... ''🎶 Iskr, ovo bi imalo efekta samo da su stvarno ostetili deo infrastrukture i navatali nekog placenog Ukrajinca. Ovako mlaku predstavu nece kupiti ni Orbanovi glasaci. Navataće ovog osumnjičenog imigranta garant. On verovantno sad deli štek stan sa onom dvojicom snajperista, sa onim atentatorima iz Jajinaca, sa ubicom one pevačice... 1
Edinburgh Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago (edited) Kakva dva zlotvora kod Marica trenutno na jednoj od njihovih televizija.. strasno...Zagovara se cvrsta ruka drzave protiv studenata, i jos mnogo gorih stvari, naravno anti-zapadni duh rasprave obelezava celu emisiju. Tipicni predstavnici ljudi koji su iz senke unistavali ovu zemlju tokom poslednjih 40 godina. Edited 49 minutes ago by Edinburgh 1
Tex_Willer Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Ljudi rodjeni 40 i 50-tih godina prošlog veka su ovu zemlju zakucali za dno nažalost...
Klotzen Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago To sa migrantima nije loša ideja. Obećaju mu 100k evra da prizna tako nešto a oni ga puste posle par meseci iz zatvora i svima dobro. Nadajmo se da nisu toliko pametni.
Recommended Posts